pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 680
- Πόντοι
- 306
Για το κορμι καμια πληροφορια ρε παιδες;
ε παμε,διπλα ειναι!
ε οχι και γαμπουλα...καρβελι ολοκληρο ειναι...θελω βεβαια να προσεξετε στην 3η φωτο της την αριστερη της 'γαμπουλα'............
θελω βεβαια να προσεξετε στην 3η φωτο της την αριστερη της 'γαμπουλα'............
Ειναι Αθηνα για διακοπες εδω και 15 μερες περιπου και θα ειναι μεχρι τις 14/11 αν δεν κανω λαθος. Μιλαμε πολυ καιρο online, οσο ημουν Αθηνα δεν ειχε ερθει οποτε μην με ρωτησετε για εμπειριες κτλ. Αθηνα θα ερθω σε λιγες και θα την συναντησω επιτελους. Οι φωτογραφιες της ειναι 100% αληθινες. Εχω μιλησει μαζι της απο καμερα και τηλεφωνο πολλες φορες. Δεν μιλαει ελληνικα, μονο αγγλικα και δεν εχει ελληνικο αριθμο τηλεφωνου. Μπορειτε να την βρειτε ευκολα σε αυτο εδω το προφιλ και εξηγηθείτε μαζι της τα υπολοιπα.
Και οριστε και μια φωτο της που εστειλε σε εμενα προσωπικα. Αυταααα =)
Κανε μου report ban delete ignore κτλ
[/quotΚανε μου report ban delete ignore κτλΚανε μου report ban delete ignore κτλ
Aιντεεεεεεεεεεεε
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=64847.0;attach=584964;image[/img[/URL]]
η κωλαρα δηλαδη αυτη ειναι οντως δικια της? :think:
[/quote]
Και να είναι φιλος οποιος παει :s&m_1: :s&m_2: :lheel: :fuck1: θα φαει!!!
Και να είναι φιλος οποιος παει θα φαει!!!
λογικα θα την δινει,αλλα αφου σου εχει κανει τον δικο σου χωνι!!!!..οποτε μετα τι να την κανεις..!!λεω μηπως γαμιεται κιολας...κ δεν ειναι μονο για μερακληδες τετοια κωλαρα κριμα να παει χαμενη..
λογικα θα την δινει,αλλα αφου σου εχει κανει τον δικο σου χωνι!!!!..οποτε μετα τι να την κανεις..!!
κοιτα στο νημα της.το εχει στην υπογραφη της.καλησπερα μπορει καποιοσ να μου στειλει το τηλ. τησ αννασ 110?ευχαριστω προκαταβολικα.
κοιτα στο νημα της.το εχει στην υπογραφη της.
σαντυ.....love and money!!!! ...παρε τηλ!!!!μη μιλας για υπογραφες εσυ γιατι διαβαζοντας τη δικια σου .... ποιος ξερει τι μπορει να εννοεις
:o :oσαντυ.....love and money!!!! ...παρε τηλ!!!!