η ιδια μου το ειπε....αλλη μου λες
και σαν χριστινα 65ε παλαιοτερα που την ειχα παρει παλι η ιδια ηταν και σαν αλεξια παλι η ιδια
τωρα αν δεν πιστευεις............παμε παρακατω.....
η ιδια μου το ειπε....αλλη μου λες
παιδιά γι αυτή λέτε ε?η ιδια μου το ειπε....
και σαν χριστινα 65ε παλαιοτερα που την ειχα παρει παλι η ιδια ηταν και σαν αλεξια παλι η ιδια
τωρα αν δεν πιστευεις............παμε παρακατω.....
παιδιά γι αυτή λέτε ε?
Το ξαναποστάρω για εμένα μακρυά.Να κάνω μία ενημέρωση για την συγκεκριμένη: Είναι αυτή που εχει τις φώτο, πιπίνι ρουμάνικης καταγωγής καλό σωματάκι με μικρό βυζάκι λίγο πλαδαρό αλλά πολύ καλές θηλές.
Καταρχήν κανόνισα για ακα με 90€.Όταν έφτασε και είπαμε λίγες κουβέντες μου αποκάλυψε ότι δεν της αρέσει το σεξ και έχει να έρθει σε οργασμό 1 χρόνο. Με ξενέρωσε και με άλλα και της λέω θέλω με σκούφο, οκ μου λέει είναι στα 65€. Στην ήταν αρκετά καλή αλλά στο κυρίως θέμα κομοδίνο. Σε κάποια στάση έδειξε να πονάει και ύστερα από λίγο δυσανασχέτησε γιατί δεν τελείωνα γρήγορα και νευρίασε. Πρωτοβουλίες μηδέν.
Για μένα 89€ πεταμένα μαζι με το ξενοδοχείο.
Σωστός...Πολύ ακριβή πια
Η κυρία φαίνεται πολύ www.lovelist.gr/ad.php?adId=244797-6&cityId=2&subcatId=69] ζουμερή [/url]..
Έχει ψωνίσει κανείς?? γραφείο?
Γειά σας συναγωνιστές, ψάχνοντας βρήκα αυτή. Δεν μου φαίνεται μουφα. Έχει κάποιος άποψη.
..ποσα κιλα περιπου? αδυνατουλα?
Τα στοιχεία είναι μούφα. Αυτή που έρχεται είναι ένα συμπαθητικό μελαχροινό Ρουμανάκι γύρω στα 27 και στο 1.67. Καλά πέρασα (δίνει και κουλούρι) αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.
apo to e-mail...Γειά σας συναγωνιστές, ψάχνοντας βρήκα αυτή. Δεν μου φαίνεται μουφα. Έχει κάποιος άποψη.
Ευτυχως ειχες τη συνεση να διαγραψεις το τηλεφωνο...apo to e-mail...
Για ενα φουλ ππρογραμματακι μεσα στην καυλα το δωρακι χωρις την πιεση του χρονου σε χωρο σου η καποιο ξενοδοχειο ειναι 100 €. Φιλακια Αννουλα
Ρε άντε τράβα στο θρεντ με τα ομόλογα που θα του κάνεις και παρατηρήσεις.Ευτυχως ειχες τη συνεση να διαγραψεις το τηλεφωνο...