afentis the one
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2015
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Οντως γραφείο είναι.Αν γκουγκλάρεις τό τηλέφωνο φαίνεται.
Οντως γραφείο είναι.Αν γκουγκλάρεις τό τηλέφωνο φαίνεται.
Τα είπες όλα, αν τα βρει θα τα πάρει αλλιώς απότομη προσαρμογή η επιστροφή.φιλε δεν υπαρχει λογος να διαφωνεις...μπορει να σου φαινεται υπερογκο το ποσο και να εχεις δικιο οντως...αλλα αν δεν τραβαει σε 1-2 μηνες θα μειωσει την τιμη απο μονη της...δεν υπαρχει λογος να διαφωνειτε...
μπορει να βγει καποια ανεξαρτητη και να ζηταει 300 την ωρα....δεν σημαινει οτι θα τα δωσει κανενας (εκτος αν ειναι κανας μλκας οπως εγω χαχα )
φιλε δεν υπαρχει λογος να διαφωνεις...μπορει να σου φαινεται υπερογκο το ποσο και να εχεις δικιο οντως...αλλα αν δεν τραβαει σε 1-2 μηνες θα μειωσει την τιμη απο μονη της...δεν υπαρχει λογος να διαφωνειτε...
μπορει να βγει καποια ανεξαρτητη και να ζηταει 300 την ωρα....δεν σημαινει οτι θα τα δωσει κανενας (εκτος αν ειναι κανας μλκας οπως εγω χαχα )
φιλε δεν υπαρχει λογος να διαφωνεις...μπορει να σου φαινεται υπερογκο το ποσο και να εχεις δικιο οντως...αλλα αν δεν τραβαει σε 1-2 μηνες θα μειωσει την τιμη απο μονη της...δεν υπαρχει λογος να διαφωνειτε...
σιγά-σιγά σε συμπάθησα εσένα τελικά. σε ένα όμως δεν με πιστεύεις: έχε την ανασφάλεια και την αγωνία για το τι θα έρθει, το αναμενόμενο είναι βαρετό. αντικαλλιτεχνικό. αντισεξουαλικό. καλύτερα μια μέτριας ομορφιάς γυναίκα που πας μαζί της για πρώτη φορά (αρκεί να είναι περιποιημένη και καθαρή) παρά μια κούκλα που έχεις ξαναπάρει.Ρε Μπαμπη. Ηρεμησε . Αυτο ειναι γραφειο και οτι εχει σου στελνει
σιγά-σιγά σε συμπάθησα εσένα τελικά. σε ένα όμως δεν με πιστεύεις: έχε την ανασφάλεια και την αγωνία για το τι θα έρθει, το αναμενόμενο είναι βαρετό. αντικαλλιτεχνικό. αντισεξουαλικό. καλύτερα μια μέτριας ομορφιάς γυναίκα που πας μαζί της για πρώτη φορά (αρκεί να είναι περιποιημένη και καθαρή) παρά μια κούκλα που έχεις ξαναπάρει.
Kαλά δηλαδή εσύ νομίζεις πως τις ακριβές βίζιτες των Ν.Π. με αρχιβίζιτα και τσατσά την Α.Α., που ζητάνε 300-400 την ώρα, τις ζεις εσύ μόνο; ;)
με τις σπανακοπηττες σου !!!!!!!γεια σου ρε μπαμπηηηηηη
και ποια ειναι η ενημερωση ακριβως?.....Επειδη ψαχνομουν στο συγκεκριμενο site ειχα και την υποχρεωση να ενημερωσω και εδω ...
]
Ζουμερουλα 25 Ετων....
¨Φουλ προγραμμα χωρις τελειωμα στο στομα σε χωρο σου η ξενοδοχειο με δωρακι 100 €¨
και ποια ειναι η ενημερωση ακριβως?.....
Επειδη ψαχνομουν στο συγκεκριμενο site ειχα και την υποχρεωση να ενημερωσω και εδω ...
]
Ζουμερουλα 25 Ετων....
¨Φουλ προγραμμα χωρις τελειωμα στο στομα σε χωρο σου η ξενοδοχειο με δωρακι 100 €¨
παιδια εχει δοκιμασει κανεις αξιζει μου ειπαι 80 για μια ωρα παιζει και με φιλιτης στα 120 σε χωρο δικοτης καπου στο κορυδαλο.ευχαριστω
Παιδια, εχετε υπόψιν σας κανα πιπίνι ή τουλάχιστον μέχρι 30 ετών που να δινει κωλο και να το γουσταρει στα 100ευρω?
το θεμα ειναι να κανει καλη και καλο σε ευχαριστω που εψαχες φιλε οντος στις φοτο που μου εστηλες φαινεται λιγο χαλια
Γραφεία και τα δυο φίλε...
Καλησπερα. Ξερουμε κατι για τα 2 παραπανω?
Εμπιρο το ατακτο ιβανακι οοσ παντα!!!καμια ενημερωση...
ο τυπος συνεχεια ποσταρει αγγελιες απο γραφεια, ενω ο τιτλος του παροντος θεματος δεν εχει καμια απολυτως σχεση με γραφεια
τα συμπερασματα δικα σας