καλημερεςκαι καλο μηνα
τι λεει η κορασισα ?? ψιλοfake μου φαινεται
καια αποψη ?
καια αποψη ?
www.bourdela.com/call-girls/girls/katerina20/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/katerina20/...διαβασε[/URL] και αποφασισε.αληθινη ειναι,μονο που τωρα ειναι ξανθια.καλημερεςκαι καλο μηνα
καια αποψη ?
...αρα γραφειο...Αυτό είναι όντως λίγο περίεργο...Η καρτέλα χρήστη, ανάμεσα στα άλλα βγάζει από trans στη Λάρισα μέχρι το γνωστό μασατζίδηκο στη Φθιώτιδος 59 στους Αμπελόκηπους.
Για τη μία από αυτές τις αγγελίες(αυτή που λέει για την όμορφη Μαίρη ή κάτι τέτοιο)είχε αναφερθεί από κάποιον ότι στο ραντεβού δεν του ήρθε η ξανθιά της φωτό αλλά αλλο αξιογάμητο μιλφ το οποίο μάλιστα τα είχε δώσει όλα!!!
<a href=''>sexi ukraneza</a>
Καλημέρα κύριοι....Για την κυρία ξέρει κανείς κάτι...???
Κατάλαβα....Σ ευχαριστώ πολύ....Περιεργο τρενο. Την ειχα παρει τηλεφωνο πριν κανενα μηνα. Παρε αργοτερα τωρα εχω μαθημα και κατι τετοια. Δεν ελεγε τι θελει. Καπου στη Γλυφαδα κατοικοεδρευει απο οτι καταλαβα. Εχουν γραψει και καποιοι αλλοι πιο πισω γι αυτην. Το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι τοσο χρονων που γραφει. 35+.
Επιστρεφω Αθηνα ξανα. Δεν εχω χρονο να δω αν εχει ειπωθεί κατι πιο πριν.
Ξερουμε κατι για αυτη;
μακριά...εχει υποθει κάτι για αρρώστια στις προηγουμενες σελιδες...
...ειναι στον ομιλο της βιλλας,στην γλυφαδα...Περιεργο τρενο. Την ειχα παρει τηλεφωνο πριν κανενα μηνα. Παρε αργοτερα τωρα εχω μαθημα και κατι τετοια. Δεν ελεγε τι θελει. Καπου στη Γλυφαδα κατοικοεδρευει απο οτι καταλαβα. Εχουν γραψει και καποιοι αλλοι πιο πισω γι αυτην. Το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι τοσο χρονων που γραφει. 35+.
αυτη ρε παιχτες
που τη βρισκουμε. κοιταξα στο Ε/Ν,τιποτα, κοιταξα στο σαιτ τους τιποτα. ειναι εδω? παιζει αλλου? τι γινεται?
Ξερουμε κατι γι αυτην; την πηρα τηλ και μου ειπε 100 ευρω. Την άκουσα ελληνιδα. Ξερει κανενας κατι;
γραφειο μαν..αν γκουγκλαρεις βγαζει πολλες αγγελιες...Ξερουμε κατι γι αυτην; την πηρα τηλ και μου ειπε 100 ευρω. Την άκουσα ελληνιδα. Ξερει κανενας κατι;
γραφειο μαν..αν γκουγκλαρεις βγαζει πολλες αγγελιες...
thnx man!!!Στο άλλο θρεντ η φωτό που ζήτησες είναι στη σελίδα 1057. ;)