Radovan
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2008
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
κορυδαλοπεριοχη φιλε που δεχεται?
κορυδαλοπεριοχη φιλε που δεχεται?
χοντρη οχι μπυροκοιλια εχει.εισαι ορεος ! χοντρη ειναι ?
καλησπερα...για να μην μακρυγορω και σας ζαλιζω.εχεις καποιος καμια καλη προταση για κανενα κοριτσακι?απο 20 μεχρι 35.εννοειτε να παιζει και καμια πληροφορια.οπως και καμια φωτογραφια.γιατι μπορει σε καποιον να αρεσει και σε καποιον αλλο οχι οποτε μην κολλησουμε στο καλη ειναι.αν υπαρχει καποια προταση θα επιθυμουσα καποιο μυνημα κατα προτιμηση pm για να μην χασω την μπαλα.αλλιως και εδω δεν εχω προβλημα.ευχαριστω εκ των προτερων τον οποιονδηποτε για την βοηθεια του.
και τι σημενει αυτο ?
...η κορασις ΜΟΝΟ της φωτο ειναι στην ρωσσια...η κορασις της αγγελιας ειναι στην αθηνα....εμας μας ενδιαφερει η αγγελια και οχι η φωτο...σημαίνει ότι η κορασίς ευρίσκεται εις μητέρα ρωσσία και ότι η φωτογραφία είναι μούφα.
Καλησπερα σε ολους.Προχθες εψαχνα για να κανονισω ραντεβου με καποια που ειχε δικο της χωρο και δεν ηταν πολυ ακριβη.Κατεληξα σε μια αγγελια στο mylist.Η κοπελα μενει στον κορυδαλλο,κοντα στην πλατεια ελευθεριας.ειναι γυρω στα 33,κοκκινομαλα κοντουλα με σκουλαρικι πανω απο τα χειλια.Συγνωμη που δεν εχω καποιο link αλλα δεν θυμαμαι ακριβως ποιο ειναι,καθως εψαξα παρα πολλα, και το τηλεφωνο το διεγραψα.Απο την ωρα που πηγα μεχρι την ωρα που εφυγα μου ελεγε για τον γκομενο της και πραγματικα απο ενα σημειο και μετα ειχα τετοιο πονοκεφαλο που δεν θυμαμαι τιποτα.Το σωμα της, για τα γουστα μου, ειναι ασχημο με μεγαλη περιφερεια και αρκετα κρεμασμενο για την ηλικια της.Τωρα στο σεξ ειχε αρκετη διαθεση αλλα λογο του οτι δεν μου αρεσε καθολου δεν καναμε και τιποτα ιδιαιτερο, μια πιπα αδιαφορη τελειως και μια στα 4 στα γρηγορα και εφυγα.30€ το κοστος.Αν ειναι αυτη που ρωταει ο φιλος, κατα την γνωμη μου δεν αξιζει καθολου.περιοχη φιλε που δεχεται?
..πολυ καλη ενημερωση....Καλησπερα σε ολους.Προχθες εψαχνα για να κανονισω ραντεβου με καποια που ειχε δικο της χωρο και δεν ηταν πολυ ακριβη.Κατεληξα σε μια αγγελια στο mylist.Η κοπελα μενει στον κορυδαλλο,κοντα στην πλατεια ελευθεριας.ειναι γυρω στα 33,κοκκινομαλα κοντουλα με σκουλαρικι πανω απο τα χειλια.Συγνωμη που δεν εχω καποιο link αλλα δεν θυμαμαι ακριβως ποιο ειναι,καθως εψαξα παρα πολλα, και το τηλεφωνο το διεγραψα.Απο την ωρα που πηγα μεχρι την ωρα που εφυγα μου ελεγε για τον γκομενο της και πραγματικα απο ενα σημειο και μετα ειχα τετοιο πονοκεφαλο που δεν θυμαμαι τιποτα.Το σωμα της, για τα γουστα μου, ειναι ασχημο με μεγαλη περιφερεια και αρκετα κρεμασμενο για την ηλικια της.Τωρα στο σεξ ειχε αρκετη διαθεση αλλα λογο του οτι δεν μου αρεσε καθολου δεν καναμε και τιποτα ιδιαιτερο, μια πιπα αδιαφορη τελειως και μια στα 4 στα γρηγορα και εφυγα.30€ το κοστος.Αν ειναι αυτη που ρωταει ο φιλος, κατα την γνωμη μου δεν αξιζει καθολου.
Ευχαριστω πολυ...πολυ καλη ενημερωση....
σωστος !...η κορασις ΜΟΝΟ της φωτο ειναι στην ρωσσια...η κορασις της αγγελιας ειναι στην αθηνα....εμας μας ενδιαφερει η αγγελια και οχι η φωτο...
Καλησπερα σε ολους.Προχθες εψαχνα για να κανονισω ραντεβου με καποια που ειχε δικο της χωρο και δεν ηταν πολυ ακριβη.Κατεληξα σε μια αγγελια στο mylist.Η κοπελα μενει στον κορυδαλλο,κοντα στην πλατεια ελευθεριας.ειναι γυρω στα 33,κοκκινομαλα κοντουλα με σκουλαρικι πανω απο τα χειλια.Συγνωμη που δεν εχω καποιο link αλλα δεν θυμαμαι ακριβως ποιο ειναι,καθως εψαξα παρα πολλα, και το τηλεφωνο το διεγραψα.Απο την ωρα που πηγα μεχρι την ωρα που εφυγα μου ελεγε για τον γκομενο της και πραγματικα απο ενα σημειο και μετα ειχα τετοιο πονοκεφαλο που δεν θυμαμαι τιποτα.Το σωμα της, για τα γουστα μου, ειναι ασχημο με μεγαλη περιφερεια και αρκετα κρεμασμενο για την ηλικια της.Τωρα στο σεξ ειχε αρκετη διαθεση αλλα λογο του οτι δεν μου αρεσε καθολου δεν καναμε και τιποτα ιδιαιτερο, μια πιπα αδιαφορη τελειως και μια στα 4 στα γρηγορα και εφυγα.30€ το κοστος.Αν ειναι αυτη που ρωταει ο φιλος, κατα την γνωμη μου δεν αξιζει καθολου.
Για αυτήν ξέρουμε κάτι ;
Πιστεύω ότι κάτι θα έχει υποθεί επειδή η αγγελία βγαίνει συνεχώς, κοίταξα καμια 30αριά τελευταίες σελίδες αλλά δεν βρήκα κάτι
Για αυτήν ξέρουμε κάτι ;
Πιστεύω ότι κάτι θα έχει υποθεί επειδή η αγγελία βγαίνει συνεχώς, κοίταξα καμια 30αριά τελευταίες σελίδες αλλά δεν βρήκα κάτι
Τα ειχα μαζεμενα! Κατα την διαρκεια παρακαλουσα απο μεσα μου "χυσε να φυγουμε, χυσε να φυγουμε!!!!".Ευτυχως με ακουσε!αν κατάφερες να χύσεις με αυτό το πράγμα, είσαι ήρωας φίλε!
Δεν κοιταξες καλα γιατι αν ειχες, θα ειχες διαβασει οτι καποιος ειπε οτι ηταν πρωην αγορακι!
για τη κυρια αυτη ξερουμε κατι?
η πρωτη ειναι γραφειο.Για τις παρακάτω τι ξέρουμε?Οι φώτο μάλλον είναι κομπλέ
[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=230917-6&cityId=139&subcatId=69[/url]
[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=225622-6&cityId=2&subcatId=69[/url]