sexodaskalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 18
- Πόντοι
- 11
Εξακολουθει να μην φιλαει και να μην κανει ακα ?ιωάννα 23, ό,τι βλέπεις, λίγη ακμή στο πρόσωπο. Εμένα μου ήρεσε.
Εξακολουθει να μην φιλαει και να μην κανει ακα ?ιωάννα 23, ό,τι βλέπεις, λίγη ακμή στο πρόσωπο. Εμένα μου ήρεσε.
Ναι φίλε μετά πρόσεξα την ώρα, κατάφερα την βρήκα στο τηλέφωνο σήμερα και υπολογίζω να την πάρω το Σ/Κ που θα έχω το χρόνο γιατι δουλεύει 12-8 λέει.δες τι ωρες δουλευει.
καλο φθινοπωρο παιδες.γυρισα απο διακοπες και εχω χασει πολλα απ'οτι βλεπω.τι παιζει με την συγκεκριμενη?υπαρχουν πουθενα εντυπωσεις ή φωτο?φιλε μου,αστο..στην αρχη μου ειπε ενα τελειως κουφο νουμερο,και ευτηχως προσγειωθηκε γρηγορα στα δεδομενα που παιζουν τωρα..παντως η τιμη της ειναι 120 ευρω για 2-3 ωρες.
1 ωρα με μια φορα sex,anal δε κανει και ζητησε 80 ευρω στο τηλεφωνο πολυ αποτομη.
για δες εδω.........
Θελει πολυ φαι για να κουνηθει τυπε.80 η νταλικα; καιει πολυ αδερφε...!
εεεεεεε.......όχι το βυτίο .80 η νταλικα; καιει πολυ αδερφε...!
Εσενα γιατι σου μοιαζει ρε τυπε δλδ?Έχει πάει κανείς μ αυτό το μωρό μάγκες ή είναι ψεύτικο το προφίλ?
Έχει πάει κανείς μ αυτό το μωρό μάγκες ή είναι ψεύτικο το προφίλ?
Έχει πάει κανείς μ αυτό το μωρό μάγκες ή είναι ψεύτικο το προφίλ?
για ψευτικο ρ αδερφε αλλα το reverse search δν δινει τπτ κ ειπα να δοκιμασω την τυχη μουΕσενα γιατι σου μοιαζει ρε τυπε δλδ?
ειμαι νεος στην ολη φαση αδερφε .μη βαρατε !πλακα κανεις τωρα ετσι;;;;
Εξακολουθει να μην φιλαει και να μην κανει ακα ?
80 η νταλικα; καιει πολυ αδερφε...!