στο 69872 69872 πήρες?
Τελικα τι εγινε? την πηρες? Υπαρχει καποια αξιολογηση απο καποιον?
στο 69872 69872 πήρες?
κατερινα20.Σε ποια αναφερεσαι φιλτατε guru....
Θωμάς Μάντζιος ??? Πρόεδρος του Εδεσαικού ?? χαχα
κατερινα20.
λεώ να τη δοκιμάσω σήμερα το απόγευμακατερινα20.
γιατι οχι.πολυ καλο σωμα,τουμπανο για μενα.μαγκακι,σε ενοχλητικο επιπεδο,αλλα ειχα πει,πως αν της κανεις το χατηρι στην αρχη,θα σε αποζημιωσει,με το πηδημα.εγω αυτο ακολουθησα,και μου βγηκε σε καλο.λεώ να τη δοκιμάσω σήμερα το απόγευμα
εγω για την κατερινα20 ειπα την γνωμη παντως.αρχηγε μπερδευτηκες? για την gabriella μιλαγαμε
γλυφοκώλι δίνει?γιατι οχι.πολυ καλο σωμα,τουμπανο για μενα.μαγκακι,σε ενοχλητικο επιπεδο,αλλα ειχα πει,πως αν της κανεις το χατηρι στην αρχη,θα σε αποζημιωσει,με το πηδημα.εγω αυτο ακολουθησα,και μου βγηκε σε καλο.
γλυφοκώλι δίνει?
γλωσσόφιλλα? τιμή στ 100?
γλυφοκώλι δίνει?
γλωσσόφιλλα?
βρε για τη γκαμπριελα λεγανε βρεεεεεεεεεεεεγω για την κατερινα20 ειπα την γνωμη παντως.
βρε για τη γκαμπριελα λεγανε βρεεεεεεεεεεε
το πρωτο οχι.το δευτερο ναι.γλυφοκώλι δίνει?
γλωσσόφιλλα?
βρε για τη γκαμπριελα λεγανε βρεεεεεεεεεεε
ρε μλκες!!!!!...αιντε απο εδω μεσα....αστον, εχει μπερδεψει τα μπουτια του...
Βομβαρδίστηκα από PMs για την Μαρίνα... Σέβομαι την επιθυμία της να λειτουργεί περιορισμένα, όσοι συναγωνιστές θέλουν κόντακτ, ας ακολουθήσουν το thread αρχας Σεπτ και ας στείλουν μήνυμα στον συνάδελφο που το άνοιξε και το "κυκλοφόρησε". Έτσι έκανα και εγώ.... Πρέπει να είμαστε όσο διακριτικοί θέλουν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι/ες !
διαβασε λιγο ποιο πισω και θα καταληξεις καπουΠαιδες καλησπερα.ειναι πρωτη φορα που γραφω αν και παρακολουθω το σιτε σχεδον απ την αρχη του.λοιπον στο θεμα μας τωρα,επειδη οι εποχες ειναι δυσκολες και φοβαμαι μη φαω κανα παλτο,εχει κανεις συναγωνηστεις να μου πρωτηνει κανα καλο κοντοπουτανο για το βραδυ.για το χωρο μου θελω γυρω στα100.μενω βορεια.ευχαριστω εκ τον προτερων.αν υπαρχει και φοτο ακομα καλυτερα.
Παιδες καλησπερα.ειναι πρωτη φορα που γραφω αν και παρακολουθω το σιτε σχεδον απ την αρχη του.λοιπον στο θεμα μας τωρα,επειδη οι εποχες ειναι δυσκολες και φοβαμαι μη φαω κανα παλτο,εχει κανεις συναγωνηστεις να μου πρωτηνει κανα καλο κοντοπουτανο για το βραδυ.για το χωρο μου θελω γυρω στα100.μενω βορεια.ευχαριστω εκ τον προτερων.αν υπαρχει και φοτο ακομα καλυτερα.
Σήμερα πήρα μια πιτσιρίκα 19χρονη, ωραίο καυλάκι, μικρό, πετίτ, μακρύ μαύρο μαλλί, μελί μάτι, ωραίο μουτράκι, ωραίο βυζάκι, και ακόμα καλύτερο κωλαράκι...μου έκατσε απο σπόντα μέσω αγγελίας.
Ενδιαφέρεται μου είπε να φτιάξει ένα κλειστό κύκλο (στυλ Μαρίνας, απ οτι κατάλαβα) και να παίζει με συγκεκριμένους μόνο.
Απο γαμήσι τα κάνει όλα εκτός κώλου, 120 ευρώ και έκατσα περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά.
Μόλις μου στείλει φωτογραφίες και τηλέφωνο θα ενημερώσω...