Επισκέπτης
...επισης,να συμπληρωσω,οτι την βολευει κυριως κεντρο,και μπορει μετα τις 3 το μεσημερι...καλημερες.
μας γαμησες...:p
...επισης,να συμπληρωσω,οτι την βολευει κυριως κεντρο,και μπορει μετα τις 3 το μεσημερι...καλημερες.
σαν σκυλος τις εχεις δοκιμασει φιλε μου
εχουν δικο τους χωρο χαμηλα στην αλεξανδρας..τιμη στα 70,νομιζω για μια φορα,πιπες ακα...πολλα κιλα,και πολλα λεφτα γιαυτο που θα δεις...
πρωινα δυσκολο.θελει πααααααρα πολυ συννενοηση....μας γαμησες...:p
Παμε παρακατω αρχηγε.πρωινα δυσκολο.θελει πααααααρα πολυ συννενοηση....
καλα...εδω να δεις γελιο...ειχα παρει τηλ,και τι μου λεει?...ΣΕ ΑΦΗΝΩ αν θελεις να με γλυψεις,αλλα απο το λαιμο και κατω......αααααχααχαχααχαχααχαχααχαχααχαχ!!!!!!!οξωωωωωωωωωωωω!!!!!αδελφέ, μου αρέσει ότι με τέτοια προσφορά και χαμηλή ζήτηση, μας λένε και πότε μπορούν για να τις πληρώσουμε.
ειναι και αυτο...εδω χοροπηδανε τυπισσες που ειναι 24ωρο...πολυ προσφορα...Παμε παρακατω αρχηγε.
Εδω ριξαμε μαυρο σε Αλικη Βαλερια και Ντανιελα... στην Πολωνεζα θα κολησουμε
καλα...εδω να δεις γελιο...ειχα παρει τηλ,και τι μου λεει?...ΣΕ ΑΦΗΝΩ αν θελεις να με γλυψεις,αλλα απο το λαιμο και κατω......αααααχααχαχααχαχααχαχααχαχααχαχ!!!!!!!οξωωωωωωωωωωωω!!!!!
ακου εκει, σε αφηνω!!!!...σιγα μωρη μου σου παρω και την αδεια,ορκα!!!!
πρωινα δυσκολο.θελει πααααααρα πολυ συννενοηση....
δεν θα ηταν κακη ιδεα...Να υποβάλλουμε και αίτηση στο Πρωτοδικείο. Στα τραίνα .....
εχουν δικο τους χωρο χαμηλα στην αλεξανδρας..τιμη στα 70,νομιζω για μια φορα,πιπες ακα...πολλα κιλα,και πολλα λεφτα γιαυτο που θα δεις...
καλα...εδω να δεις γελιο...ειχα παρει τηλ,και τι μου λεει?...ΣΕ ΑΦΗΝΩ αν θελεις να με γλυψεις,αλλα απο το λαιμο και κατω......αααααχααχαχααχαχααχαχααχαχααχαχ!!!!!!!οξωωωωωωωωωωωω!!!!!
χααχαχαχααχαχ...καινουργιο εξτρα..ασε μην δινεις ιδεες,και την πατησουμε!!!από λαιμό και άνω +20, εξτραδάκι?
γνωμη μου παντα.αν της δεις απο κοντα θα απογοητευθεις...εκτος και αν εισαι του bbw...τοτε αλλαζει...σ' ευχαριστω για την πληροφορια ;)
οντοςαπό λαιμό και άνω +20, εξτραδάκι?
καλα,φερε καμια βυζαρου εσυ,και ασε τα οντως!!!!