karnezis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 11
- Like
- 639
- Πόντοι
- 531
Να κάνω και εγώ μια ενημέρωση για την Αλεξάνδρα τη "μασατζού" που αναφέρθηκε πιο πίσω.
Συνάντηση στο χώρο της επί της Βουλιαγμένης στη Δάφνη προ τριμήνου περίπου.
Η Αλεξάνδρα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα γύρω στα 25,Ελληνίδα,ύψος 1.65-1.67, μικρό στήθος, σώμα καλό και γυμνασμένο θα έβαζα 9 και όμορφο πρόσωπο θα έβαζα 8 (με χάλασε λίγο το piercing πάνω από το χείλος καθώς δεν είμαι fun).Επικοινωνία με την Αλεξάνδρα άριστη (απαντά η ίδια στο τηλέφωνο σου λέει τιμή μόνο για μασάζ,40 η μισή ώρα 70 η μία ώρα, και τα υπόλοιπα από κοντά)
Δυστυχώς όμως εδώ τελειώνουν τα καλά.Η κοπέλα δεν φιλάει και δεν κάνει ακάποτη πίπα για cim,cob ούτε λόγος (δεν περιλαμβάνεται ούτε ως extra).Μασάζ μέτριο, βασικά δεν ήταν μασάζ αλλά χάδια, πίπα ρηχή και άτεχνη καθώς δεν θέλει να προσπαθήσει για καλύτερα (σε προσπάθεια για πιο βαθιά αρνήθηκε).Στο sex δεν αντέχει το γρήγορο ρυθμό, αλλαγή στάσεων και τελείωμα μέσα της.Ο δεύτερος γύρος είχε στοματικό και πρωκτικό. Εδώ να πω ότι τα χρήματα μου τα ζήτησε στην αρχή αυτό δεν με πείραξε καθώς κυκλοφορούν πολλοί μαλάκες αυτό όμως που ήταν τελείως ντεκαβλε ήταν ο διάλογος όταν της ζήτησα πρωκτικό:
- Είναι extra
- ΟΚ
- 50 ευρώ
- ΟΚ
- Με πληρώνεις και προχωράμε...
Ο χώρος αισθητικά μέτριος είναι όμως καθαρός αν και η πετσέτα θα μπορούσε να είναι σφραγισμένη.
Κόστος:120/h + 20 δεύτερη εκτόνωση + 50 πρωκτικό.
Συμπερασματικά αν βελτίωνε το service,έκανε DFK,COB,CIM,BBBJ προσπαθούσε να υπάρχει περισσότερη οικειότητα και έκανε outcalls ή άλλαζε χώρο θα ήταν κορυφαία επιλογή και VFM.
Παίζουν και άλλες 2 ονόματα δεν θυμάμαι αλλά από εμφάνιση αφήστε το καλύτερα από κρεβάτι δεν ξέρω αν βρεθεί κανένας ήρωας να πάει μαζί τους ας ενημερώσει...
ΥΓ: Δεν γράφω συχνά στο forum αλλά σήμερα είχα όρεξη και είπα να το πράξω κάνοντας μια αναλυτική ενημέρωση.