Παντως η κοπέλα που το σηκωσε μου ειπε οτι ειναι αυτη στην φωτο!! Με ρωτησε ποια αγγελια βλεπεις της λεω της στελλας και μου ειπε ναι εγω ειμαι. Απλα λεω αν δεν ειναι φεικ αν εχει τιμησει κανενας
Εχει κανεις παει με τη κοπελα ? 80 και 20 φουλ
Παντως η κοπέλα που το σηκωσε μου ειπε οτι ειναι αυτη στην φωτο!! Με ρωτησε ποια αγγελια βλεπεις της λεω της στελλας και μου ειπε ναι εγω ειμαι. Απλα λεω αν δεν ειναι φεικ αν εχει τιμησει κανενας
νει ειναι γραφειο μου ειπε και η Στελλα της αγγελιας λεει οτι υπαρχει και οι φωτο πραγματικες. ΕλληνοΡουμανα την παρουσιαζει 100 για 2 εκτονωσεις + 20 ελευθερο ....γραφειο μαν..αν γκουγκλαρεις βγαζει πολλες αγγελιες...
όλες οι ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΕΣ Ελληνίδες είναι. Σε ρώτησε ποιά αγγελία είδες, γιατί τα γραφεία βάζουν πολλές αγγελίες. Ελάχιστες πουτάνες βάζουν φάτσα κάρτα το πρόσωπο τους στο Ιντερνετ, μόνο City Tours και κάποιες κοπέλες από ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. Αυτά με αφορμή τη συγκεκριμένη αγγελία που πόσταρες.
Αν δεν θέλεις να φας το κεφάλι σου, μην ασχολείσαι
εχω προσπαθησει και εγω να την βρω , το τηλεφωνο χτυπαει αλλα χωρις να απανταει :SΓυρισε η ελενα 923 η κριτικη απ τα παλια?
εχω προσπαθησει και εγω να την βρω , το τηλεφωνο χτυπαει αλλα χωρις να απανταει :S
Μήπως κάνεις λάθος φίλε μου ? είχαμε μιλήσει κατά της 15 Αυγούστου για ραντεβού που τελικα ακύρωσα για την ελενα 923 μιλάμε
Καλησπέρα. Μια απορια μονο χωρις παρεξηγηση.. Αυτες οι ανεξαρτητες .. πώς ξεκινάνε δηλαδή?? Νομιζω ειναι λιγο καπως αν πχ βαλει καποια αγγελια ετσι στο ασχετο. Και δεν φοβαται πχ?
μη φοβασαι...βαλε την αγγελια σουΚαλησπέρα. Μια απορια μονο χωρις παρεξηγηση.. Αυτες οι ανεξαρτητες .. πώς ξεκινάνε δηλαδή?? Νομιζω ειναι λιγο καπως αν πχ βαλει καποια αγγελια ετσι στο ασχετο. Και δεν φοβαται πχ?
Καλησπέρα. Μια απορια μονο χωρις παρεξηγηση.. Αυτες οι ανεξαρτητες .. πώς ξεκινάνε δηλαδή?? Νομιζω ειναι λιγο καπως αν πχ βαλει καποια αγγελια ετσι στο ασχετο. Και δεν φοβαται πχ?
ΩΡΑΙΟΣ....!!!!τι να φοβαται... μην την γαμησουν;;
ξερει καποιος κατι για την Ελενα??
μπορεισ να στειλεις pm να μου πεις...η εχει κριτηκες πουθενα?εγω ξερω μονο οτι δεν ειναι η ιδια με τις φωτο...