erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Καλως τον Alphabet πρωην Google-man. Ξεκουραστηκες νεαρε μου ?μονο μια ειναι αληθινη.
Καλως τον Alphabet πρωην Google-man. Ξεκουραστηκες νεαρε μου ?μονο μια ειναι αληθινη.
Δες στις 2000 το Κατι Ψηνεται..!!!!!!Παιρνω για σημερα τηλ έχουμε και λεμε
Εβελινα(κλειστο)
Μαριαν(δεν μπορει)
Ιολη( εκτος αθηνών)
Καρολινααπο γραφειο (δεν απαντανε)
Εχει κανεις άλλος καμια ιδέα??
Παιρνω για σημερα τηλ έχουμε και λεμε
Εβελινα(κλειστο)
Μαριαν(δεν μπορει)
Ιολη( εκτος αθηνών)
Σώμα όπως το βλέπεις, γύρω στο 1.70, πρόσωπο κλασσικό έκφυλο ρουμάνικο για σφαλιάρες. Τέζα μαγκιά, αν μπορείς να το διαχειριστείς αυτό γαμιέται μια χαρά, καλή πίπα ρουμάνικη.
αυτο λεει τιποτα? 70 ευρω για μια ωρα τα παντα ολα μου ειπε στο τηλ
Παιρνω για σημερα τηλ έχουμε και λεμε
Εβελινα(κλειστο)
Μαριαν(δεν μπορει)
Ιολη( εκτος αθηνών)
Φίλε η κοπέλα είναι η Xenia2 από AthensGirlsNetwork, έφυγε για την χώρα της και μάλλον θα επιστρέψει σε κανα μήνα, έτσι μου είπε όταν την συνάντησα αρχές Αυγούστου.Ρεύμα παιδιά για αυτή την Daria (your angels) με την οποία έχω πάθει πλάκα από τις φωτογραφίες που έχει, ξέρουμε κάτι ή πρόκειται περί φολας?
Αυτην την Χenia2 εννοεις?Φίλε η κοπέλα είναι η Xenia2 από AthensGirlsNetwork, έφυγε για την χώρα της και μάλλον θα επιστρέψει σε κανα μήνα, έτσι μου είπε όταν την συνάντησα αρχές Αυγούστου.
και αυτή: 25 ευρώ;
ρωτας σε λαθος νημα παικτη.Ρεύμα παιδιά για αυτή την Daria (your angels) με την οποία έχω πάθει πλάκα από τις φωτογραφίες που έχει, ξέρουμε κάτι ή πρόκειται περί φολας?
Όχι. την Xenia2 από AGNΑυτην την Χenia2 εννοεις?
Δεν υπαρχει τωρα!!! Μαλλον ηταν παλαιοτερα!!Όχι. την Xenia2 από AGN
Ήταν στο AGN πριν πάει στο Your angels, δες και το link από το bouΔεν υπαρχει τωρα!!! Μαλλον ηταν παλαιοτερα!!
έχω πάει (παραλίγο) με αυτήν. μου βγήκε μια χοντρέλω μάρκα pirelli και όπου φύγει-φύγεισου δινω 25 ευρω να μην πας. Δεν σε λυπασαι? ημαρτον