atsalakotos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 118
- Πόντοι
- 1
?
η γνωστη Έλενα είναι...free fuck ?
Το βυζί έφτασε στον αφαλόη γνωστη Έλενα είναι...
τοφαλος αλλα εχω μια διαισθηση οτι είναι καλή στο κρεβάτι..Το βυζί έφτασε στον αφαλό
τοφαλος αλλα εχω μια διαισθηση οτι είναι καλή στο κρεβάτι..
Η κάθε μια εχει το δικο της κινητο. Μην τα μπερδευουμεηρθε η ιρις εδωσε το κινητο στην αντζελα και ξαναεφυγε
εννοείται... ποιά άλλη Δήμητρα τώρα... δεν υπάρχει...χορχε για ποια λες? να υποθεσω απο athensgirls γιατι το αλλο το κοκαλιαρικο δεν αντεχει πολλα
το τιμάμε το Αντζελάκι βλέπω... ευγε!!!τελευταια φορα που ειδα την αντζελα πριν 10 μερες περιπου μου ειχε πει οτι επιστρεφει τελος του μηνος. τωρα δεν ξερω αν ηρθε ή οχι ακομα
είναι γλυκύτατο κορίτσι... της αρέσει το σεξ... τα κάνει όλα... είναι εμφανίσιμη... στα 100 ευρώ...κοιτα,σκυλι του πολεμου δε θα την ελεγα ακριβως αλλα το παει καλα το πισω συστημα ;)
τοφαλος αλλα εχω μια διαισθηση οτι είναι καλή στο κρεβάτι..
πρόσωπο κάποιες φορές γλυκό... κάποιες λιγο τραχύ... οριακά...Απο προσωπο και υπηρεσιες δεν ξερω τι λεει....! Το πλαστικο της στηθος ομως ειναι ΑΙΣΧΟΣ...!!!!!!!!
σωστος +1απο οτι φαινεται η καινουρια μοδα ειναι να πηγαινεις σε στριπτιζουδες ή στουντιοκοριτσα και να ζητας τηλεφωνα και να κανονιζεις ξενοδοχειακι μετα...
τα στουντιο πεθαινουνε το εχουνε παρει πρεφα ολες και μοιραζουνε απλοχερα τα τηλεφωνα....περιττο να πω οτι πηρα το απλο προγραμμα με 4 διαφορετικες γκομενες σε στουντιο σημερα και οι τρεις δωσανε τηλεφωνο....
αντι να ψαχνουμε απο εδω και απο εκει call-girls που μπορει να μας βγουνε και φολες η καλυτερη λυση πιστευω ειναι πας σε καποια μουναρα σε καποιο στουντιο η στριπτιζαδικο που γουσταρεις και προχωρας απο εκει...αποψη μου...
πασιγνωστο στουντιοκοριτσο επισης μου εξεφρασε την αποψη του οτι τα στουντιο γενικοτερα δεν τραβανε οπως παλιοτερα....και ολες κοιτανε να τσιμπησουνε πελατες για ξενοδοχεια....
αφηστε τα κασκαντεριλικια και ορματε σε στριπτιζουδες και στουντιοκοριτσα !!!
απο οτι φαινεται η καινουρια μοδα ειναι να πηγαινεις σε στριπτιζουδες ή στουντιοκοριτσα και να ζητας τηλεφωνα και να κανονιζεις ξενοδοχειακι μετα...
τα στουντιο πεθαινουνε το εχουνε παρει πρεφα ολες και μοιραζουνε απλοχερα τα τηλεφωνα....περιττο να πω οτι πηρα το απλο προγραμμα με 4 διαφορετικες γκομενες σε στουντιο σημερα και οι τρεις δωσανε τηλεφωνο....
αντι να ψαχνουμε απο εδω και απο εκει call-girls που μπορει να μας βγουνε και φολες η καλυτερη λυση πιστευω ειναι πας σε καποια μουναρα σε καποιο στουντιο η στριπτιζαδικο που γουσταρεις και προχωρας απο εκει...αποψη μου...
πασιγνωστο στουντιοκοριτσο επισης μου εξεφρασε την αποψη του οτι τα στουντιο γενικοτερα δεν τραβανε οπως παλιοτερα....και ολες κοιτανε να τσιμπησουνε πελατες για ξενοδοχεια....
αφηστε τα κασκαντεριλικια και ορματε σε στριπτιζουδες και στουντιοκοριτσα !!!
Oπως το BABY-O στον Ρεντη πρωην κλεοπατρα...!..παλιά μόδα αυτή,κύριοι..χρόνια τώρα ισχύει το ότι οι γκόμενες -ειδικά σε στριπτιζάδικα- λειτουργούσαν όπως γούσταραν και χρέωναν ή όχι,αυτόν που συναντούσαν εκτός..Το αν θα τα κατάφερνε κάποιος εξαρτιόταν κυρίως απ'τον ίδιο..Πριν περίπου 12ετίας,οι κυρίες γνωστού ''πολιτιστικού'' χώρου Β.Π. κάναν ραντεβουδάκια ακόμα κι εν ώρα υπηρεσίας στο απέναντι ακριβώς πορνοχοτέλι..Με τις ευλογίες του ιδρύματος,βέβαια και για όσους πληρούσαν τις ''προδιαγραφές'',οι οποίες δεν ήταν καθόλου ψηλές..Καλημέρα και τα σέβη μου.
Προσφάτως πέτυχα στριπτιζουδες σε μασατζιδικο...