Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οχι βρε φιλε
Μην μας πουλας
Milf rules
ναι ρε, ολοι τα ακουσαμε, και σε ευχαριστησα. ;)παιδια το ειχα πει και στον ζαντ ,50 ευρω τις εδινα παντα και μαλιστα ειπα ότι μεχρι 50 δωστε της αλλιως όχι .ετσι δεν είναι ζαντ?μονο και μονο για την κωλαρα της καθως είμαι λατρης αυτου του είδους κωλου...
ναι, εγω τελειωνω σε 2' και σου λεω...Καποιος την εχει κλεισει για τωρα.....ασ ενημερωσει
ισχυειΠάντως ένα τρίο με ένα μιλφ και ένα πιπινι δε θα με χάλαγε χαχαχαχαχαχαχαχ
Πάντως ένα τρίο με ένα μιλφ και ένα πιπινι δε θα με χάλαγε χαχαχαχαχαχαχαχ
Τζιμάρα μετανοωωωωω φιλε
ειστε πολυ αρρωστοι ρε ολοι...μα πολυ...
για αυτο είμαστε εδω μεσαειστε πολυ αρρωστοι ρε ολοι...μα πολυ...
εμεις κοψαμε, φιλε...Στο μυαλο μου εισαι φιλε
Α)τριο με μιλφ κ πιπινι
Β)τριο με μιλφ κ τρανς
Μετα κλεινω απο εμπειριες
ειστε πολυ αρρωστοι ρε ολοι...μα πολυ...
εμεις κοψαμε, φιλε...
για αυτο είμαστε εδω μεσα
Παντως θελω να ενημερωσω και ολους για να ξερουν...Η κοπελα οταν τη ρωτησα τιμη η αληθεια ειναι οτι ηταν διστακτικη. Δεν ηταν σιγουρη τι να μου πει. Ισως αν εκανα παζαρια θα το ερειχνε κατα πολυ. Αλλα δεν το εχω κανει ποτε και δεν ηθελα να αρχισω με αυτην. Ευγενεστατη ηταν αλλα και στοματικο με προφυλαξη, δεν θα το εκανα...παιδια το ειχα πει και στον ζαντ ,50 ευρω τις εδινα παντα και μαλιστα ειπα ότι μεχρι 50 δωστε της αλλιως όχι .ετσι δεν είναι ζαντ?μονο και μονο για την κωλαρα της καθως είμαι λατρης αυτου του είδους κωλου...
Ολα 2 ωρα τα χει?
αρα πρεπει να κλεισω οκταωρο?
2 ωρες πιπα
2 κολος
2 μουνι εκσπερματωση
2 social
Η ενα τριο με δυο μιλφ!!! Για μενα ακομα ενα τριο με δυο μιλφ !!! Το αγαπημενο μου σκηνικο !Πάντως ένα τρίο με ένα μιλφ και ένα πιπινι δε θα με χάλαγε χαχαχαχαχαχαχαχ
Μοναχοφαη...Παρτακια...Η ενα τριο με δυο μιλφ!!! Για μενα ακομα ενα τριο με δυο μιλφ !!! Το αγαπημενο μου σκηνικο !
Ελα τωρα και αυριο σου εχω νεα !!! Μαλλον βγαζω νεο λαυρακι ;) χεχεχεχεχε !!!Μοναχοφαη...Παρτακια...