Διαγραμμένο μέλος 151743
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
ρωτας η οντως γυρισε?επέστρεψε η κλέλια ?
ρωτας η οντως γυρισε?επέστρεψε η κλέλια ?
Λοιπον επειδη της μιλησα πριν λιγο θα πω οτι ειτε την μπερδεψα με αλλη ή κάτι αλλο παιζει απο πισω και δνε ειναι αυτη ακριβως στην φωτο........ιδωμεν...δηλωσε Ουκρανεζα που ηρθε πριν μια εβδομαδα Ελλαδα και δεν ξερει και τωρα μαθαινει τα Ελληνικα και τα μιλαει και πολυ καλα ομως μαζι, και μαλλον και τα αλλα κολπα.....και παραλληλα σπουδαζει αισθητικος ....αλλα ειναι και χρονια αισθητικος....και μεχρι πριν ηταν στην Μυκονο επισης συμπληρωσε....και αντε να βγαλεις ακρη............καπου μερδεμενο το μαθημα της λεω εγω
Θωμάς Μάντζιος ??? Πρόεδρος του Εδεσαικού ?? χαχα
ρωτας η οντως γυρισε?
Λοιπον επειδη της μιλησα πριν λιγο θα πω οτι ειτε την μπερδεψα με αλλη ή κάτι αλλο παιζει απο πισω και δνε ειναι αυτη ακριβως στην φωτο........ιδωμεν...δηλωσε Ουκρανεζα που ηρθε πριν μια εβδομαδα Ελλαδα και δεν ξερει και τωρα μαθαινει τα Ελληνικα και τα μιλαει και πολυ καλα ομως μαζι, και μαλλον και τα αλλα κολπα.....και παραλληλα σπουδαζει αισθητικος ....αλλα ειναι και χρονια αισθητικος....και μεχρι πριν ηταν στην Μυκονο επισης συμπληρωσε....και αντε να βγαλεις ακρη............καπου μερδεμενο το μαθημα της λεω εγω
φιλε καλα τα λες αλλα δε κατλαβαινω γιατι εκανε κακο ο φιλος που εβαλε το προφιλ της στο facebook που ειναι το προβλημα ?Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να λες και να γράφεις και να έχεις και άποψη, ενώ δεν έχεις καν εικόνα του θέματος. Δεν είναι κακό να πεις ότι κάπου έκανες λάθος.
Βέβαια το περίεργο είναι ότι συνεχίζεις και λες τα δικά σου. Για την συγκεκριμένη ισχύουν αυτά που είχα γράψει παλιότερα και τα νεότερα. Και στην Ελλάδα είναι ...χρόνια και χρόνια.. Τι περίμενες να σου πει? Την ιστορία της ζωής της? Προφανώς άλλαξε το λουκ της, ήταν καιρό με τα εξτενσιον ράστα . Άλλωστε οι φωτο υπάρχουν στο προφιλ της στο fb που έβαλε (κακώς) έτερος συναγωνιστής. Τώρα εσυ τι λες και τι άποψη έχεις είναι γενικώς μια άλλη..ιστορία..
φιλε καλα τα λες αλλα δε κατλαβαινω γιατι εκανε κακο ο φιλος που εβαλε το προφιλ της στο facebook που ειναι το προβλημα ?
απο τη στιγμη που εμφανιζονται απο μονες τους δε νομιζω να εχουν προβλημα ισα ισα που διαφημισει τους γινεται και οχι δυσφημιση ,δεν ειναι δημοσια προσωπα ουτε θιγεται κανεις , για να βγαινουν ετσι φορα παρτιδα εχουν τους λογους τους και εκεινες μη τα ισοπεδωνουμε ολα και να ριχνουμε ευθυνες στην ενημερωση προς θεου αμα θελουνε ας κανουνε το προφιλ τους ιδωτικο και οχι δημοσιες τις φωτογραφιες τους υπαρχει τροποςΔεν ειναι πρέπον τύπε!οπως κ για τη Μαντόνα που βγάλανε το Fb της φορά παρτίδα...δε χρειάζονται αυτά πως να το κανουμε
τα προσωπικα δεδομενα τους δε νομιζω να τα διαφημιζουν μεσω facebook ..τεσπα ο καθενας εχει την αποψη τουΔεν είναι της ''δουλειάς'' της. Έχει το ονομ/νυμο της και στο προφιλ δεν ''διαφημίζει'' τίποτα σε σχέση με την αγγελία του lovelist. Θα μου πεις ας πρόσεχε ..αυτήν ενδιαφέρει η ασφάλεια της. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Και εδώ στο φόρουμ οτιδήποτε στοιχείο αφορά προσωπικά δεδομένα καλώς γίνεται και διαγράφεται γιατί έτσι λέει ο κανονισμός. Εκτός και το θέλει ο ενδιαφερόμενος..αλλά εδώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν την ρώτησε κανείς
εγώ έχω βάλει όνομα ρε !!! άσχετα αν δεν είναι το πραγματικό
Δεν ειναι πρέπον τύπε!οπως κ για τη Μαντόνα που βγάλανε το Fb της φορά παρτίδα...δε χρειάζονται αυτά πως να το κανουμε
προσωπικα το fb δε μου λεει τιποτα απολυτως αν θελεις να της βρεις ειναι πολυ ευκολο το να ξερεις fb της καθε κοπελας δε λεει τιποταΈτσι..μην ρίχνουμε και το επίπεδο.. ..
προσωπικα το fb δε μου λεει τιποτα απολυτως αν θελεις να της βρεις ειναι πολυ ευκολο το να ξερεις fb της καθε κοπελας δε λεει τιποτα
ναι αλλα εμεις δε ψαχνουμε για πελατες εκεινες ψαχνουν και πετυχαινουν πολλα απο δω μεσαΆμα το παμε ετσι γιατι όλοι εμείς κρυβόμαστε πίσω απο ενα ψευδώνυμο στο φόρουμ....; Καληνυχτες...
μπορει να τους μπλοκαρει ρε φιλε εχει πολλους τροπους να αποφυγει πολλα και να κρατησει το προφιλ της οπως θελει εκεινημπορεί να της σπάνε την πούτσα όμως με μηνύματα...