psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
σωστός, έχει κοινό η θεία όμως. Δεν πήρα κ δεν πρόκειται...η μονη μαρτα που αξιζει ειναι η πρωην του Ρομπερτο τυπε
σωστός, έχει κοινό η θεία όμως. Δεν πήρα κ δεν πρόκειται...η μονη μαρτα που αξιζει ειναι η πρωην του Ρομπερτο τυπε
Γιατι κυριακες?αυτα τα θεματα να τα ανοιγεις Κυριακες για να πάρεις την πρεπουσα σημασια
εγω φιλε την ειχα παρει κατα το παρελθον και δεν ντρεπομαι.....Σιγά μην είναι για τον φίλο σου Μην ντρέπεσαι ρε φιλε ... Δεν είσαι ο πρώτος σαβουρογάμης στο bourdela.com
αυτη εννοειςκαλησπερα σε ολους ...ψαχνοντας με ενα φιλο για "παρεα"
του εκανε κλικ η μαρτα
εχω ενα τηλ που τελειωνει σε 743 ...ισχυει να το δωσω στον φιλο η εχει αλλαξει
αν μπορει καποιος ας απαντησει..
μην δωσουμε λαθος νουμερο ...
και επισης αν γνωριζει καποιος αν ειναι εδω η λειπει λογω καλοκαιριου
ευχαριστω
σε pm η απάντησηκαλησπερα σε ολους ...ψαχνοντας με ενα φιλο για "παρεα"
του εκανε κλικ η μαρτα
εχω ενα τηλ που τελειωνει σε 743 ...ισχυει να το δωσω στον φιλο η εχει αλλαξει
αν μπορει καποιος ας απαντησει..
μην δωσουμε λαθος νουμερο ...
και επισης αν γνωριζει καποιος αν ειναι εδω η λειπει λογω καλοκαιριου
ευχαριστω
Καλησπερα παιδια, ψαχνω καποια κοπελα επαγγελματια ελληνιδα κατα προτιμηση μεχρι 35 για λεσβιακο,
με τον αντρα μου να βλεπει χωρις συμμετοχη,σε ξενοδοχειο..Εγω ειμαι 20 κ αυτος 30,εχετε κατι ν προτεινετε?
Χωρίς να παίρνω και όρκο, νομίζω ότι η Alexiasexy γουστάρει τέτοιες καταστάσεις, μόνο που δεν είναι ελληνίδα, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι δύναμη! Δεν χάνεις τπτ να την ρωτήσεις.
& Οι πιο έμπειροι ας με διορθώσουν, αν κάνω λάθος.
είχε πέσιμο όπως έμαθα...να σηκωνε και κανα τηλεφωνο...
ειναι εδω?
εγω για χέσιμο έμαθαείχε πέσιμο όπως έμαθα...
εδω γαμιεται η lili
είχε πέσιμο όπως έμαθα...
πμΚαλησπέρα παιδιά, μηπως ξέρετε τι έγινε η Julienne? έχω χρόνια να μπω και τώρα έχω χάσει όλα μου τα τηλέφωνα και κονέ...
Ευχαριστώ
@Andreas D
στρωσου στο διαβασμα...
5 χρονια δεν ειναι και λιγα!
Πάντως οι τιμές έχουν πέσει πολύ τα τελευταία χρόνια....
και η ποιότητα επίσηςΆστα έχω πολύ ύλη να καλύψω φιλε... ουτέ κάν τα καλά δεν ξέρω ποια είναι.... σε καμια μούφα θα πάω να πέσω. Πάντως οι τιμές έχουν πέσει πολύ τα τελευταία χρόνια....
και η ποιότητα επίσης