asus09
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 664
- Πόντοι
- 2.357
Αυτό το έχει δοκιμάσει κάποιος? Λέει τίποτα?
ξερεις τιμες? προγραμμα?Αυτό το έχει δοκιμάσει κάποιος? Λέει τίποτα?
ξερεις τιμες? προγραμμα?
είναι ακριβή η μικρούλα ρε zad και δεν έχει και φωτος... πρέπει να δείξεις λεει ενδιαφέρον για ραντεβού και μαλακίες... 120 την ώρα + 20 πωπό είναι πολλά χωρίς να ξέρεις τι παίζει. Είναι βέβαια καλό για κασκαντεριλίκι... όσοι τολμηροί προσελθετε!!!
ξερεις τιμες? προγραμμα?
Ρε συ Ανδρεα με δουλευεις ρε? Και να πω οτι δεν με ηξερες...Παω εγω με αυτα ρε φιλε? Αυτη ρε ειναι εγγονη μου ρε....Τον αλλο που ποσταρε την αγγελια ρωτουσα, εννοωντας αν ειχε παρει τηλεφωνο πρωτα.....Ταδε έφη η πιτσιρίκα Zad
Ρε συ Ανδρεα με δουλευεις ρε? Και να πω οτι δεν με ηξερες...Παω εγω με αυτα ρε φιλε? Αυτη ρε ειναι εγγονη μου ρε....Τον αλλο που ποσταρε την αγγελια ρωτουσα, εννοωντας αν ειχε παρει τηλεφωνο πρωτα.....
Ρε συ Ανδρεα με δουλευεις ρε? Και να πω οτι δεν με ηξερες...Παω εγω με αυτα ρε φιλε? Αυτη ρε ειναι εγγονη μου ρε....Τον αλλο που ποσταρε την αγγελια ρωτουσα, εννοωντας αν ειχε παρει τηλεφωνο πρωτα.....
Ρε, εσυ καλα εκανες, εγω ανατριχιασα ρε φιλε... ;)ΜαστροZad, είπα μπασ και το γύρισες ρε συ χαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαχα και ήθελα να σε ενημερώσω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αυτη ειναι που σε τσεκαρει απο το φβ αν εισαι μπατσος ή οχι
μου έστειλε και το σιτε της... φώτο λέει θα στείλει αμα κανονίσουμε συνάντηση αλλά είναι βέβαιη ότι θα μου αρέσει...
δεν υπάρχει υπάρχει ρε παιδιά!!! πρόγραμμα 2ωρης πίπας. Μην και χύσεις νωρίτερα, θα της χαλάσεις το πρόγραμμα!!!αυτη ειναι που σε τσεκαρει απο το φβ αν εισαι μπατσος ή οχι
εχει και προγραμμα διωρης πιπας
Αρα εμενα θα με απορριψει φοραω στολη στο facebook...αυτη ειναι που σε τσεκαρει απο το φβ αν εισαι μπατσος ή οχι
εχει και προγραμμα διωρης πιπας
ναι ρε συ ετσι μου ειχε πει στο τσατδεν υπάρχει υπάρχει ρε παιδιά!!! πρόγραμμα 2ωρης πίπας. Μην και χύσεις νωρίτερα, θα της χαλάσεις το πρόγραμμα!!!
Αρα εμενα θα με απορριψει φοραω στολη στο facebook...
ναι ρε συ ετσι μου ειχε πει στο τσατ
εχει και 2ωρο πρωκτικο μονο
κανα χιλιαρικο λογ/σμο δλδΟλα 2 ωρα τα χει?
αρα πρεπει να κλεισω οκταωρο?
2 ωρες πιπα
2 κολος
2 μουνι εκσπερματωση
2 social