Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Έχει κανείς εμπειρία απ'τη συγκεκριμένη;
Απο l o v e l i s t
Αν βρεις αυτή σφύρα μας!
Έχει κανείς εμπειρία απ'τη συγκεκριμένη;
Απο l o v e l i s t
Πάτησα πριν τον Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας απο κάτω απ'τη φώτο και μού'βγαλε... πολλά αποτελέσματα. ;) Να ένα:Αν βρεις αυτή σφύρα μας!
Ποια είναι τα sites για έλεγχο φωτογραφιών??Πάτησα πριν τον Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας απο κάτω απ'τη φώτο και μού'βγαλε... πολλά αποτελέσματα. ;) Να ένα:
Ευχαριστώ φίλε.
synomi gnorizi kapios gia tin sigkekrimenh kati moy fenete poly fake ????Ποια είναι τα sites για έλεγχο φωτογραφιών??
Προς αγαπητους φιλους που στελνουν ΠΜ για να ζητησουν το τηλεφωνο της παραπανω κοπελας .Τιποτα δεν ειναι κρυφο φιλοι μου.
Ο συνδεσμος για να δειτε αγγελια + τηλεφωνο επικοινωνιας είναι γραμμενος και στην πρωτη γραμμη της αναρτησης μου, αλλα και ενσωματωμενη στην φωτο για να δειτε πως θα αντικαταστησετε τα αστερακια. Αρα δεν επιτρεπεται να κανετε τετοιες ερωτησεις. Τωρα οσο αφορα φωτο της κοπελας, ΟΧΙ δεν εχω συλλογη από φωτο. Ο λογος που τραβηξα ΜΙΑ ,είναι ακριβως για να σας βοηθησω να καταλαβετε την διαφορα (αν εχει) μεταξυ των φωτο της αγγελιας με αυτή της πραγματικης. Αυτά φιλοι μου!
]
Συναντηση χτες το απογευμα στο Prive Μεταξυ. Η κοπελα είναι αυτή που βλεπετε στην αγγελια (υπαρχει και φωτο όπως ηρθε χτες ,για να ξερετε τι θα δειτε) Πολυ ευκολη συνεννοηση, ηρθε σε μιση ωριτσα. Ομορφη παρουσια (χωρις να εχει προσωπο του 10), χαμογελαστη + εμφανισιμη+περιποιημενη γυναικα πολύ επικοινωνιακη και ανετη με εμας και τον εαυτο της. Είναι μπαμπατσα αλλα όχι από τις σφιχτες. Λιγο κοιλιτσα αλλα οκ. Το must είναι το στηθος της φιλοι μου. 4αρι στητο και σφικτο! Από τα καλυτερα που εχω δει.
Τα δουλευει με το παραπανω, φιλια παντου και πανω του μετριου, υγρα με παθος (πνιγηκα).
Πιπα από τις πολύ καλες πολύ υγρη με επιτυχημενη λαρυγγοσκοπηση.
Από μπροστα, από τις πιο «στενες» σχεσεις που ειχα. (αν σας αρεσουν οι «στενες» σχεσεις θα το απολαυσετε)
Anal, αν και είναι ανοικτο το μαγαζι, δεν μπηκα να φαω. (από δακτυλοσκοπηση παντως το ιδια στενοσχεση είναι)
Τελειωμα στο στομα –τα φτυνει (από τα πολύ καλα-κοιταγμα καυλα που ηταν πολύ πανω του Μ.Ο.)
Με λιγα λογια όπως ειπα είναι μια ευχαριστη κοπελα που κανει ακριβως αυτό που θελουμε
1. Εχει καλο παρουσιαστικο,
2. Δεν σου τα πρηζει(παιζεις όπως θες εσυ)
3.Τιμα και σεβεται τα λεφτα μας.
Αυτά φιλοι μου. Καλη συνεχεια να περναμε καλα και ευλογηcον…
Η φωτο τραβηχτηκε με τα φωτα σε πολυ dimmed κατασταση αφου το ζητησε η ιδια και το σεβαστηκα. Το νοημα της φωτο ειναι για να δουμε ολοι οτι οι φωτο της αγγελιας δεν εχουν διαφορα με την πραγματικοτητα. Και μονο αυτο.Ευχαριστούμε Zad.. Η φωτό είναι λίγο εως πολύ θολή και δεν βγάζεις συμπέρασμα αλλά η περιγραφή σου είναι απλή, λιτή και απέριτη.
Η φωτο τραβηχτηκε με τα φωτα σε πολυ dimmed κατασταση αφου το ζητησε η ιδια και το σεβαστηκα. Το νοημα της φωτο ειναι για να δουμε ολοι οτι οι φωτο της αγγελιας δεν εχουν διαφορα με την πραγματικοτητα. Και μονο αυτο.
στην αγγελια μπορει να το λεει. Εγω της ειπα οτι δεν παω σπιτι της παρα μονο ξενοδοχειο, και ειπε οκ....Φίλος στην αγγελία λέει ότι έχει δικό της χώρο .. εσύ μας γράφεις ότι ήρθε σε hotel.. άρα έρχεται όπου την πεις να φανταστώ ...
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΗΛ. ΠΟΥ υπαρχει στην αγγελια ειναι της σοφιας απο τον κορυδαλλο παιζη μαλλον και διδυμο μαζι τηςστην αγγελια μπορει να το λεει. Εγω της ειπα οτι δεν παω σπιτι της παρα μονο ξενοδοχειο, και ειπε οκ....
]
Συναντηση χτες το απογευμα στο Prive Μεταξυ. Η κοπελα είναι αυτή που βλεπετε στην αγγελια (υπαρχει και φωτο όπως ηρθε χτες ,για να ξερετε τι θα δειτε) Πολυ ευκολη συνεννοηση, ηρθε σε μιση ωριτσα. Ομορφη παρουσια (χωρις να εχει προσωπο του 10), χαμογελαστη + εμφανισιμη+περιποιημενη γυναικα πολύ επικοινωνιακη και ανετη με εμας και τον εαυτο της. Είναι μπαμπατσα αλλα όχι από τις σφιχτες. Λιγο κοιλιτσα αλλα οκ. Το must είναι το στηθος της φιλοι μου. 4αρι στητο και σφικτο! Από τα καλυτερα που εχω δει.
Τα δουλευει με το παραπανω, φιλια παντου και πανω του μετριου, υγρα με παθος (πνιγηκα).
Πιπα από τις πολύ καλες πολύ υγρη με επιτυχημενη λαρυγγοσκοπηση.
Από μπροστα, από τις πιο «στενες» σχεσεις που ειχα. (αν σας αρεσουν οι «στενες» σχεσεις θα το απολαυσετε)
Anal, αν και είναι ανοικτο το μαγαζι, δεν μπηκα να φαω. (από δακτυλοσκοπηση παντως το ιδια στενοσχεση είναι)
Τελειωμα στο στομα –τα φτυνει (από τα πολύ καλα-κοιταγμα καυλα που ηταν πολύ πανω του Μ.Ο.)
Με λιγα λογια όπως ειπα είναι μια ευχαριστη κοπελα που κανει ακριβως αυτό που θελουμε
1. Εχει καλο παρουσιαστικο,
2. Δεν σου τα πρηζει(παιζεις όπως θες εσυ)
3.Τιμα και σεβεται τα λεφτα μας.
Αυτά φιλοι μου. Καλη συνεχεια να περναμε καλα και ευλογηcον…
φιλε μου, Τασσο. Το γνωριζω αυτο μιας και εψαξα και βρηκα κατι αναφορες απο το 2014 απο εδω. Ομως δεν της ανεφερα τπτ για καποια αλλη. Απλα πηρα και κλειστηκε ρντβ. Και φυσικα δεν μου ειπε τπτ και αυτη...ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΗΛ. ΠΟΥ υπαρχει στην αγγελια ειναι της σοφιας απο τον κορυδαλλο παιζη μαλλον και διδυμο μαζι της
σου εγινε καμμιΑ Αναφορα...υγ. που της ξετρυπωνεις ρε μπαγασα ολες
den exv kanena uema exv parei sofia aplως eida sysxetismoφιλε μου, Τασσο. Το γνωριζω αυτο μιας και εψαξα και βρηκα κατι αναφορες απο το 2014 απο εδω. Ομως δεν της ανεφερα τπτ για καποια αλλη. Απλα πηρα και κλειστηκε ρντβ. Και φυσικα δεν μου ειπε τπτ και αυτη...