ntropaloulis81
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
συγνωμη ρε παιδια εκανα κατι εγω και δεν βλεπω το thread της χριστιανας η το forum επενεβη....help me!!!!!!!
έμενα μου λέει " το θρεντ δεν υπάρχει ή δεν είναι προσβάσιμο από σενα"....ό,τι καταλαβες εσύ , κατάλαβα κι εγώ ...συγνωμη ρε παιδια εκανα κατι εγω και δεν βλεπω το thread της χριστιανας η το forum επενεβη....help me!!!!!!!
Προ ολιγου ο Αντισθενης εγραψε "μούφα και οι φωτο και ολα τα υπολοιπα, τον πούλο".έμενα μου λέει " το θρεντ δεν υπάρχει ή δεν είναι προσβάσιμο από σενα"....ό,τι καταλαβες εσύ , κατάλαβα κι εγώ ...
συγνωμη ρε παιδια εκανα κατι εγω και δεν βλεπω το thread της χριστιανας η το forum επενεβη....help me!!!!!!!
διεγράφει το threadέμενα μου λέει " το θρεντ δεν υπάρχει ή δεν είναι προσβάσιμο από σενα"....ό,τι καταλαβες εσύ , κατάλαβα κι εγώ ...
έμενα μου λέει " το θρεντ δεν υπάρχει ή δεν είναι προσβάσιμο από σενα"....ό,τι καταλαβες εσύ , κατάλαβα κι εγώ ...
Προ ολιγου ο Αντισθενης εγραψε "μούφα και οι φωτο και ολα τα υπολοιπα, τον πούλο".
Την εδωσε.Αντισθενης δωσε τα φωτα σου εδω στον Λαο!!!!!!!!νομιζω μια εξηγηση την θελουμε!!!!!!
Την εδωσε.
Ετσι.
εκανε αυτό που επρεπε να κανει ... τι άλλο να πει !!
Καλησπερα
Ξερουμε κατι για τις κατωθι;
συνήθως γραφεία που δουλεύουν χωρίς διαφημίσεις, αριστερά-δεξιά, είναι αρκετά...