αγορια εκανα 2 δοκιμαστικα τα οποια δεν προχωρησαν οπως επρεπε για διαφορους λογους!εχουμε κ λεμε...
συναντηση στη πλατεια δαβακη.ΔΕΝ ειναι η κοπελα στις φωτος ΑΛΛΑ!εχει ωραιο προσωπακι,περιποιημενα ακρα (πανω-κατω),ωραιο στηθος,σωμα αδιαφορο κ το κλασικο κιτρινισμενο ημιστραβο ρωσσικο δοντι το οποιο εμενα προσωπικα ουτε κρυο,ουτε ζεστη.στα της τιμης τωρα,πανω απο 50 ευρω την ωρα η κυρια δεν αξιζει!η συναντηση δεν προχωρησε λογω του οτι δεν ειχε καρτα να με ενημερωσει οτι κατι της ετυχε κ μολις συναντηθηκαμε μου το πε κ εφυγε.
η αλεξανδρα!οπως ειπε κ ο μεγας γκουρου μοντελε κατασταση!πολυ ωραια ποδια,γυμνασμενα,πολυ ωραιο προσωπακι το οποιο μου θυμισε τη γυναικα του θεμου αναστασιαδη,μεσουλα,το βυζι δε προσεξα γιατι ηταν αρκετα σκοτεινα!σε δικο της χωρο.η τιμη στα 80 το μισαωρο μασσαζ με επαφη οπως ειπε κ 120 της μιας ωρας.εξτρα εκτονωση ενα 20κακι κ επισης πισω πορτα με 50 επιπλεον.η συναντηση δεν προχωρησε γιατι αργησα εγω κ ειχε αλλο ραντεβου σε 15 λεπτα!
αυτα τα ολιγα κ θα δανειστω ατακα σεβαστου μελους:αυτες ηταν οι εντυπωσεις μου χωρις απαραιτητα να ειναι κ δικες σας!