hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
για ψαξε λιγο το τηλεφωνο...
Φόλα δηλαδή?
Εδώ με το τηλ δε βρήκα κάτι
γραφειο ειναι μαν..εχει και αλλες φωτος το ιδιο τηλ..Φόλα δηλαδή?
Εδώ με το τηλ δε βρήκα κάτι
γραφειο ειναι μαν..εχει και αλλες φωτος το ιδιο τηλ..
απατη..ψευτικες φωτο..
Η KGB ειναι ρε φιλε . Δε το καταλαβες ?Τι στον πούτσο σελίδα είναι αυτή?
Ξέρουμε αν είναι αληθινές οι φώτος ?
και καμία πληροφορία ευπρόσδεκτη αν κάποιος έχει δοκιμάσει
Aφου ζηταει +20 ΜΑΥΡΟ. Καποιος ειχε πει πςσ 1 απο τις 3 φωτο ειναι μουφα (εαν θυμαμαι καλα)ειπε αληθινες φοτος, 28 ετων, 80 + 20 για αναλ. 2 φορες και ακαποτο στοματικο. Ακομα δεν εχω παρει αλλα με ψηνει, υπαρχει κανενας που να ξερει περισσοτερα?
if u can't do the timeειναι της μοδας η nutella τελευταια....ευχομαι "απο ψωλης" να μην τυχει σε κανεναν σας πραγματικα...ειναι ασχημη εμπειρια....
ουτε να φαω δεν μπορω τωρα
λοιπον μολις γυρισα απο πριαμο οπου και βρεθηκα με την μπετυ που ειχε προτεινει ο ντροπαλουλης και ενα αλλο παιδι.
Με διαφορα η χειροτερη εμπειρια μου με πουτανα ever....ακαποτη πιπα μου εκανε κομπλε ολα μεχρι εκει χωρις χερια....
αλλα οταν ηρθε η ωρα να την γαμησω απο κωλο...την γαμαγα και ξαφνικα βγαζω την πουτσα μου εξω και ητανε καταμαυρη απο τα σκατα....
πιανω να βγαλω το προφυλακτικο κατευθειαν και τρεχω για το μπανιο οπου και τα χερια μου ειχανε σκατα μιας και το πιασα....
πηγα και πηρα betadin απο το φαρμακειο και το εχω κανει βουτια μεσα στο betadin....
απλα γαμω την παναγια τους αγιους και το αγιο πνευμα....
αυτα απο εμενα
Φιλε εχεις pmειναι της μοδας η nutella τελευταια....ευχομαι "απο ψωλης" να μην τυχει σε κανεναν σας πραγματικα...ειναι ασχημη εμπειρια....
ουτε να φαω δεν μπορω τωρα
είναι η κοπέλλα των φωτο. τις τράβηξε κάποιος πελάτης μου είπε. η μικρή είναι πολύ καυλιάρα, έχει κορμάκι πολύ σέξυ και κάθεται με το πάσο της. 80 ευρώ σύν 20 ο κωλαράκος της που γουστάρη να της τον παίρνης απ ότι μούπε
γιαννη,δεν μπορουσα να ποσταρω χτες γιατι εκλαιγα απο τα γελια....ντορτια μαν!!!!λοιπον μολις γυρισα απο πριαμο οπου και βρεθηκα με την μπετυ που ειχε προτεινει ο ντροπαλουλης και ενα αλλο παιδι.
Με διαφορα η χειροτερη εμπειρια μου με πουτανα ever....ακαποτη πιπα μου εκανε κομπλε ολα μεχρι εκει χωρις χερια....
αλλα οταν ηρθε η ωρα να την γαμησω απο κωλο...την γαμαγα και ξαφνικα βγαζω την πουτσα μου εξω και ητανε καταμαυρη απο τα σκατα....
πιανω να βγαλω το προφυλακτικο κατευθειαν και τρεχω για το μπανιο οπου και τα χερια μου ειχανε σκατα μιας και το πιασα....
πηγα και πηρα betadin απο το φαρμακειο και το εχω κανει βουτια μεσα στο betadin....
απλα γαμω την παναγια τους αγιους και το αγιο πνευμα....
αυτα απο εμενα
φιλε το εγραψες τελεια! καποιοι δεν καταλαβαινουν ,και καλα, τιποτα..εχω της ρίας της ασπρούλας δεν ξερω αν σου κανει....
Δέν είναι κακό για πείτε μας κύριοι συνάδελφοι...Εχει συναντηθεί κάποιος συναγωνιστής μέ τήν κυρία .Θέλει 80 ευρώ γιά μία εκτόνωση μέ πρωκτικό Η δευτερη εκτόνωση είναι + 15 ευρώ.
Εχει συναντηθεί κάποιος συναγωνιστής μέ τήν κυρία .Θέλει 80 ευρώ γιά μία εκτόνωση μέ πρωκτικό Η δευτερη εκτόνωση είναι + 15 ευρώ.