NBAZ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 38
- Like
- 1.761
- Πόντοι
- 3.057
Οι πάντα υποψιασμένοι καλοί συνάδελφοι σώζουν ευρώ απο την τσέπη μαςτσέκαρες φωτό; κλεμμένες είναι
Οι πάντα υποψιασμένοι καλοί συνάδελφοι σώζουν ευρώ απο την τσέπη μαςτσέκαρες φωτό; κλεμμένες είναι
τσέκαρες φωτό; κλεμμένες είναι
Kapsoni , είσαι θεούλης αγόρι μου ! ! ! !λοιπον μολις γυρισα απο πριαμο οπου και βρεθηκα με την μπετυ που ειχε προτεινει ο ντροπαλουλης και ενα αλλο παιδι.
Με διαφορα η χειροτερη εμπειρια μου με πουτανα ever....ακαποτη πιπα μου εκανε κομπλε ολα μεχρι εκει χωρις χερια....
αλλα οταν ηρθε η ωρα να την γαμησω απο κωλο...την γαμαγα και ξαφνικα βγαζω την πουτσα μου εξω και ητανε καταμαυρη απο τα σκατα....
πιανω να βγαλω το προφυλακτικο κατευθειαν και τρεχω για το μπανιο οπου και τα χερια μου ειχανε σκατα μιας και το πιασα....
πηγα και πηρα betadin απο το φαρμακειο και το εχω κανει βουτια μεσα στο betadin....
απλα γαμω την παναγια τους αγιους και το αγιο πνευμα....
αυτα απο εμενα
Νά σού πώ συναγωνιστή τής χρειάζεται καί αυτής καί σέ όλες όσες μάς δουλεύουν μέ ψεύτικες φωτό καί ψεύτικες υποσχέσεις...οχι φιλαρακι!κανονιζεις ραντεβου,δεν πας φυσικα κ αν σε αρχισει στα τηλεφωνα της λες δε βλεπω καμμια που να μοιαζει στις φωτος κ εφυγα!
Kapsoni , είσαι θεούλης αγόρι μου ! ! ! !
Πάει και τελείωσε ! ! ! !
Οι κριτικές σου είναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ της σύγχρονης decadance πορνογραφίας ! ! ! !
RESPECT MAN ! ! ! !
Σε πάω τρελά αδερφέ ! ! !
Keep Walking ! ! !
οχι φιλε,να φανταστεις την ειχα ξεχασει!μολις ειπες για περιοχη προς αναβυσσο μερια τη θυμηθηκαφιλε pilofori εχουμε κανα link απο την καθριν???
λοιπον μολις γυρισα απο πριαμο οπου και βρεθηκα με την μπετυ που ειχε προτεινει ο ντροπαλουλης και ενα αλλο παιδι.
Με διαφορα η χειροτερη εμπειρια μου με πουτανα ever....ακαποτη πιπα μου εκανε κομπλε ολα μεχρι εκει χωρις χερια....
αλλα οταν ηρθε η ωρα να την γαμησω απο κωλο...την γαμαγα και ξαφνικα βγαζω την πουτσα μου εξω και ητανε καταμαυρη απο τα σκατα....
πιανω να βγαλω το προφυλακτικο κατευθειαν και τρεχω για το μπανιο οπου και τα χερια μου ειχανε σκατα μιας και το πιασα....
πηγα και πηρα betadin απο το φαρμακειο και το εχω κανει βουτια μεσα στο betadin....
απλα γαμω την παναγια τους αγιους και το αγιο πνευμα....
αυτα απο εμενα
Που την θυμήθηκες αυτή ?Η Βανεσα ΒΠ δουλευει ακομα;