caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Τα δίνει ολα στην κυριολεξία και για δυο ώρες και ... στα 120 ειναι πιστεύω καλα ...
Δηλ. ως επαγγελματίας πόσα θάπαιρνε;
Τα δίνει ολα στην κυριολεξία και για δυο ώρες και ... στα 120 ειναι πιστεύω καλα ...
καλημερα σε ολους μια ερωτηση η απορια μαλλον υπαρχει call girlπου να κανει nuru masaz h body to body εκτος παιδια απο τα γνωστα μασατζαδικα που ξερω η εαν σας εχει τυχει μια απο καποιο μαζαζτιδικο να δεχτη σε ξενοδοχειο αυτες τις υπηρεσιες
200.Δηλ. ως επαγγελματίας πόσα θάπαιρνε;
τζεσικα με 100.ισχυει για φουλ?..εγω νομιζω οτι ο κωλος ειναι εξτρα πλεον.και φυσικα η τιμη που λες ειναι για μια ωρα...αρα η μαρινα ειναι 60 την ωρα.ποιο συμφερον,νομιζω.μην υπερβάλλουμε αγαπητέ... έχεις τονίσει ότι στις υπηρεσίες της δεν περιλαμβάνονται φιλι στο στόμα, ακα πιπα και συνεπως φαντάζομαι και το τελειωτικό στο στόμα ή και πρόσωπο δεν παίζει... ανεξάρτητα με το πόση ώρα κάτσει και αφού δεν είναι και κανα μοντέλο γιατι να μην πάρω υπερπλήρες πορνοπρόγραμμα απο την Αλεξια25 με 150 ή το καυλίδι την Τζεσσικα απο μεσογείων Αμουαζε Σπα με 100?
τσεκ πμ.Ποια ειναι η μαρινα? (μη βαρατε)
Εδώ είσαι: Υπάρχει και thread εδώ: , αν θες να ενημερωθείς καλύτερα, αλλά απ' ο,τι βλέπω οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν καλά λόγια να πουν.
Πια ειναι αυτη η μαρινα ρε τυπε?Καλημέρα συναγωνιστές συναθλητές κλπ ... ... Να γράψω και εγω την εμπειρία μου για την μαρίνα της οποίας το τηλέφωνο το πήρα απο τον guru, τον οποίο ευχαριστω και δημόσια - ειναι θεός ο άνθρωπος - η κοπελιά ειναι όντως το αματουρι σ διπλανής πόρτας και τρελαινεται για γαμησι ... Τα δίνει ολα στην κυριολεξία και για δυο ώρες και ... στα 120 ειναι πιστεύω καλα ... Μην περιμένετε καμία θέα διμερή , ct cg κλπ ... Καλό βόλι όποιος την τιμήσει ....
δηλαδή να της πώ μωρό μου εμένα μου φτάνει μισή ώρα με κώλο πάρε 30...?τζεσικα με 100.ισχυει για φουλ?..εγω νομιζω οτι ο κωλος ειναι εξτρα πλεον.και φυσικα η τιμη που λες ειναι για μια ωρα...αρα η μαρινα ειναι 60 την ωρα.ποιο συμφερον,νομιζω.
και επίσης ο συντροφος s_d που έγραψε τα καλά λόγια θα μπορούσε να απαντήσει στα πμ μου...
ανεξαρτητη ελληνιδα.Πια ειναι αυτη η μαρινα ρε τυπε?
Oχι η μαρια..του αττολ σωστα?ανεξαρτητη ελληνιδα.
Oχι η μαρια..του αττολ σωστα?
το καταλαβα φιλαρακια ναι περμανταντ εννοω φιλος παιζει κατι???? ;)
Πήρα τηλ. και....."ο αριθμός που καλείται δεν χρησιμοποιείται"...Αυτά :SΜόνο σε milf προς granny θα βρεις αξύριστο ... Είναι πολύ old school φίλε ... Νέα αποκλείεται να βρεις...
H παρακάτω ρωσίδα milf το έχει ξυρισμένο μέχρι την κλειτορίδα και από πάνω το έχει αξύριστο με κατσαρές τρίχες.
www.lovelist.gr/ad.php?adId=86680-6&cityId=2&subcatId=69]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=86680-6&cityId=2&subcatId=69[/url]
Την είχα πάρει πριν περίπου ένα χρόνο ... δεν έχω δει αγγελία της εδώ και πάρα πολύ καιρό οπότε δεν ξέρω αν βρίσκεται ακόμα Ελλάδα και συνεχίζει το επάγγελμα ...