mirakos60
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 6
Καλημερα σε ολους.Καποιος που να ξερει για την νεαρα???????????
Τι νεαρά ρε τύπε;
Αυτή είναι δεινόσαυρος!
αν δεν κανω λαθος ειναι η αννα απο νεο κοσμο η ρωσιδα....!!!
Όπως λέει στο τηλέφωνο,"είναι ελεύθερη σχέση με μασάζ,ελεύθερο στοματικό,69 στα 50 ευρώ για μία ώρα",είναι 30 χρόνων και τα ραντεβού τα κάνει στο σπίτι της στην Αττική.
Όπως λέει στο τηλέφωνο,"είναι ελεύθερη σχέση με μασάζ,ελεύθερο στοματικό,69 στα 50 ευρώ για μία ώρα",είναι 30 χρόνων και τα ραντεβού τα κάνει στο σπίτι της στην Αττική.
αυτη την εχει παρει κανεις; αληθινες φωτο λεει. τις ψαχνω στη google και βλεπω πως ειναι αληθινες
την έχω πάρει εγώ λίγες βδομάδες πριν. είναι γύρω στα 24-25 ελληνίδα πολύ καθαρή και μοσχομυρισμένη. χαρούμενη και πολύ καυλιάρα με ένα πολύ γλυκό μουνάκι. κάθισε μια ώρα γεμάτη. 80 ευρώ και άλλα 20 για το κωλαράκι της που το δίνει με χαρά!
εμφανιση-σερβις?την έχω πάρει εγώ λίγες βδομάδες πριν. είναι γύρω στα 24-25 ελληνίδα πολύ καθαρή και μοσχομυρισμένη. χαρούμενη και πολύ καυλιάρα με ένα πολύ γλυκό μουνάκι. κάθισε μια ώρα γεμάτη. 80 ευρώ και άλλα 20 για το κωλαράκι της που το δίνει με χαρά!
Πέρα απ' το σχιζοφρενές του πράγματος, αναφέρει καθαρά "ελεύθερη σχέση". Ίσον γαμήσι.δλδ δεν γαμας?μονο μασαζ πιπα και 69?
Πέρα απ' το σχιζοφρενές του πράγματος, αναφέρει καθαρά "ελεύθερη σχέση". Ίσον γαμήσι.
δλδ δεν γαμας?μονο μασαζ πιπα και 69?
Τυπε "ελευθερη σχεση " τι δεν καταλαβαινειs δηλαδη ? το θεμα ειναι καποιοs που την εχει δει -παρει live να μαs πει αν ειναι οντωs οπωs στιs φωτο και γενικα αν αξιζει , διοτι οταν τηs μιλησα δεν μου τα ειπε πολυ "καλα" και το ενστικτο μου με κρατησε ......!!!!
Ναι, ξέρω, δεν είναι new entry.καινουργιες φωτο παλια φατσα
Ναι, ξέρω, δεν είναι new entry.
Εντυπώσεις κανείς;