Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Να που φωναζατε για το μιλφακι, το πηγε 200 τελικα για να εχει πιο ανεση!
Και φθηνή είναι. Θα πάρω, αλλά μόλις πάει στα 400. Δεν θέλω να εκμεταλλεύομαι. Καλημέρα σας.
Κατα πασα πιθανοτητα το απογευμα...!καλημέρα, πυροβόλησες?
Κατα πασα πιθανοτητα το απογευμα...!
Περιμενω ενημερωση για το προγραμμα...!
ωχ!...κοιτα να δεις η jessy!!!Να που φωναζατε για το μιλφακι, το πηγε 200 τελικα για να εχει πιο ανεση!
Παντα τυπε μου παντα!!!αναμένω εντυπώσεις.... κράτα μικρό καλάθι...
ετσι ειναι μαν...βεβαια ειναι καλη στο πηδημα,αλλα οχι και 200!!!!!Και γράφει και 40 η ίδια (υπολόγισε 45+) και όποιος γουστάρει!
Αλλά όλο κάτι θα ξέρουν κι αυτές μετά από τόσα χρόνια στο κλαρί. Κάποιος μαλάκας θα πει "Για να είναι ακριβή θα είναι και καλή!" Τα παραδείγματα αφθονούν...
καλησπερα σε ολους....ενα ζευγαρι αριαδνη πανος εχει δοκιμασει κανεις?εχει και στο φατσοβιβλιο με το ιδιο ονομα στα αγγλικα...τους βρηκα στο kanesex .....αξιζει ή φολα?
Αν σε ενδιαφερουν οι Πολωνεζες 40-42 ετων ,υπαρχει μια,που γνωρισα προσφατα ,αγνωστη στο χωρο, κλειστου κυκλωματος,φωτο δεν υπαρχουν ,50 ευρω φουλ προγραμματα ,2ωρο.
τελικα ειναι γραφειο η οχι η φωτο ειναι αληθινες.γνωριζη καποιος σιγουρα.το εκανα το κασκαντεριλικη.....σε καλο μου βγηκε!Ραντεβου εξω απο το ξενοφων,της πληρωσα και το ταξι,δυο μπαλακια ,χωρις εχτρα,δεν δινει κωλο,τρομερη πιπα τον σαλιωνει καλα και δε βαζει χερια ,τα πηρε στα χειλια , καθαρη και κουβεντιασιμη.ειναι οπως στις φωτο οντως κυπρια με φοβερο κορμι.100ε +5ε το ταξι ,α η συμφωνια για 2 εγινε απο πριν(τηλ) γιατι κατα την διαρκεια πηγε να το αποφυγει αλλα δεν...
Καταθέτω ενημέρωση από χθεσυνή συνάντηση με την Πολωνέζα Έλλη : Συνεπής στο ραντεβού, ύψος γύρω στο 163, βάρος γύρω στα 70+ (κατηγορία χοντρούλα προς το χοντρή...)στήθος 2αρι πολύ πεσμένο με μεγάλες θηλές και ρόγες, ξανθιά (ιμιτασιόν) στρογγυλό πρόσωπο, μικρά χείλια, μπλέ μάτια (το μόνο όμορφο για μένα επάνω της). Με το που την είδα είπα θα κάνω άσκηση πηδήματος μετριότατης (είμαι πολύ επιεικής ) 45άρας (και βάλε)... Έκανε μπανάκι αμέσως μόλις ήρθε, ήπιε την μπύρα που παράγγειλα, και από κει και πέρα ακολούθησε πίπ@ (αρκετά καλή) διαρκείας και έγινε προσπάθεια διείσδυσης πίσω πόρτας...ανεπιτυχώς καθώς δεν έμπαινε με τίποτα και ανιχνεύτηκε σημαντική πιθανότητα κλαταρίσματος προφυλακτικού.... Ακολούθησε γρήγορη ολοκλήρωση στα 4 καθώς τα υδραυλικά ετοιμαζόντουσαν να τα φτύσουν λόγω εγκεφαλικής άρνησης να πηδηχθεί το εν λόγω εμπόδιο :-
Εν κατακλείδι...κόστος 50, χρόνος: όσο ήθελα (αλλά στη πράξη ο εγκέφαλος ήθελε να τελειώνουμε στα γρήγορα...), σώμα 3, πρόσωπο 4, πίπ@ 6, διάθεση' της 5, διάθεσή μου 2, social 6, αποτελέσματα ικανότητας πηδήγματος μη ικανοποιητικού πακέτου: 8 ....ε τα'πα όλα Με 2 λέξεις ΜΟΝΟ για πολύ μερακλήδες !!! (αν υπάρχουν τέτοιοι μη ζητάτε τηλέφωνο...μόνο μέσω του συναγωνιστή...)
Παιδιά γνωρίζουμε κάτι για την παρακάτω?
ευχαριστώ πολύ!