erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Αμα γραφετε εδώ ολες αυτές τις μμ. στο νημα για τις μιλφ τι θα γραψετε? ΜονττττττττττττττΕσύ την είχες και εμείς λέγαμε που έχει πάει η κοπελιά χαχαχ
Αμα γραφετε εδώ ολες αυτές τις μμ. στο νημα για τις μιλφ τι θα γραψετε? ΜονττττττττττττττΕσύ την είχες και εμείς λέγαμε που έχει πάει η κοπελιά χαχαχ
αυτή γτ ειναι τόσο πανάκριβη??? 2 ωρο 250 + 20 cim
με ενα 200ρι παίρνεις Ναγια/Μαριαλενα να πουμε μαζι με αναλ και σου μένουν και 70 ευρω για σουβλακια
όχι μωρέ, ιδέα σουεπαιρνα μαρινα60 τηλ εχθες ολη μερα δεν απαντουσε το κανει συνηθως?να επιμεινω?
και ξαναρωταμε, λοιπον γιατι μαλλον μπερδευτηκαμε... Την πρωτη αγγελια που ποσταρε ο φιλος
την εχει συναντησει καποιος μου μπορει και ΞΕΡΕΙ να μας πει?
Τουλαχιστον καποιος ας πει αν ειναι αληθινη. Καποιος να ξερει ομως, μην παω σημερα και ερθει η Μαρθα Καραγιαννη στο δωματιο....
γιατι δεν τηλεφωνεις, να δοκιμασεις και να πεις και σε μας τι τρεχει?πήρα αυτήν και μου είπαν τα κλασικά, για 80 συν...συν... γιατί μου φαίνεται πως είναι η ίδια εδώ και εδώ
Αν κάποιος συνάδελφος μπορεί να μ' ενημερώσει με pm για το τηλ. της Vika95, γιατί έχω ένα τηλ. από παλιά της αγγελία που τελειώνει σε -782 και που 2-3 φορές που έχω επιχειρήσει να της τηλ. ή της έχω στείλει μνμ δεν έχω λάβει καμία απάντηση. Έχει αλλάξει ή απλά θέλει υπομονή κι επιμονή το πράγμα;
θέλει υπομονή
ισχύει
Υπαρχει καπου αγγελια της; Η εχει εδώ προφιλ;
η πρώτη κριτική είναι η δική μου
στην πρώτη γραμμή της κριτικής υπάρχει ένα λινκ και εκεί υπάρχει το τηλέφωνο, στο τέλος του url
Thanks!!!!! Δεν διαβασα ολες τις κριτικες προφανως....
Να περιμενεις φιλε μου να γυρισει σε πουνεντεθέλει υπομονή
ισχύει
τι εννοείς ποσταριστής; να μη βάζω δηλαδή λινκ δηλαδή; και πως θα καταλαβαίνετε για ποιά λέω; τέλος πάντων...Tελικά είσαι ποσταριστής? Βάζεις αριστερά-δεξιά λινκς από γραφεία, όπως ο ''μαριος κολοτουμπας'' και ποτέ μα ποτέ δεν έχεις δώσει ένα report της προκοπής, μισόλογα και ''δειτε το λινκ''
επέμενε στο τηλέφωνο, στα μυνήματα αν δεν σε ξέρει δεν απαντά.Αν κάποιος συνάδελφος μπορεί να μ' ενημερώσει με pm για το τηλ. της Vika95, γιατί έχω ένα τηλ. από παλιά της αγγελία που τελειώνει σε -782 και που 2-3 φορές που έχω επιχειρήσει να της τηλ. ή της έχω στείλει μνμ, δεν έχω λάβει καμία απάντηση. Έχει αλλάξει ή απλά θέλει υπομονή κι επιμονή το πράγμα;
Οποτε μαριε οι φωτο καραμουφα..τι εννοείς ποσταριστής; να μη βάζω δηλαδή λινκ δηλαδή; και πως θα καταλαβαίνετε για ποιά λέω; τέλος πάντων...
χθές πήρα αυτήν: μεγάλη απάτη. στα 80 ευρώ μου είπε κάνω και ακα πίπα, 1 ώρα γεμάτη, 2 φορές. την πήρα ο χαζός και ήρθε σπίτι μου ένα μπάζο 1.60 μελαχρινό με μια κυλούμπα. βρήκα το θάρρος και την έδιωξα. αυτή είναι η τελευταία της αγγελία που είδα. ψάχνει για νέα θύματα. αυτά.