company of heroes tho
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.616
- Πόντοι
- 30.558
Τρανσέξουαλ....γεια σας.ς ξερουμε κατι για την κυρια και ποιο ειναι το πραγματικο της τηλεφωνο? ευχαριστω
Τρανσέξουαλ....γεια σας.ς ξερουμε κατι για την κυρια και ποιο ειναι το πραγματικο της τηλεφωνο? ευχαριστω
Τρανσέξουαλ....
αυτο ειναι το πραγματικο της τηλεφωνο?Τρανσέξουαλ....
ωραίο φαίνεται, είναι ελληνίδα όπως δηλώνει ?
ειχα γνωρισει την ελενιτσα καυλιαρα απο την νεα σμυρνη την ειχα βρει καπου στο ζαπειο εκει που αραζουν τα πουλμαν τα τουριστικα συχναζε επισεισ και στην παραλια στο εδεμ και αλιμο τα καλοκαιρακια γυρο στα 30 καστανιξανθη με ωραιο σωματακι εχω χασει επαφη λογο κλοπης του κινητου μου γνωριζει καποιοσ κατι....?????????
η τυπισσα που περιγραφεις την πετυχες στο δρομο?...εκανε πιατσα.?συγνωμη εκανα λαλακια????που μπορω να ποσταρω μηπως ξερει καποιοσς κατι....?????
αν δεν με απαταει η μνημη μου πρεπει να ειναι μια μελαχρινη,κατσαρο μαλλι,που ειχε η εχει δικο της χωρο καπου στο γαλατσι..την ειχε αναφερει πριν πολυ καιρο ο crazy ivan,με οχι τοσο καλη κριτικη.παντως αν ειναι η ιδια,που θυμαμαι και γω,θα σου ελεγα να μην κανεις κινηση...
καλησπερα σε ολους....το εν λογο κοριτσι θελει 50 για φουλ!!! εχεις κανεις εμπειρια??
αν δεν με απαταει η μνημη μου πρεπει να ειναι μια μελαχρινη,κατσαρο μαλλι,που ειχε η εχει δικο της χωρο καπου στο γαλατσι..την ειχε αναφερει πριν πολυ καιρο ο crazy ivan,με οχι τοσο καλη κριτικη.παντως αν ειναι η ιδια,που θυμαμαι και γω,θα σου ελεγα να μην κανεις κινηση...
θυμάσαι καλά ;)
όχι με δικό της χώρο...
μην κάνεις την κίνηση, όπως σου είπε και ο γκουρού
ευχαριστω crazy Ivan και guru13!!!! ποια θα μου προτεινατε για μεχρι 100???
Έτοιμη και η κριτική!Ωραίος. Αν θες γράψε και στον κατάλογο να είναι όμορφα ταξινομημένη η πληροφορία.