FROG123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γνωρίζει κάποιος για την Σόνια?
Βλέπω την αγγελία πολύ καιρό και θέλω να δοκιμάσω!
Αλήθεια; Δεν το έχω πάρει είδηση.κλεμμενες φωτο
Έχει κανείς άποψη γι'αυτό το γραφείο? Ευχαριστώ
Μην ξαναρωτησει κανεις αν δεν ψαξει πρωτα!
όχι...εγω προσωπικά δεν δινω πληροφοριες για την συγκεκριμένη...μηπως μπορεις να εισαι πιο σαφης για την Μαρινα 120 (σε μνμ).
όχι...εγω προσωπικά δεν δινω πληροφοριες για την συγκεκριμένη...
ξαφνικά γίνανε πολλοί εξυπνάκιδες και θέλουν να μάθουν...και δεν πάει σε εσένα αυτό μάγκα μου!
Ρωταμε για να μη χανουμε το χρόνο μας να ψάχνουμε. Αν εσύ θεωρείς ότι χάνεις το χρόνο σου απαντώντας, μπορείς να μην απαντάς. Φιλάκια
Ρωταμε για να μη χανουμε το χρόνο μας να ψάχνουμε. Αν εσύ θεωρείς ότι χάνεις το χρόνο σου απαντώντας, μπορείς να μην απαντάς. Φιλάκια
ξαφνικά γίνανε πολλοί εξυπνάκιδες και θέλουν να μάθουν...και δεν πάει σε εσένα αυτό μάγκα μου!
Ξέρει κανείς κάτι σχετικά με την συγκεκριμένη αγγελία:
Οκ, γνωρίζω πως είναι γραφείο και η φωτογραφία είναι ψεύτικη αλλά ψήνομαι τελευταία για κάτι από Ασία. Τηλέφωνο που πήρα μου είπαν 70ευρώ, δύο φορές σε μια ώρα, ελεύθερο στοματικό (δεν ρώτησα για έχτρα) και η κοπέλα είναι 30χρονών. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας γράψει σχετικά ή οποιαδήποτε άλλη πρόταση σχετικά με Ασιάτισες.
πηρα το θαρρος να κανω τον κασκαντερ.....η Σονια ειναι Σονια αλλα γυφτοπουλα εκ Ρουμανίας...το γραφειο λεει 100 2 εκτονωσεις η ιδια οταν σκαει μυτη ζητα 120....παρ τ αυγο και κουρετω....φιλοτιμη αλλα δεν κανειΓνωρίζει κάποιος για την Σόνια?
πηρα το θαρρος να κανω τον κασκαντερ.....η Σονια ειναι Σονια αλλα γυφτοπουλα εκ Ρουμανίας...το γραφειο λεει 100 2 εκτονωσεις η ιδια οταν σκαει μυτη ζητα 120....παρ τ αυγο και κουρετω....φιλοτιμη αλλα δεν κανει
Έχει υποθεί πάλι στις σελίδες 3936 3937 3938Παίδες έχει ξαναεμφανιστεί η αγγελία εδώ μέσα αλλά δεν θυμάμαι να διαβάζω κριτικές, γνωρίζετε τίποτα;