Uncompetitive
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2015
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
μερικα απο αυτα ειναι αληθινα..βεβαια η καρτελα που αναφερεις ειναι λιγο μπερδεμενη,μιας και 2-3 τεμαχια παιζαν η παιζουν και σε στουντιο...αν προσεξεις καλα τις φωτος θα καταλαβεις...Καλημέρα guys
Αυτή τη καρτέλα χρήστη αποτελείται από fake ή real μιλφόνια; Ρωτώ γιατί έχω μπει στην πρίζα...
..δηλαδη ΖΟΝΓΚ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!Κανας νταβάς θα είναι, είναι αυτό εκφορά λόγου έλληνα; Google translate είναι το κείμενο.
Κ τα 4 μηνύματα του για την εν λόγω είναι.
Καλώς το κορίτσι.
ωραια! εξατμιση..
Έτσι έκανε η ιωάννα?....βαζουμε εναν κωλο στο προφιλ,αγοραζουμε και μια καρτα , μαζευουμε μηνυματα απο αφελεις και φυσικα τους στελνουμε και σε κανενα δωματιο ξενοδοχειου να περιμενουν σαν μαλακες με το πουλι στο χερι.
εχει κι αλλες πιο αισθησιακες.. ψαξε!Για μενα και μονο που θελει νακανει διαφιμηση για βιζιτα και τραβαει φωτογραφιες με φουτερ,τζιν και αθλητικα ειναι μαυρο ο κοσμος να χαλασει. Το γαμηισι ειναι και θεμα μυαλου.
Γιατί το λες αυτό εμένα ήρθε στην ώρα της και μάλιστα με περίμενε γιατί είχα αργήσει εγώ.βαζουμε εναν κωλο στο προφιλ,αγοραζουμε και μια καρτα , μαζευουμε μηνυματα απο αφελεις και φυσικα τους στελνουμε και σε κανενα δωματιο ξενοδοχειου να περιμενουν σαν μαλακες με το πουλι στο χερι.
Στο lovelist, η ίδια αγγελία (τηλ & φωτογραφίες) δηλώνει 24χρονη κ κόστος 70 ευρώ, η δε καρτέλα χρήστη βγάζει μερικές ακόμη αγγελίες με πληθώρα ονομάτων.
Google το τηλέφωνο πάντα Συναγωνιστές
τελικα τα τατουαζ σβηστηκαν απο τις φωτογραφιες της..Προσπαθεια αναβαθμισης ισως.. απο πατησιων?
τελικα τα τατουαζ σβηστηκαν απο τις φωτογραφιες της..Προσπαθεια αναβαθμισης ισως.. απο πατησιων?
ελα ενταξει ,συγχωρειται αφου αλλες ειναι οντως απο αθηνα αν δεις τις βιτρινεςπαντως η μια φωτο που εχει στο μπλογκ της δεν ειναι δικια της,αλλα της rihanna δεν ξεκινησαμε καλα..
[URL unfurl="true"]http://theblemish.com/2009/05/rihannas-nude-topless-photos-have-leaked/rihanna-nude-leak-07/[/url]
ελα ενταξει ,συγχωρειται αφου αλλες ειναι οντως απο αθηνα αν δεις τις βιτρινες