- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Ως εδώ τα off topic. Μερικοί το κουράζετε πάρα πολύ.
παίδες γρήγορη ενημέρωση από εδώ...και μόλις βρω χρόνο θα ανεβάσω και κριτική για....Dora2!Μπορεί να κάνει φοβερή πίπα...αλλά είναι μεγάλο λαμόγιο!!!Στο τηλέφωνο ενημέρωσε πως το πρόγραμμα είναι 80 ευρώ για 1 ώρα, ελεύθερο στοματικό, 2 εκτονώσεις ,πρωκτικό.Δεν κάνει cim και cif!Αφού ήρθε και ξεκινήσαμε τον αγώνα...1ος γύρος όλα κομπλέ...πίπα πολύ καλή και SEX και από τις 2 τρυπούλες!Στον δεύτερο γύρο αφού έχουμε ξεκινήσει πίπα κ SEX...της λέω έλα να βάλουμε και κωλαράκι!και τι μου λέει?1 φορά πρωκτικό!!!γίνεται ένας ψιλοπανικός,ξενερώνω,της λέω ότι δεν είναι τίμια και πως στο τηλέφωνο δεν το ανέφερε αλλά μόνο cim κ cif δεν κάνει!και τι μου λέει το λαμόγιο?δεν με ρώτησες!!!της είπα να βρει τρόπο να το διορθώσει γιατί αν το ήξερα από την αρχή θα το σκεφτόμουν διαφορετικά...έβαλε λιγο τα κλαμματα μπας και την λυπηθώ αλλά δεν!αφού είχε ήδη ζητήσει από την αρχή τα χρήματα....άφησε 10 ευρώ(μαλακία...έπρεπε να της πάρω πιο πολλά!)ντύθηκε και τον πούλο!!!
Το νου σας λοιπόν...όποιος σκέφτεται να την συναντήσει!Ξεκαθαρίστε κάθε λεπτομέρεια από την αρχή γιατί είναι λαμόγιο κ θα σας πει...''δεν με ρώτησες''!!!
Ήμουν άτυχος που έπεσα πάνω της...την Ιρις έψαχνα αλλά ήταν busy!!!
anyway....θα ακολουθήσει σύντομα και αναλυτική κριτική
Φεύγω και εγώ.
Ανήκω στους κουραστικούς.
Ας μείνουναυτοίοι ψευτομαγκες που μας έχουν πήξειστηνενημέρωσηστις μαλακίεςμε τις κριτικές τους.
και σιγά τον κώλο,έκανε καλή δουλειά ο φωτογράφος!!!
Πω πω σε πουρα επεσα. Απο τις 10 για υπνο. Κι εμεις οι νεοι τι κανουμε τωρα ? Εεεε?αντε καληνύχτα και ψυχραιμα.
Πω πω σε πουρα επεσα. Απο τις 10 για υπνο. Κι εμεις οι νεοι τι κανουμε τωρα ? Εεεε?
καληνυχτακηδες...Πω πω σε πουρα επεσα. Απο τις 10 για υπνο. Κι εμεις οι νεοι τι κανουμε τωρα ? Εεεε?
καληνυχτακηδες...
βλεπουμε ταινια ρε...
που να ξερω?οι γυναικες τους εχουν βγει;
μονος σου εσυ? Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ιπου να ξερω?
εγω μονος μου ειμαι και χαζευω ταινια
η αληθεια ειναι οτι χθες το βραδυ το περασα με παρεα...καινουργια...μονος σου εσυ? Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι
που να ξερω?
εγω μονος μου ειμαι και χαζευω ταινια
μαλακιες...hangover IIεχει τιποτα καλο;
καποια πραγματα δε χρειαζεται να τα μαθεις για να τα ξερεις!απλα τα διαισθανεσαι... ;)η αληθεια ειναι οτι χθες το βραδυ το περασα με παρεα...καινουργια...
πόσα ξέρεις εσυ...