erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Μπααα. Αφου δεν κανει ακα με το στομα θα κανει με το κολαρακι.το 'χει κάψει το κωλί το Μαρινάκι...
σε λίγο βλέπω να την πιάνει ακράτεια...
Μπααα. Αφου δεν κανει ακα με το στομα θα κανει με το κολαρακι.το 'χει κάψει το κωλί το Μαρινάκι...
Παίκτη..Νομίζω ότι υπάρχει φάουλ ..και μάλιστα σκληρό. Είναι το κανονικό της profile και μάλλον δεν θα θέλει να δημοσιοπηθεί, αλλιώς θα το είχε βάλει στην αγγελία ή θα έβαζε σχετικές πληροφορίες στο προφιλ του fb.
Νομίζω ότι πρέπει να το διαγράψει ο admin.
το 'χει κάψει το κωλί το Μαρινάκι...
απο τη στιγμη που εμφανιζονται απο μονες τους δε νομιζω να εχουν προβλημα ισα ισα που διαφημισει τους γινεται και οχι δυσφημιση ,δεν ειναι δημοσια προσωπα ουτε θιγεται κανεις , για να βγαινουν ετσι φορα παρτιδα εχουν τους λογους τους και εκεινες μη τα ισοπεδωνουμε ολα και να ριχνουμε ευθυνες στην ενημερωση προς θεου αμα θελουνε ας κανουνε το προφιλ τους ιδωτικο και οχι δημοσιες τις φωτογραφιες τους υπαρχει τροπος
Εγώ που και που την παίρνω τηλ. αλλά το έχει κλειστό.είδα που αναρτήθηκε πάλι το νήμα της οπότε εικάζω ότι γύρισε...αν γνωρίζει κανείς στα σίγουρα ας το επιβεβαιώσει
λοιπον ..
το προφιλ της στο fb μπορει κανεις να το βρει πολυ ευκολα κανοντας search το email της ή το τηλεφωνο της
φυσικα και τα δυο υπαρχουν στην αγγελια που εχει δημοσιευθει
επισης το προφιλ της στο fb εχει φωτογραφιες που ειναι public αρα μπορει να τις δει ο οποιοσδηποτε
και τελος η αγγελια της στο lovelist εχει τη φατσα της φορα παρτιδα
για ποια παραβιαση προσωπικων δεδομενων μιλαμε οταν καποιος εχει επιλεξει να δημοσιευει το προσωπο του στο fb και στο lovelist ?
... και μην ξεχναμε και το mamba στο οποιο εχει κοινη φωτο με το fb ...
οπως και να εχει θεωρω υπερβολικο το χαρακτηρισμο φαουλ ...
ανεβασα το λινκ του fb ευκολα διοτι ευκολα το αφησε να το βρει ο οποιοσδηποτε εχει στοιχειωδεις γνωσεις του διαδικτυου
ο αριθμος τηλεφωνου το email και οι προσωπικες φωτο απο τη στιγμη που δημοσιευονται με πρωτοβουλια της ιδιας δεν αποτελουν προσωπικα δεδομενα
ομως ..
επειδη δεν εχω καμια προθεση να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν απο εδω
επειδη δεν βαζω τους κανονες του ιστοτοπου
αν το αφεντικο του μπου κρινει οτι πρεπει να κατεβει ας κατεβει
Υπάρχει κάποια κριτική για αυτήν; Ή έστω κάποιος συναγωνιστής να έχει πάει και να έχει άποψη;Έγινε συνάντηση με την newcomer Μαρίνα (amature ?)...Λίγο-πολύ όπως τα περιέγραψαν οι καναδυό προλαλήσνατες συνάδελφοι...Τριαντάρα (που δείχνει μάλλον για μικρότερη), σκάρτα 160, απλή κοπέλα της διπλανής πόρτας, καστανούλα,ισιωμένο μακρούτσικο μαλί, στήθος 2+ μάλλον επισκευασμένο αλλά με καλή δουλειά, με τα ψιλοπιασιματάκια της, αρχικά κλειστή που με τα χάδια πυραυλώνει, no french kiss, no ακα, φουλ back door με τα 1000 ;)
Πολύ καθαρή, αποφεύγει τις υγρές επαφές, αλλά στο πίσω διαφορικό είναι τετρακούνητη σε οποιαδήποτε στάση και ένταση... Δεν κοιτάει ρολόϊ, κάθεται όσο θες (στα πλαίσια της λογικής, εγώ χόρτασα 1,5 ώρα...) και κάθε λίγο έμπαινε στο ντουζ για φρεσκάρισμα ;)
Το ραντεβού έγινε σε χοτέλι παραμέτριο μετά από face2face συνάντηση στην είσοδο για αμοιβαίο τσεκάρισμα Βγήκανε γούστα , έφυγα πλήρης.
Το σημερινό ποτάκι στην υγειά του Spanky
Υπάρχει κάποια κριτική για αυτήν; Ή έστω κάποιος συναγωνιστής να έχει πάει και να έχει άποψη;
Φαίνεται να έχει εξαιρετικά όμορφο πρόσωπο, όταν δεν είναι γεμάτο 24,63 κυβικούς τόνους make up.
Φαίνεται όμως πολύ "μάγκας" και προηγούμενες εμπειρίες μου λένε πως τέτοιες δεν κάνουν καλή δουλειά.
Μα και εγώ για το κρεβάτι ρώτησα.Φίλε είναι μια απλή καθημερινή κοπέλα στο πρόσωπο, μπορεί και να μη γυρνούσες να την κοιτάξεις στο δρόμο, αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου!!!
Ο σκοπός που πάει κάποιος μαζί της είναι άλλος και πίστεψε με τα βγάζει τα λεφτά της και με το παραπάνω, βγάζει απίστευτη καύλα!!! Όσον αφορά για τον χαρακτήρα νομίζω πώς όπως της συμπεριφερθείς θα σου ανταποδώσει αντίστοιχα!!! Εγώ πέρασα καταπληκτικά πάντως!!!
Άκυρο γαμώτο!!! Δεν ήθελα να ρωτήσω για την Μαρίνα αλλά για την άλλην. Θα ξανακάνω την ερώτηση.Μα και εγώ για το κρεβάτι ρώτησα.
Ευχαριστώ!
Έχουμε κριτικές ή κάποιον που να έχει πάει μαζί της, καθώς, δεν υπάρχουν λεφτά για κασκαντεριλίκια αδέρφια.λοιπον ..
το προφιλ της στο fb μπορει κανεις να το βρει πολυ ευκολα κανοντας search το email της ή το τηλεφωνο της
επισης το προφιλ της στο fb εχει φωτογραφιες που ειναι public αρα μπορει να τις δει ο οποιοσδηποτε
για ποια παραβιαση προσωπικων δεδομενων μιλαμε οταν καποιος εχει επιλεξει να δημοσιευει το προσωπο του στο fb και στο lovelist ?
ανεβασα το λινκ του fb ευκολα διοτι ευκολα το αφησε να το βρει ο οποιοσδηποτε εχει στοιχειωδεις γνωσεις του διαδικτυου
ο αριθμος τηλεφωνου το email και οι προσωπικες φωτο απο τη στιγμη που δημοσιευονται με πρωτοβουλια της ιδιας δεν αποτελουν προσωπικα δεδομενα
ομως ..
Έχουμε κριτικές ή κάποιον που να έχει πάει μαζί της, καθώς, δεν υπάρχουν λεφτά για κασκαντεριλίκια αδέρφια.
Και εγώ έχω μπερδευτεί. Δεν ξέρω.Έχει κάτι το νερό μέσα? Πριν από 2-3 σελίδες υπάρχει παραπομπή σε πληροφορίες. Εσύ δεν βρίσκεις πληροφορίες και ο άλλος παραπάνω αμφιβάλλει αν είναι το ίδιο πρόσωπο για το οποίο έκανε και σχόλια μάλιστα.
λοιπον ..
ομως ..
Και εγώ έχω μπερδευτεί. Δεν ξέρω.
Ισχύει ότι δεν δημοσιεύονται δεδομένα που δεν αφορούν το θέμα. Είτε αυτό είναι αγγελία, είτε πληροφορία για κάποιο μέλος στο forum. Κατά περίπτωση στην αγγελία δεν υπάρχει κανένα link.Οπότε το να προσθέσει κάποιος ένα προφιλ, που ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ την αγγελία είναι φάουλ. Και δεν είναι η γνώμη μου. Είναι οι κανόνες που ισχύουν,αν ισχύουν.
Το προφιλ έχει στοιχεία προσωπικά που δεν σχετίζονται με την αγγελία. Άρα δεν έπρεπε να εμφανιστούν. Και οι φωτο που υπάρχουν στην αγγελία δεν έχουν καμία σχέση με αυτές του προφίλ. Μπορεί να μοιάζουν να προέρχονται από το ίδιο πρόσωπο αλλά δεν είναι ίδιες.
Δεν νομίζω ότι ούτε εσύ αλλά ούτε και κανένας μας θα ήθελε να δεί τα προσωπικά του δεδομένα να φιγουράρουν στο διαδίκτυο, γιατί έτσι αποφάσισε κάποιος που είχε την δυνατότητα ή την ικανότητα να το κάνει. Και μάλιστα μέσα σε ένα φόρουμ που λειτουργεί με κάποιους κανόνες.
Θα είχες δίκιο εάν υπήρχε είτε ένα link προς fb ή κάποιο άλλο κοινό στοιχείο πχ το τηλέφωνο στην αγγελία που να δημοσιεύεται και στο profile του fb. Στην αγγελία δεν υπάρχει link προς το profile του fb. Στο profile δεν υπάρχει επίσης καμιά σύνδεση με την αγγελία, αφού το τηλ δεν εμφανίζεται.
Εγώ δεν πιστεύω ότι είχες κάποια περίεργη πρόθεση όμως η ενέργεια και ας μην υπάρχει δόλος είναι φάουλ.
Αλλοίμονο αν ότι γνωρίζαμε για οποιαδήποτε το δημοσιεύαμε έτσι. Τότε να γράφουμε και για την ιστορία της ζωή τους, όσοι και ότι ξέρουν, στοιχεία του που μένουν, τι άλλη δουλειά κάνουν, πότε ξυπνάνε, τι τρώνε, κλπ.
Οτιδήποτε αφορά το θέμα συνάντηση και ''αγώνα'' είναι αποδεκτά. Πέραν του θέματος όμως αυτού δεν χρειάζεται καμιά άλλη λεπτομέρεια.
Σε ποια αναφερεσαι φιλτατε guru....παντως ,για να πω την αληθεια,οταν την ειχα συναντησει,εκανα λιγο πισω στην αρχη..περασε το μπλα μπλα της,και το δευτερο μερος ηταν αρκετα καλο..εχει κορμαρα,και στηνεται πολυ ωραια..ειναι τιμια στο ραντεβου της...
εχεις μια πολυ ολοκληρωμενη αποψη και την σεβομαι
εχω διαφορετικη αποψη
υπαρχει συνδεση της αγγελιας με το προφιλ στο φβ
αν πληκτρολογησεις το τηλεφωνο της αγγελιας στην αναζητηση στο φβ βγαζει στο προφιλ της
και το κλεινω το θεμα
επαναλαμβανοντας
αν ο διαχειριστης κρινει οτι πρεπει να κατεβει ας κατεβει