kostas_ice
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
έχει ειπωθεί ότι είναι trans
ευχαριστω για την πληροφορια!!!
έχει ειπωθεί ότι είναι trans
Πηγαινε...λεει και ανεκδοτακατι μου λεει να μην παω...για επαγγελματικο πολυ δειχνει...
καμια για κρεολη τωρα????
Πηγαινε...λεει και ανεκδοτα
ναι,οτι θα πατε για κατουρημα μαζι οταν ερθει η ωρα....
ειναι ευχαριστη εννοει....τη φωτο εγω την ανεβασα κ σε λιγο θα τη κατεβασω,οποιος προλαβει....
ποιός μας δουλεύει εδώ;
ποιός μας δουλεύει εδώ;
ΠΑΙΖΕΙ πολλα χρονια τολαχιστον 2-καλησπερα..εχει κανεις πληροφοριες για την αγγελια???
Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να διαβάσουν προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας του forum. Οι κανόνες λειτουργίας έχουν σκοπό την οργάνωση του forum και των πληροφοριών μέσα σε αυτό, και την προστασία του site, των δημιουργών του, και των μελών του.
Ο διαχειριστής (administrator) ή/και οι συντονιστές (moderators) του forum διατηρούν το δικαίωμα να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν δημοσιεύσεις που δεν συμβαδίζουν με τους κανόνες χρήσης.
Εφόσον είστε εγγεγραμμένος/-η χρήστης/-τρια στο bourdela.com, μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας στο forum του site ή να απαντήσετε σε απόψεις άλλων.
Τους κανόνες αυτούς πρέπει να σέβεστε και να ακολουθείτε.
Ευχαριστούμε!
- [li]11. Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο website[/li]
Καλή διασκέδαση.
ΠΑΙΖΕΙ πολλα χρονια τολαχιστον 2-
08/04/14--07:29: Ελισάβετ πανέμορφη 22χρονη ελληνίδα
22χρονη Ελληνίδα με τέλεια εμφάνιση, έρχομαι μόνη μου, δεν έχω σχέση με γραφεία, ψάχνω ζεστή τρυφερή παρέα. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ 6945223910
fake είναι ρε Η κοπέλα, πιθανών ΓραφείοΠΑΙΖΕΙ πολλα χρονια τολαχιστον 2-
08/04/14--07:29: Ελισάβετ πανέμορφη 22χρονη ελληνίδα
22χρονη Ελληνίδα με τέλεια εμφάνιση, έρχομαι μόνη μου, δεν έχω σχέση με γραφεία, ψάχνω ζεστή τρυφερή παρέα. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ 6945223910
Ονόματα δεν θα πω αλλά κάποιοι ''τελειωμένοι'' πήραν τα πουτανάκια τους κ πήγαν Μύκονοοοοοοοοοςςςςςςς
Με αύξηση ταρίφας εννοείται, είναι must για κάποια γίδια να βιζιτάρουν στην Μύκονοοοοοοοοοοοοοοο
ποιός μας δουλεύει εδώ;