Ελπίζω να σε πρόλαβα και να μην έκλεισες και πήγες γιατί θα τα φρικάρεις όπως φρίκαρα και εγώ.Δες αγγελία από το ίδιο
30 γράφει ότι είναι άρα μιλάμε για 33+. Παίρνω τηλ ρωτάω μαλακοδός πόσο πάει μου λέει 120 και 20 εχτρά και ο παπάρας δεν ρώτησα τι εννοεί και λέω οκ. Πάω σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο, αλλά για να μη μπώ και περιμένω άδικα την παίρνω τηλ και μου λέει σε 10 είμαι εκεί κλείσε δωμάτιο. Μπαίνω κλείνω την παίρνω τηλ και μου λέει σε "5 είμαι εκεί" τα 5 έγιναν 25 και ενώ την έπαιρωα τηλ να δω που είναι δεν απαντούσε. Στο τέλος ήρθε και έφαγα την πρώτη ξενέρα...Μιλφάκιας γαρ την ρωτάω "πόσο είσαι;" 20 μου λέει αν και εγώ την έκανα 25. Τεσπα λέω γιατί ήθελα να μαμίσω εκείνο το βράδυ, μπαίνει για ντουζ έρχεται,φιλί 0. Γιατί λέω; +20 μου λέει. Καλά άστο. Την βάζω να πάρει ακάποτη πίπα...Όοοοοοχι, συν 20!!!!Καλά με.Πίπα του αέρα....Τα είχα πάρει....Κώλο λέω συν 20; Ναι μου απαντάει. Καλά στήσου της λέω και από τα νεύρα μου την πήδηξα όσο δυνατότερα μπορούσα. Τελιώνω τις δίνω 150 και τις ζήτησα και τα ρέστα και την ανάγκασα να χαλάσει κάτω στη ρεσεψίον....Για αυτό εάν είναι πάρε τηλ και πες της αναλυτικά τι θέλεις να έχει το πρόγραμμα, για να μην την πατήσεις σαν και εμένα τον ηλίθιο....