z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 321
- Πόντοι
- 2.287
Ήταν στο AGN πριν πάει στο Your angels, δες και το link από το bou
Ήταν στο AGN πριν πάει στο Your angels, δες και το link από το bou
οι 2 πρώτες είναι γραφεία. τι θα σου έρθει είναι άγνωστο. ΜΟΝΟ ΕΓΩ τολμώ τέτοιες πράξεις που ενίοτε μου βγαίνουν σε κακό.Παίδες καλησπέρα... Όντας καινούργιος έχετε να προτείνετε κάτι σε cg τύπου πιπίνι (ως 30). Άποψη για τις παρακάτω?
αυτήν εδώ είδα από χθές το βράδυ
πατρα ειναι η τυπισσα. λογικο να ζηταει στοιχεια μην πεσει σε κανα γνωστο και την κανει βουκινοξερουμε τι παιζει εδω??για να κλεισεις ραντεβου μονο αφμ δε ζηταει...
αποφεύγει τις μετακινήσεις την εποχή αυτή λόγω ισχυρών ανέμων (μελτέμια)ρε παιδιά τι στυλιάρι κάβλα είναι τούτη?την έχει πάρει κάποιος?ξερετε αν κατεβαίνει Αθηνα?
την πήρα τηλέφωνο και μου είπε 80 στο χώρο μου ή σε ξενοδοχείο. Ελληνίδα μου είπε πως είναι.αυτήν εδώ είδα από χθές το βράδυ
την έχεις πάρει?είναι πράγματι αυτη που φαίνεται στην πρώτη φωτο?αποφεύγει τις μετακινήσεις την εποχή αυτή λόγω ισχυρών ανέμων (μελτέμια)
τι προγράμμα σου είπε στα 80€;την πήρα τηλέφωνο και μου είπε 80 στο χώρο μου ή σε ξενοδοχείο. Ελληνίδα μου είπε πως είναι.
όλες οι στάσεις, 69 ελεύθερο στοματικό, και ο κώλος συν 20τι προγράμμα σου είπε στα 80€;
ξερουμε τι παιζει εδω??για να κλεισεις ραντεβου μονο αφμ δε ζηταει...
και ότι κάνει πολλά ραντεβού και δεν κάνει παζάριαΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ή ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΓΚΟΜΕΝΑ κλπ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΩΡΑ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ.
ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ. ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΙΜΩΝ κλπ. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΖΩ ΟΤΙ ΖΗΤΑΩ!