Να πω ενα ευχαριστω σε ολους αυτους που με οδηγησαν στην επιτυχια του κασκαντεριλικιου ραντεβου με στουντιοκοριτσο εκτος στουντιο!
θα γραψω μερικα πραγματα γιατι το υποσχεθηκα στο φορουμ. το ραντεβου σε ξενοδοχειο κεντρο εξαρχια μερια για 2 ωρες. περασα απο το μετρο να παρω την κοπελα με το αμαξι και βουρ για το χοτελ. Μια μικρο παγωμαρα υπηρχε και απο τους δυο μας , κατι που ξεπεραστικε οταν μπηκαμε στο δωματιο, λες και ηταν καποια διαφορετικη κοπελα με το που κληδωσε η πορτα φιλια με γλωσσες μεχρι το λαιμο χουφτωματα εκατεροθεν λες και δεν το ειχαμε ξανακανει , με εφτιαξε σε υπερθετικο βαθμο το γεγονος οτι τουλαχιστον στο δικο μου το μυαλο ηταν κατι που εκανε πρωτη φορα με πελατη εκτος στουντιο (δεν ξερω αν ηταν η οχι. εγω ετσι φανταζομουν αν και το γεγονος οτι δεν ειχε μαζι της καποτες με εκανε να το πιστεψω) τα του αγωνα τα παντα ηταν ποιο αργα ποιο εσθησιακα, σε πολυ νορμαλ ρυθμους χωρις υπερβολες κτλ που ειναι εκνευριστικα , στοματικο ανευ αν και δεν το κανω συχνα με κοπελα που δεν την ξερω απλα οι καυλες ηταν στο ταβανι, γενικοτερα στις 2 ωρες τελειωσα 3 φορες κατι που δεν το καταφερνω ποτε με καμια κοπελα ουτε καλ γκερλ . αυτα απο εμενα και ξανα ευχαριστω ολους αυτους που με βοηθησαν ωστε να εχω αυτη την εμπειρια