curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
Ναι, ξέρω, δεν είναι new entry.
Εντυπώσεις κανείς;
ψαχτην στο θρεντ του μαμπα ως μαλβιν,μαλβινα καπως ετσι..
Εντυπώσεις κανείς;
Εντυπώσεις κανείς;
Κάπως έτσι ήταν και μια φορά που είχαμε μιλήσει στο fb.τηλ παντως που την ειχα παρει παλαιοτερα δεν με εψησε..ραντεβου σε σπα,ξενοδοχειο δε θυμαμαι τι μου χε πει,70 ευρω..αλλα περι των υπηρεσιων της γενικολογιες..της φασης,ελα κ βλεπουμε.
Επεβεβαιώνω τους συναγωνιστές για τις πληροφορίες τους σχετικά με την Malvina ..Lana στο Mamba,
Για να βάλει πάντως αγγελία και να δώσει και το τηλ στο κοινό, μάλλον υπάρχουν ζόρια σοβαρά και επειδή ο αριθμός τηλ δεν είναι και τόσο amateur είναι (σχεδόν) βέβαιο πως σε λίγο θα εμφανισθούν και άλλες αγγελίες.
Μερικές λίγο παλιότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη εδώ..
Οι φωτο είναι δικές της αλλά επειδή επιμένει να μην βάζει ολόσωμες στην αγγελία κυρίως, θα πρέπει να ισχύουν τα παλιά δεδομένα και να μην έχει χάσει κιλά. Και επίσης η ηλικία δεν είναι 27 ούτε 30. Στα 35-36 είναι αλλά έχει καλό κύτταρο.
Δεν είναι πάντως για πέταμα, ίσα-ίσα, αλλά δεν πρόκειται και για καμιά σούπερ ευκαιρία. Η τιμή της ήταν μέχρι τα 80 χωρίς πίσω πόρτα αλλά γινόταν και διαπραγματεύσεις. Καλύτερα ξεκινήστε και επιμείνετε στα 50-60 όσοι ενδιαφέρεστε.
Επίσης καλό είναι τις επι μέρους πληροφορίες, για αυτήν και οποιαδήποτε άλλη, να τις κρατάτε για εσάς. Δεν υπάρχει λόγος να..δημοσιοποιούνται αφού δεν αφορούν το κυρίως θέμα.
δεν ειναι καινουργιο φρουτο
εχει κανει καριερα στο mamba αλλα δεν μπορω να θυμηθω ονομα
αυτη η φωτο ηταν και στο mamba καποια στιγμη
κουκλάκι είναι 1,60 ζεστή και καυλιάρα. τι άλλο να γράψω. εμένα πάντως με καύλωσε και ξεκαύλωσε υπέροχαεμφανιση-σερβις?
Πρόκειται για την ίδια που είχε βάλει αγγελία ότι αγαπιόταν ακάποτα.
Έχει κάνει και κάποιες παρουσίες στο σαυροτροφείο με τις βουλγάρες στην Ευελπίδων.
Διαθήκη και όρμα
Απο τις σαυρες της κυψελης .......μεταβολη !!!!
Πρόκειται για την ίδια που είχε βάλει αγγελία ότι αγαπιόταν ακάποτα.
Έχει κάνει και κάποιες παρουσίες στο σαυροτροφείο με τις βουλγάρες στην Ευελπίδων.
Διαθήκη και όρμα.
Για την Ευελπίδων δεν ξέρω, τα υπόλοιπα ολα σωστά γιατί μερικοί έλεγαν μπα δεν κλπ. Μπορεί να αισθάνονται τυχεροί.
ειχε επιβεβαιωθει οτι εκανε σεξ ακαποτα?
με ενδιαφερι φιλε στειλε επιγοντοσ τιλεφονο,,,,,,Αν σε ενδιαφερουν οι Πολωνεζες 40-42 ετων ,υπαρχει μια,που γνωρισα προσφατα ,αγνωστη στο χωρο, κλειστου κυκλωματος,φωτο δεν υπαρχουν ,50 ευρω φουλ προγραμματα ,2ωρο.
Ελληνίδα απο την Αλβανία..την έχω πάρει εγώ λίγες βδομάδες πριν. είναι γύρω στα 24-25 ελληνίδα πολύ καθαρή και μοσχομυρισμένη. χαρούμενη και πολύ καυλιάρα με ένα πολύ γλυκό μουνάκι. κάθισε μια ώρα γεμάτη. 80 ευρώ και άλλα 20 για το κωλαράκι της που το δίνει με χαρά!
αδερφε ολα καλα?...Το εγραφε η ιδια πιο παλια σε αγγελια της. Τι αλλη επιβεβαιωση να εχουμε???????????