company of heroes tho
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.626
- Πόντοι
- 30.558
καλα κρασιά......
λοιπον τη συναντησα εγω τη λεγαμενη,πιο πολυ απο περιεργεια εξω απο το χοτελ ευτυχως (ετσι ηταν η συμφωνια κι αν μου εκανε θα ανεβαιναμε).. εμφανιση χωρις πλακα μου θυμισε τον Oliver Cahn, ντυμενη σα χωριατα με ενα σχετικα βρωμικο τζην σορτσακι.βυζους ειχε ικανοποιητικους,ομιλια σε στυλ μαγκακι και καλα ειμαι η σουπερ γκομενα που θελουν ολοι να πηδηξουν κι αλλα τετοια. στο τηλ ειχε πει 100 απλο ακατεβατα, για μια ωρα και 15 λεπτα,πιπα ακα,οσες εκτονωσεις θες,+30 πρωκτικο χωρις cim - cif. λεω με μισες υπηρεσιες που πας και λεει αλλες παιρνουν 200 ποιες αραγε? τελος παντων αφου τελικα ειδα οτι δεν αξιζε τον κοπο την εστειλα κι εφυγα για αλλες αναζητησεις.
Κοιτα 200 δεν περνουν κ ουτε με ενδιαφερει ο κολος της αλλα απο την περιγραφη που εκανες ουτε για 100 δεν αξιζει η τυπισαωραιος μαν, ευχαριστουμε
60 ευρω σου πηρε? Εαν δεν κανω λαθος κανενα 100αρι δεν ζηταγε?Κυριοι , πες απο περιεργεια , πες απο ενστικτο βρεθηκα με την Μαρια 36 χρονων. Σ/Κ δουλευει μεχρι το μεσημερι Εξ αρχης μουδωσε την εντυπωση οτι φοβαται πολυ. Τι δεν καταλαβα αλλα ηταν παρα πολυ κουμπωμενη. Να φανταστειτε αρχισε να μου μιλαει στον πληθυντικο. Τ%ην εγδυσα με χαδια και φιλια και μπηκε στο και πηγε για ντους. Το σωμα πολυ καλο γι αυτη την ηλικια , στηθος 2,5 σφιχτο οχι πεσμενο με ρογα πολυ μεγαλη. Ξεκινησαμε χαμουρεματα και την ειδα οτι φοβοταν να την γλυψω. Οταν την ρωτησα την αιτια μπουπε οτι γινεται εκτος εαυτου. Αλλο που δεν ηθελα και ξεκινησα τα χειλακια και την μικρη λειτοριδα. Σε πολυ συντομο διαστημα η Μαρια αφησε ενα μουγκρητο και μουσφιξε το κεφαλι στα ποδια της. Αυτο ηταν. Το προσωπο της αλλαξε οψη και αρχισε μια πιπα αυτοκρατορικη. Με τελειωσε σε χρονο ρεκορ . Λιγη κουβεντα ( φιανεται μορφωμενη ) και μου προτεινε το κολαρακι της σαν ανταμοιβη. Σφιχτο , οχι πολυ δουλεμενο . Η θεα στα 4 με την Μαρια να δινει το τεμπο ειναι το κατι αλλο.
Τελικα ηθελα να πω οτι δεν διεκρινα πουθενα τη ξεπετα . Δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα αλλα με 60 ευρω δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο. Ο ιδιος ο Αττολ ( που τον ευχαριστω για το τηλεφωνο) λεει οτι δεν την εχει παρει. Μπορει σε καποιον να μην φερθηκε καλα. Συμβαινουν αυτα.
Χμ χμ.....
60 ευρω ειναι η τιμη.2 φορες πιπα ακα,φουλ προγραμμα...60 ευρω σου πηρε? Εαν δεν κανω λαθος κανενα 100αρι δεν ζηταγε?
Μιλαμε για την Μαρια του attol?60 ευρω ειναι η τιμη.2 φορες πιπα ακα,φουλ προγραμμα...
ναι.εσυ για ποια λες?...Μιλαμε για την Μαρια του attol?
Και εγω. Δες pmναι.εσυ για ποια λες?...
Αψογοs φιλε !!!!επειδη εξακολουθω να λαμβανω μυνηματα για την μαρια συμπερενω οτι δεν εχει διαβαστει το ποστ μου και το ξαναδημοσιευω
....εκανα ενα λαθος και πρεπει να επανορθωσω , αναστατωσα το φορουμ με τη μαρια 36 ετων αματερ δινοντας βαση σε καποια πραγματα που μου ειπε ενας φιλος και μια γνωριμια σε καφε με την ιδια την κοπελα.
πειτε με αγαθομουνη ή οτι αλλο θελετε πιστεψα την ιστορια της και τα λεγομενα της.
ανακαλυψα στην πορεια οτι ουτε αματερ ειναι ουτε αβγαλτη (ειχε αγγελια παλια, σωστα το επισυμανε καποιος απο εδω) ενω απο τα σχολια που ελαβα ειδα οτι προκειται για ξεπετα της κακιας ωρας.Συνεπως αναιρω ολα αυτα που εγραψα και κακιζω τον εαυτο μου που εξαπατηθηκα.
ελπιζω αυτη η ιστορια να τελειωσει εδω και να μην ταλαιπωρηθει ασκοπα πλεον καποιος αλλος συαγωνιστης.........
επαγγελματιας???!!!!!....ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!..ε οχι και επαγγελματιας το μαριαννακι...θα τρελαθω τελειως...της διακοπες στην μυκονο θα βγαλει,και τελος...
Φιλε μπορουμε να εχουμε το τηλεφωνο της μαριας ευχαριστω!!!!!Κυριοι , πες απο περιεργεια , πες απο ενστικτο βρεθηκα με την Μαρια 36 χρονων. Σ/Κ δουλευει μεχρι το μεσημερι Εξ αρχης μουδωσε την εντυπωση οτι φοβαται πολυ. Τι δεν καταλαβα αλλα ηταν παρα πολυ κουμπωμενη. Να φανταστειτε αρχισε να μου μιλαει στον πληθυντικο. Τ%ην εγδυσα με χαδια και φιλια και μπηκε στο και πηγε για ντους. Το σωμα πολυ καλο γι αυτη την ηλικια , στηθος 2,5 σφιχτο οχι πεσμενο με ρογα πολυ μεγαλη. Ξεκινησαμε χαμουρεματα και την ειδα οτι φοβοταν να την γλυψω. Οταν την ρωτησα την αιτια μπουπε οτι γινεται εκτος εαυτου. Αλλο που δεν ηθελα και ξεκινησα τα χειλακια και την μικρη λειτοριδα. Σε πολυ συντομο διαστημα η Μαρια αφησε ενα μουγκρητο και μουσφιξε το κεφαλι στα ποδια της. Αυτο ηταν. Το προσωπο της αλλαξε οψη και αρχισε μια πιπα αυτοκρατορικη. Με τελειωσε σε χρονο ρεκορ . Λιγη κουβεντα ( φιανεται μορφωμενη ) και μου προτεινε το κολαρακι της σαν ανταμοιβη. Σφιχτο , οχι πολυ δουλεμενο . Η θεα στα 4 με την Μαρια να δινει το τεμπο ειναι το κατι αλλο.
Τελικα ηθελα να πω οτι δεν διεκρινα πουθενα τη ξεπετα . Δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα αλλα με 60 ευρω δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο. Ο ιδιος ο Αττολ ( που τον ευχαριστω για το τηλεφωνο) λεει οτι δεν την εχει παρει. Μπορει σε καποιον να μην φερθηκε καλα. Συμβαινουν αυτα.
Και το ονομα αυτης ΑΜΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑσωραιος!!!
Αυτη ειναι η ΑΜΑΝΤΑ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ και αμεσως μετα η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΑ το καυλακι η γυναικαΑδέρφια την αγωνιστική μου καλησπέρα!!
Τα όσα θα διαβάσετε σε αυτό το ποστ μου, θα τα παραθέσω και στο thread ''Πουτανοπιάτσες Αθήνα'' γιατί το μισό ανήκει ΚΑΙ εκεί.
Απόψε είχα μια δυσάρεστη και μία πολύ ευχάριστη έκπληξη-εμπειρία.
Μπορεί η Μαρία που μας σύστησε ο φίλος attol69 να αποδείχτηκε μούφα όπως ο ίδιος είπε ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, όμως απόψε είχα μια τρομερή διάθεση για κασκαντεριλίκι και όχι για κάτι έτοιμο, δοκιμασμένο είτε από μένα είτε αποσυναγωνιστές.
Για το λόγο αυτό λοιπόν, τηλεφωνιέμαι με τη Μαρία και ως εκ θαύματος όχι μόνο το σήκωσε αλλά, μου κανόνισε και ραντεβού στο γνωστό hotel του Μοσχάτου επί της Ποσειδώνος στις 22:30 ! Κάνω λοιπόν το ντουζάκι μου, μπαίνω στο αμαξάκι μου και κατηφορίζω προς τα εκεί. 5 λεπτά πριν φτάσω την παίρνω τηλέφωνο να της πω ότι φτάνω. Το σηκώνει και μου λέει ''Θα σε πάρω κατά τις 23:30-00:00 γιατί κάτι προέκυψε οκ...;;;'' και πριν το κλείσει την αρχίζω στα μπινελίκια και της λέω ''καλά είσαι ηλίθια;; με κουβαλάς από Κορυδαλλό Μοσχάτο με κλεισμένο ραντεβού για να με στήσεις;; την παλεύεις ρε όργιο ;; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ''Τι να κάνω κάτι προέκυψε... δεν μπορείς αργότερα;;'' Ρε την παλεύεις;; Μήπως θες να κανονίσουμε και κατά τις 4 το πρωί ρε νούμερο;;'' ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΣΤΗ ΜΑΠΑ!!
Μετά από τη σύγχιση της καριόλας, μπαίνω παραλιακή να κάνω μια βόλτα με το αμάξι να πάρω αέρα να ηρεμήσω. Έφτασα μέχρι το γκολφ της Γλυφάδας όπου έκανα αναστροφή προς τα πίσω. Λίγο πιο κάτω από το γκολφ, μπροστά στο βενζινάδικο της SHELL να και πετάγεται ένα ξανθό...πλησιάζω και τρώω την ξένερα από τη μάπα της!! Μου αραδιάζει τα κλασσικά 50€ στο αυτοκίνητο 70€ σε hotel 1/2h +20€ δωμάτιο!! Πατάω γκάζι και φτάνω έξω από το παλιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό, όπου μπροστά στη στάση του λεωφορείου βλέπω ΤΟ κορμί!!
Και εδώ αδέρφια έρχεται η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ και το challenge της αποψινής βραδιάς!!
ΤΙΤΛΟΣ:--->ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!
Ψηλό αγέροχο κορμί κοντά στο 1,70 μελαχρινή, με βυζάκι στητο 2αρι...πλησιάζει το παράθυρο...με ρωτάει το όνομά μου...μου συστήνεται ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΕΧΩ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ καθώς ζαλίστηκα από τη συνέχεια!!! Μου λέει τα κλασσικά προγράμματα και λέει την ατάκα: ''και ότι άλλο θες το κουβεντιάζουμε...''
Τη φορτώνω χωρίς δεύτερη σκέψη και πάμε μέσα στο πάρκιν της Ολυμπιακής όπου επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι και η σχεδόν απόλυτη ερημιά. Μου λέει πίπα χωρίς, 69 και σεξ 80€ με κώλο 100€!!! Δεν ήθελα και πολύ μάγκες δίνω τα 80€ και βγαίνουμε στα καπάκια εκτός αυτοκινήτου!! Χύμα στο κύμα τα βγάζει ΟΛΑ, την ακολουθώ δίχως δεύτερη σκέψη και την ρίχνω πάνω στο καπό!! Μιλάμε για ρόγα απίστευτη...τη γλίφεις και γίνεται γιαταγάνι...φιλιά και γλιψίματα παντού...ώσπου από μόνη της μου πιάνει το κεφάλι και μου το βάζει ανάμεσα στα πόδια της!!! Την πλακώνω στο γλιφομούνι όπου την άκουσαν ως τη Βάρκιζα εύκολα ειδικά όταν α΄ρχισε να χύνει τρεμάμενη...Κατεβαίνει στα γόνατα και με πλακώνει σε μια ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΙΠΑ υγρή παθιάρικη με απίστευτο deepthrought και gagging(!!!!)...πέρασμα προφυλακτικού και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Κατάθεση καθάρισμα με μωρομάντιλα ντύσιμο και πίσω στο πόστο της...Ελληνίδα από τη Λάρισα αδέρφια όπως μου συστήθηκε και να είμαι ειλικρινής την πίστεψα...εκτός αν έχει μάθει τα ελληνικά τόσο τέλεια!!
Συμπερασματικά: Από τις λίγες φορές που δεν έκλαψα 80αρι και γύρισα σπίτι ανακουφισμένος, ευχαριστημένος και ευδιάθετος!!
Και το ονομα αυτης ΑΜΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ