jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ΔΕΝ παιζει αυτο που λες bro,και το ξερεις...ελα ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΜ...
βρε μανια με τα πμ
ΔΕΝ παιζει αυτο που λες bro,και το ξερεις...ελα ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΜ...
και εγω πμ..με τον κρις τα μοιραζομαστε ολα,ετσι δεν ειναι?
δεν θυμαμαι κατι ποιο ουσιαστικο,να εχει αναφερθει ,για καποια.φιλε σε πμ δεν εχω να ρωτησω κατι συγγεκριμενω απλα οταν μπαινω στο φορουμ εδω διαβαζω και ενδεχομενα θυμαμαι οτι συχνα υπαρχουν καποιες αντιπαραθεσεις μεταξυ μας ,αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν καποιοι απο εδω εχτος απο τις αντιπαραθεσεις εχουν γραψει κατι ουσιαστικο για καποια κοπελα και αυτο ρωτησα για να δω τι ουσιαστικο εχει γραφτει εχτος απο τα μαλλιοτραβηγματα....
την εγραψες την μλκεια σου εσυ....ολααααααααααααααααα
που εισαι αδελφακι μου?ολααααααααααααααααα
το μονο φαουλ ηταν οτι δεν εδωσε πισω πορτα δευτερη φορα?γιατι κατα τ αλλα σε διαβασα ικανοποιημενο...
αρα τι κανουμε βρε μοντ????σπαμ κανουμε εδω η μπηκαμε να μαλιοτραβιχτουμε....δεν θυμαμαι κατι ποιο ουσιαστικο,να εχει αναφερθει ,για καποια.
ηρεμα ναι,αλλα οταν θιγονται ανθρωποι μεσα εδω,όχι!κυριοι.....χαλαρωστε...ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ(και ενιοτε κοριτσιων ),ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ....ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΑ ΣΕΒΑΣΤΑ ΜΕΛΗ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΑ...
αρα τι κανουμε βρε μοντ????σπαμ κανουμε εδω η μπηκαμε να μαλιοτραβιχτουμε....
το λεω σε ολους εδω μεσα ειμαι μοντ σε 12 φορουμ που εχουν ως κυριο λογο αναλαγη αρχιων αν καποιος εκει απειλησει μελος του κανουμε παρατηρηση και αν ξανα συνεχισει πεφτει διαγραφη και ας ξανα μπει με αλλο νικ ....
ολααααααααααααααααα
το ξερω μπρο...σου απαντησα...ηρεμα ναι,αλλα οταν θιγονται ανθρωποι μεσα εδω,όχι!
και ξερεις ποσα πμ εχεις για μπαναρισμα...
Η πρόκληση δεν πρέπει να έχει απάντηση?κυριοι.....χαλαρωστε...ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ(και ενιοτε κοριτσιων ),ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ....ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΑ ΣΕΒΑΣΤΑ ΜΕΛΗ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΑ...
εεεεεεεεεεεεπππ!!!!....για να τελειωνουμε....
γκουρου ,πανε για υπνο
αλπουλα-πιπη, δωστε στη δημοσιοτητα τα πμ
κρις 38 αν δεν εχει κ λιγο ντιρινταχτα το φορουν ειναι βαρετο
τζιμυ ακομα κλαιω την αραπινα που δε γαμησα
φιλε ποτε λευτα σε τανα στην αρχη...αυτο ειναι νομος και αν δεν θελει πεσ της να παει αλλου γιατι αν δεν τα εχει παρε τοτε θα φυγει αυτη με τα 10 ευρω που σου εκανε εκπτωση...
δεν πειραζει..ολοι κανουμε μαλακειες...Μαλακία μου όντως!!!
για να τελειωνουμε....
γκουρου ,πανε για υπνο
αλπουλα-πιπη, δωστε στη δημοσιοτητα τα πμ
κρις 38 αν δεν εχει κ λιγο ντιρινταχτα το φορουν ειναι βαρετο
τζιμυ ακομα κλαιω την αραπινα που δε γαμησα