tedsantrin
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Συναντάω στο site διάφορα προφίλ γυναικεία χωρίς φωτο ή κάποια αναφορα που να σε καθοδηγεί τι είναι. Πώς καταλαβαίνω αν είναι αληθινά και του αθλήματος για να στείλω pm?
Τηλεφωνο Vika95 καποιος;
Δε ξέρω. Πάντως η ίδια για να λέει 150 ευρώ υποθέτω ότι θα έχει πελατεία. Αν δεν έχει και είναι τιμή εκκίνησης τα 150εουρο, τότε ΙΣΩΣ και να πέσει στο μέλλον
Συναντάω στο site διάφορα προφίλ γυναικεία χωρίς φωτο ή κάποια αναφορα που να σε καθοδηγεί τι είναι. Πώς καταλαβαίνω αν είναι αληθινά και του αθλήματος για να στείλω pm?
Και ειναι λογικό κσι σωστό ... Όποτε ναι ;)οσο πιο πολλες ωρες θα γινεται καλυτερη τιμη ; Η πιατσα αυτό δειχνει...
Σε αντιθεση με αλλα υποθετα παντως εχει και μια κορμοστασια και ιχνος λιπους πανω της η κυρια.
Αρκετα εντυπωσιακη. Οντως καπως τσιμπημενη η τιμουλα.βαλτα κατω στο στουντιο θες ενα 50αρι για ενα 20λεπτο. Κανε σουμα.
δύο εκδοχές:
1. Ή ρωτάς εδώ ή
2. Η carpet bombing. Στέλνεις αβέρτα και ό,τι προκύψει....
καποια φωτο Μαρινακι ??Και ειναι λογικό κσι σωστό ... Όποτε ναι ;)
Κοιτα ... Δεν με ξέρεις και δεν σε ξερω ... Σίγουρα δεν θα κάνω μπάνιο ενα τέταρτο και θα σου το κρατήσω απο το χρόνο σου επειδη τότε θα με πληρώνεις για να κάνω μπάνιο .. Τέλος πάντων οποίος με ξερει με ξερει ... Οποίος θέλει να με γνωρίσει ας το κανει .. Τωρα για τις υπηρεσίες μου δεν ξερω πως την εχεις αποκτήσει τη γνώμη σου .. Αλλα η δουλειά μου μ´αρεσει και επίσης μ´αρεσει να την κάνω σωστά και αν γινεται να περνάω καλα... Ούτε με το ρολόι στο χερι κάθεται κανένας ούτε οτι τίποτε αλλο .. Και ακριβός επειδη αντιλαμβάνω ποσο δύσκολο τα βγάζει ο καθένας ειμαι αυτο που ειμαι .. Αν ΕΣΥ προτιμάς να δώσεις 80 και να σου λένε οτι δεν προλαβαίνεις οκ ... Παλι το λέω δικαίωμα σου και χωρίς καμία ειρωνία η κατι τέτοιο ... Και επειδη το σωμα μου <όπως ειναι τα λεφτα σου δικα σου > ειναι δικο μου το υπολογίζω κσι το πουλάω όπως θέλω ..απο εκει και περα σε όποιον αρέσω ... Για τους ακούς δεν θα μπορέσω. Τα σέβη μου z4
Ρε Μπαμπη. Ηρεμησε . Αυτο ειναι γραφειο και οτι εχει σου στελνειεγώ προτείνω αυτή τη μουνίτσα στα 80 ευρώ βασικό πρόγραμμα. 25 χρονών. την έχω πάρει και είναι πολύ καυλιάρα
Αν υπάρχει κάτι τέτοιο,ενδιαφέρει καί εμένα,αλλά καί πολλούς συμφορουμίτες,πιστεύω.παιδια υπαρχει καμια με προγραμμα τυπου ανιτα, δλδ 2ωρο με 80 ευρο μαξ 100 και να εχει καλο προγραμμα?το ποσταρα και στο milf call girls και εδω γιατι δεν με ενδιαφερουν μονο οι μιλφ
καλά πέρασε, με δυο γυναικες δεν περνας άσχημα, κάνανε και λεσβιακό μεταξύ τους απότι μου είπε. άλλα τίποτα δεν γνωρίζω.
κάτι άλλο: μήπως η Μαρίνα χρησιμοποιεί το forum και εμάς για να κάνει τσαχπινιές και εκβιασμούς με το 104; το τηλέφωνό της ή δεν απαντάει ή το κλείνει. δουλεύει ή δεν δουλεύει μόνη της ή δουλεύει εμάς;
[/quote Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη αν ακουσα καλα κατι για 180 ειπαν για μια ωρα
μάλλον τότε λεφτά υπάρχουν γιατί νομίζω και άλλοι συμφωνούν μαζί μου....Χαχχχχ πλάκα πρέπει να κανεις ΕΣΥ επειδη εγω γελάω με τα σχολια σου.. 150 για μια ωρα με φουλ προγράμμα και στο χώρο μου και όσες εκτόνωσεις μπορείς ... Εμένα μου φαίνονται οκ ... Τωρα αν θες καμία με 80 ... Δικαίωμα σου! Εχει αρκετές ! Άρα μην ασχολείσαι μαζί μου εφόσον σου ειμαι ακριβή ...
και να φύγω απο γλυφάδα να κατέβω στο χώρο σου οπου είναι αυτός, και 150 καλα οτι πείς.