alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
Καμία δεν θα σε αγαπήσει πραγματικά οπότε τότε δεν θα είναι και πολύ τίμιο χαχα
σωστόοος
Καμία δεν θα σε αγαπήσει πραγματικά οπότε τότε δεν θα είναι και πολύ τίμιο χαχα
ειναι ντροπαλοί τύπεΒάζει καιρό αγγελίες που σημαίνει ότι έχει πελάτες ... αλλά δεν βλέπω καμία κριτική στο bourdela.com ...
εδω γαμιεται η lili
μιλα με ονοματα ρε συ,βγάλτους σέντραΈνα μήνυμα για συγκεκριμένο τσόκαρο...βρε κοντόχοντρο αγελάδι με το πόδι καραπιάλη...από που είπαμε είσαι??? αχαχαχα κομπλεξάρα εσύ κ οι νταβάδες σου, α ρε ντροπή της βίζιτας...
θα καταλάβει διαβάζοντάς το...μιλα με ονοματα ρε συ,βγάλτους σέντρα
ρε βγαλτους σεντρα,και μια μερα να ανοιξουμε και σχετικη λιστα,βγαλτους για να προστατεψεις και τους υπολοιπουςθα καταλάβει διαβάζοντάς το...
Για την κορασίδα που μας έχει τρελάνει ξέρει κανένας συναγωνιστής κάτι .... ? Αυτό είναι το "ανώνυμο" Sex symbol του facebook .... [video]http://nyxtobaths.blogspot.gr/2015/08/sex-symbol-facebook.html[/video]
Επειδή δεν θέλω να το γράψω στο θέμα της κάθε κοπέλας ξεχωριστά, κάποιες από αυτές τις ξέρω και αρκετά καλά προσωπικά, το γράφω εδώ διότι ισχύει για όλες έτσι κι αλλιώς.
Λοιπόν θεωρώ πως όποια έχει γράψει στο κοντέρ της άνω από 10 χρονών ένσημα είναι καιρός να σκέφτεται την σύνταξη! Εννοώ ακόμα και 22 να είχε ξεκινήσει και να είναι τώρα 33-34 δεν γίνεται να συνεχίζει αυτήν την δουλειά με όρεξη. Πόσο μάλλον αν την είχε ξεκινήσει στα 32 που στα 44 θα φαίνονται έντονα και τα σημάδια του χρόνου...
κουμπούρια πρέπει να ανοίξουμε μετάρε βγαλτους σεντρα,και μια μερα να ανοιξουμε και σχετικη λιστα,βγαλτους για να προστατεψεις και τους υπολοιπους
:SΓια την κορασίδα που μας έχει τρελάνει ξέρει κανένας συναγωνιστής κάτι .... ? Αυτό είναι το "ανώνυμο" Sex symbol του facebook .... [video]http://nyxtobaths.blogspot.gr/2015/08/sex-symbol-facebook.html [/video]
στον Θωμαιδη εργάζεσαι? δεν έγινε κ η συντέλειαρε βγαλτους σεντρα,και μια μερα να ανοιξουμε σκαι σχετικη λιστα,βγαλτους για να προστατεψεις και τους υπολοιπους
αχαχαχαχαχαστον Θωμαιδη εργάζεσαι? δεν έγινε κ η συντέλεια
αχαχαχαχαχα
όχι διότι θα θεωρηθούμε προμότορες από ανόητους, εμπαθείς και σκατόψυχους, γεμάτους ανασφάλεια και εμμονές...Επειδή η πρώτη φορά που πήρα από γραφείο ήταν καταστροφική θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάτι που αξίζει τα λεφτά του?