Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.782
- Πόντοι
- 3.715
Και σωματαρα οχι μαλακιες !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/56996710693423006636.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ωχ ο μπαρμπα γιώργος...
Και σωματαρα οχι μαλακιες !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/56996710693423006636.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ωχ ο μπαρμπα γιώργος...
πωωωωωωωωωωωωωωωωωω... φίλε μου !!!! ποιές είναι οι κορασήδες ? ? ? ?
ρωταω εαν ξερει κανεις κατι παραπανω απο την σελιδα της. στο site εχω μπει.
ρε τι ζηάει το σουργελο..
My wishlist--
1.parfum 24 faubourg- (Hermes)
2.d&g 18 lune parfum
3.new ipod
4.ipad (any model)
5.lacy underwear
6.hmmm surprise me
7.sony ericsson xperia x10
χαχχαχαχαχαχαχαααααααααααα
Ι Phone 4 διάβασε εδώ πως είναι για πολλές κλωτσιές και θέλει androidρε τι ζηάει το σουργελο..
My wishlist--
ρε μαγγες απο φραγκα τι ζηταει?εχει παρει κανεις?ρε τι ζηάει το σουργελο..
My wishlist--
1.parfum 24 faubourg- (Hermes)
2.d&g 18 lune parfum
3.new ipod
4.ipad (any model)
5.lacy underwear
6.hmmm surprise me
ρε μαγγες απο φραγκα τι ζηταει?εχει παρει κανεις?
ωραιος ο φιλος..ευχαριστω για τις πληροφοριες..Θα την ανακρινω εγω...Έτυχε τις προάλλες να την πετύχω στο chat του facebook. Απο 100 Ευρώ και πάνω μου έλεγε σε hotel, αλλά στις υπηρεσίες τα μάσαγε. Μόνο μασάζ έλεγε στην αρχή, μετά άφησε να εννωηθεί κάτι παραπάνω.. Βαρέθηκα την ανάκριση και την έκανα delete..
Έτυχε να την πάρω τηλ αλλά επειδή είχα άσχημη σύνδεση της έστειλα μειλ...Η απάντηση της....ωραιος ο φιλος..ευχαριστω για τις πληροφοριες..Θα την ανακρινω εγω...
Μαγκές ξέρει κανεις τίποτα για μια Μary ?
για αυτην ξερει τιποτα κανεις?
Χιστες, μολις δοκιμασα και μολις εφυγε απο το σπιτι μου
Το κοριτσι ειναι πανεμορφο, ξανθια με κοκκινες ανταυγειες στο πισω μερος και 2 πολυ ομορφα γαλαζια ματια.
Πολυ χαρουμενος χαρακτηρας, καθησαμε ηπιαμε το μαρτινακι μας μπανακι και οι 2 μαζι και μετα βουρ..... στο διαλειμα καθησαμε και χαζευαμε στον υπολογιστη.
Ουτε καν που κοιταει το ρολοι. στο προγραμμα περιλαμβανει blowjob without condom , της αρεσε να τη γλυφω και εγω και φιλαει υπεροχα με γλωσσα. μονο αναλ δεν κανει αλλα αν και λατρης δεν με χαλασε διοτι με γεμησε με τα υπολοιπα.
ολα τα λεφτα ειναι οταν την εχεις στα 4 ..... τρελο κωλο η γκομενα !!
Μου ειπε οτι θα ειναι αθηνα για 5 μερες ακομα και δεν ισχυει αυτο το 30 του μηνα που γραφει και θα βρει χρονο να το διορθωσει.
Ηρθε ντυμενη κυρια με ψιλοτακουνα , φουστιτσα ως το γονατο και σαν πουκαμισακι απο πανω με μεγαλα γυαλια ηλιου.... απιστευτη ηταν πολυ εντυπωσιακη
οποιος προλαβει για 5 μερες ακομα αξιζει γιατι μετα φευγει και θα αργησει να ερθει απο οτι μου ειπε
ξεκινησα με 2ωρο αλλα τελειωσα 2 φορες στο μπαμ και εκατσε για 1 ωρα την ειχα προπληρωσει 150+20 για το ταξι (οντως με ταξι ηρθε και εφυγε) τοτε γυρισε και μου επεστρεψε το 50αρικο απο μονη της ! ειχαμε ξαπλωσει και τα λεγαμε και την ενημερωσα οτι εχει περασει 1 ωρα μη τυχον και εχει προβλημα....και μου απαντησε μ'αρεσει η παρεα σου αν δεν εχεις προβλημα μπορω να κατσω...μη τα πολυλογω κατσαμε 1 ωρα και 45 λεπτα. τα τελευταια 45 λεπτα δεν καναμε τιποτα εκτος απο φιλακια αλλα συζητουσαμε και μαλακιζομασταν στον υπολογιστη !! τρελο value for money ! παντα τετοια κοριτσαρα μου