Επισκέπτης
Εχει συναντήσει κάποιος συναγωνιστης τήν κυρία? Ζητά 100 ευρώ γιά μία ώρα τσιμπούκια.Κάνει CIM καί COM,είναι 32 ετών,Ελληνίδα,1.60 ύψος και 60 κιλά.
Ειναι σιγουρα κυρια?
Εχει συναντήσει κάποιος συναγωνιστης τήν κυρία? Ζητά 100 ευρώ γιά μία ώρα τσιμπούκια.Κάνει CIM καί COM,είναι 32 ετών,Ελληνίδα,1.60 ύψος και 60 κιλά.
Ετσι δηλώνει.Μού έστειλε καί φωτό τό σώμα της.Ειναι σιγουρα κυρια?
Ετσι δηλώνει.Μού έστειλε καί φωτό τό σώμα της.
Νά σού πώ.Ολοι εν δυνάμει κασκαντέρ είμαστε .Τά 100 πού ζητά η κυρία γιά 1 ώρα πίπα είναι πάρα πολλά.Οπότε απομακρύνεται η πιθανότητα νά τήν συναντήσω.Σέ ευχαριστώ γιά τήν επισήμανση.τυπε τον νου σου νομιζω εχει αναφερθει και παλια οτι πεζει να ειναι και πουστης η καμια κομπινα....
δεν αφηνεις καποιον κασκαντερ καλυτερα??
Ωχ!Μάλλον ο συναγωνιστής Vasilaraaakos έχει δίκηο πού γράφει ότι πρόκειται γιά πούστη.Παντως το email παραπέμπει στο fb σε ανδρικό προφίλ
έτσι κι έτσι. το σώμα της είναι το ατού τηςmodular η ελληνιδα η 45αρα απο προσωπο λεει τιποτα ?
η 1η γραφείο με μουφα φωτο.
την 4η την εχεις επισκεφτει?η 1η γραφείο με μουφα φωτο.
η 2η η Τάνια, μεγάλη καύλα μιλφ στην 1η βάρδια του Φ200
την 3η την έχει πάρει ο Μπάμπης. γραφείο
η 4η με χώρο στο Γκάζι
Παιδες καλησπερα... Ειμαι ολοκαινουργιος εδω περα,και θα ηθελα αν γινεται να μου πεις καποιος εδω ή με pm πως μπορω να ερθω σε επικοινωνια με καποιο cg που εντοπισα εδω περα,γιατι οσο και αν το εψαξα,δεν μπορω να βρω τον τροπο...
καλημερα και καλως ηρθες.2 τροποι.η στελνεις πμ(πρεπει να εχεις 5 ποσταρισματα στο φορουμ και μετα θα εχεις αυτη την επιλογη)η περνεις τηλ,αν το τηλεφωνο της ειναι ορατο.Παιδες καλησπερα... Ειμαι ολοκαινουργιος εδω περα,και θα ηθελα αν γινεται να μου πεις καποιος εδω ή με pm πως μπορω να ερθω σε επικοινωνια με καποιο cg που εντοπισα εδω περα,γιατι οσο και αν το εψαξα,δεν μπορω να βρω τον τροπο...
Ποιό είναι αυτό το call girl γινε πιο συγκεκριμένοςΠαιδες καλησπερα... Ειμαι ολοκαινουργιος εδω περα,και θα ηθελα αν γινεται να μου πεις καποιος εδω ή με pm πως μπορω να ερθω σε επικοινωνια με καποιο cg που εντοπισα εδω περα,γιατι οσο και αν το εψαξα,δεν μπορω να βρω τον τροπο...
καλημερα και καλως ηρθες.2 τροποι.η στελνεις πμ(πρεπει να εχεις 5 ποσταρισματα στο φορουμ και μετα θα εχεις αυτη την επιλογη)η περνεις τηλ,αν το τηλεφωνο της ειναι ορατο.
Η Anastasia Ru δε ξέρω αν δουλεύει ακόμη, άλλα για την μαρίνα60 δες pm Για τρόπο επικοινωνίαςΓια αρχη σκεφτομαι την Anastasia Ru και την Μαρινα60...
παλια καραβανα.οι φωτος ΔΕΝ ξερω αν ειναι αληθινες.ειχε αναφερθει παλιοτερα οτι ερχοταν καποια που της εμοιαζε.αυτα.Για αυτό το μιλφάκι ξέρυμε τίποτε please;