να πάμε εδώ που δίνει 100€.....
εδώ πάλι 50€ ....
να πάμε εδώ που δίνει 100€.....
Τα τηλέφωνα είναι της γνωστής πια αλυσίδας ...εδώ πάλι 50€ ....
Ρε φιλε Γιώργο αφου βλεπεις προσωπο, τι ποζες και στηθος λες? Η την ξερεις η δεν την ξερεις δεν υπαρχει κατι αλλο. Αν την ξερεις πες και σε μας συναδελφε...ρε μάγκες αυτή ποια είναι;
από πόζες, στήθος κλπ κάπου πάει το μυαλό αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος περιμένω να πει κάποιος που την ξέρει/έχει συναντήσει από κοντά.
Ρε φιλε Γιώργο αφου βλεπεις προσωπο, τι ποζες και στηθος λες? Η την ξερεις η δεν την ξερεις δεν υπαρχει κατι αλλο. Αν την ξερεις πες και σε μας συναδελφε...
οκ, το αντιστροφο...ενταξει φιλε ;)μαν εννοώ ότι πάει το μυαλό με σε κάποια άλλη που δουλεύει ως ανεξάρτητη και ΔΕΝ δείχνει πρόσωπο και έχω δει μόνο φωτογραφίες της. Περιμένω κάποιον που την έχει πάρει να πει 'α ρε αυτή είναι η τάδε'.
Παίδες παίζει να είμαι και off topic αλλά να ρωτήσω μήπως έχει κανείς καμμία ιδέα. Παίζει αν ξέρεις το κινητό κάποιας να υπάρχει κάποιο site που googlarei και τσεκάρει αν υπάρχει δημοσιευμένη ερωτική αγγελια που να αντιστοιχεί σε αυτό το κινητό? Τα φώτα σας......
Ονόματα δεν θα πω αλλά κάποιοι ''τελειωμένοι'' πήραν τα πουτανάκια τους κ πήγαν Μύκονοοοοοοοοοςςςςςςς
Με αύξηση ταρίφας εννοείται, είναι must για κάποια γίδια να βιζιτάρουν στην Μύκονοοοοοοοοοοοοοοο
απευθυνεται σε ποντιους..εδώ πάλι 50€ ....
υπολόγισε κοντά στα 3 χιλιάρικα για γραφείαΚαι πόσο χρεώνουν το, διήμερο ας πούμε, long date τα βιζιτάκια αυτήν την περίοδο με τα Capital controls ακόμα εν ισχύει.
Κάποιος που να ξέρει σοβαρά και να μην αναφερόμαστε σε πατσαβούρες...
υπολόγισε κοντά στα 3 χιλιάρικα για γραφεία
μαγκες εχουμε καπιο τελ? καλο μου φαινεται
να που υπάρχουν κ τύποι που τις θέλουν για συνοδεία κ το ''φαίνεσθε''Oπότε και τρεις φορές τη μέρα να την πηδάει κάποια, 500 τo πήδημα του βγαίνει!
Τζάμπα πράμα!
Χώρια τα έξοδα για εισιτήρια, ξενοδοχεία, φαγητά, ποτά κλπ...α
Oπότε και τρεις φορές τη μέρα να την πηδάει κάποια, 500 τo πήδημα του βγαίνει!
Τζάμπα πράμα!
Χώρια τα έξοδα για εισιτήρια, ξενοδοχεία, φαγητά, ποτά κλπ...