ntropaloulis81
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
συγνωμη ρε παιδια εκανα κατι εγω και δεν βλεπω το thread της χριστιανας η το forum επενεβη....help me!!!!!!!
έμενα μου λέει " το θρεντ δεν υπάρχει ή δεν είναι προσβάσιμο από σενα"....ό,τι καταλαβες εσύ , κατάλαβα κι εγώ ...συγνωμη ρε παιδια εκανα κατι εγω και δεν βλεπω το thread της χριστιανας η το forum επενεβη....help me!!!!!!!
Προ ολιγου ο Αντισθενης εγραψε "μούφα και οι φωτο και ολα τα υπολοιπα, τον πούλο".έμενα μου λέει " το θρεντ δεν υπάρχει ή δεν είναι προσβάσιμο από σενα"....ό,τι καταλαβες εσύ , κατάλαβα κι εγώ ...
συγνωμη ρε παιδια εκανα κατι εγω και δεν βλεπω το thread της χριστιανας η το forum επενεβη....help me!!!!!!!
διεγράφει το threadέμενα μου λέει " το θρεντ δεν υπάρχει ή δεν είναι προσβάσιμο από σενα"....ό,τι καταλαβες εσύ , κατάλαβα κι εγώ ...
έμενα μου λέει " το θρεντ δεν υπάρχει ή δεν είναι προσβάσιμο από σενα"....ό,τι καταλαβες εσύ , κατάλαβα κι εγώ ...
Προ ολιγου ο Αντισθενης εγραψε "μούφα και οι φωτο και ολα τα υπολοιπα, τον πούλο".
Την εδωσε.Αντισθενης δωσε τα φωτα σου εδω στον Λαο!!!!!!!!νομιζω μια εξηγηση την θελουμε!!!!!!
Την εδωσε.
Ετσι.![]()
εκανε αυτό που επρεπε να κανει ... τι άλλο να πει !!
Καλησπερα
Ξερουμε κατι για τις κατωθι;
συνήθως γραφεία που δουλεύουν χωρίς διαφημίσεις, αριστερά-δεξιά, είναι αρκετά...