SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ακομα ψαχνουμε αλα συγουρα θα βρουμε κατη ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ και ΚΑΛΟκαλα,φερε καμια βυζαρου εσυ,και ασε τα οντως!!!!
ακομα ψαχνουμε αλα συγουρα θα βρουμε κατη ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ και ΚΑΛΟκαλα,φερε καμια βυζαρου εσυ,και ασε τα οντως!!!!
Για να διευκρινησουμε κατι για την Πολωνεζα ,οταν λεω 2 ωρες, τοσο καθησα εγω, αλλα με 2 εκτονωσεις ανετα ,απλα δεν πιεζει τον χρονο.Τωρα δεν ξερω αν με τον χαμο της μπλοκαρατε το τηλεφωνο ,ουτε εγω καταφερα να της τηλεφωνησω να την ενημερωσω.
και παλιο να ειναι δεν πειραζει...3+ να εχει και σε τα υπολοιπα....ακομα ψαχνουμε αλα συγουρα θα βρουμε κατη ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ και ΚΑΛΟ
δεν ξερο να το μετρισο αφτοκαι παλιο να ειναι δεν πειραζει...3+ να εχει και σε τα υπολοιπα....
φωναξε με,οταν βρεις κατι..δεν ξερο να το μετρισο αφτο
φωναξε με,οταν βρεις κατι..
οποτε προς το παρονπισω στην ενημερωση....λοιπον...επειδη εχω δεχτει αρκετα πμ,σχετικα με την πολωνεζα,που ποσταρε ο συναδελφος τζοτζος.....παιδες,ΔΥΣΤΗΧΩΣ το τηλ,δεν μπορω να το δωσω...τουλαχιστον προσωρινα...δεν θελει η ιδια,και ειναι σεβαστο.
Eγω πρωι πηγα παντως .μας γαμησες...:p
θα κανω το κασκαντεριλικι μου σημερα και θα δοκιμασω
θα κανω το κασκαντεριλικι μου σημερα και θα δοκιμασω
πως ηταν ?Eγω πρωι πηγα παντως .
Κάνε το αλλά ζήτα τους οπωσδήποτε να σου έρθει αυτή που είναι στις φωτογραφίες (Niki, Anna, Joulia, Χριστίνα κλπ) έξω από το ξενοδοχείο
Εισαι σιγουρος???το εψαξα, ολες οι αγγελιες με το προφιλ της είναι
τι εχασα?