spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ρωσε την εχεις παρει...?αν κατάφερες να χύσεις με αυτό το πράγμα, είσαι ήρωας φίλε!
ρωσε την εχεις παρει...?αν κατάφερες να χύσεις με αυτό το πράγμα, είσαι ήρωας φίλε!
ρωσε την εχεις παρει...?
...παμε για αλλα δηλαδη....ναι φίλε μου, είχα γράψει κιόλας
εγώ στο δεκάλεπτο είχα φύγει, απλά την άφησα να μου πάρει μια πίπα, έκανα ένα μπάσιμο, είδα ότι δεν παίζει με τη συγκεκριμένη να φτιαχτώ και έφυγα
όχι για 30, ούτε να σε πληρώσει δεν αξίζει
...παμε για αλλα δηλαδη....
ναι φίλε μου, είχα γράψει κιόλας
εγώ στο δεκάλεπτο είχα φύγει, απλά την άφησα να μου πάρει μια πίπα, έκανα ένα μπάσιμο, είδα ότι δεν παίζει με τη συγκεκριμένη να φτιαχτώ και έφυγα
όχι για 30, ούτε να σε πληρώσει δεν αξίζει
φαντασου ποσο χαλια ειναι...η γιωτα μοντελο μπροστα της ,μαλλον....τόσο χάλια ρε τρελλορώσσε?
φαντασου ποσο χαλια ειναι...η γιωτα μοντελο μπροστα της ,μαλλον....
...τι ηρωας?...αδριαντα παρηγγειλα...γιωτα ubber alles!!!!μοντελλογιώτα...... ωχ μάνα μου. Ρώσσε ήρωα, αλλά και ο συναγωνιστής με την ενημέρωση υπερήρωας.
αυτή είναι κ στη πραγματικότητα?
την έχει πάρει κανείς?
εντυπώσεις?
καλημερα συναγωνιστες. οποιος ξερει περιπτωση μεχρι 60 ευρω η αντε μαξ 80 αν εχει δικο της χωρο, gfe και εμφανισιμη θα το εκτιμουσα αν την μοιραστει μαζι μου!
marina60!
ειπα gfe και εμφανισιμη ρε φιλε τι μου λες τωρα το ακριβως αντιθετο?
εσυ δηλαδη με 60 που θες περιμενεις και εμφανιση να εχει?αχαχαχαχα με δουλευεις ετσι? οτι πληρωνεις παιρνεις ετσι ειναι αυτα αλλιως τραβα σε κανενα στουντιο.....
τυπε αν δεν γνωριζεις απλα μην απαντας...την μαρινα60 την ηξερα πριν γεννηθεις δεν περιμενα εσενα να μου την πεις...
εγω αυτο που ζητησα ψαχνω προφανως δεν εχεις ιδεα οποτε απλα μην ασχολεισαι...
και ετσι για να σε διαφωτισω εχω ηδη 3 προτασεις σε πμ..καλημερα
καλημερα,στειλε κ εδω αν ειναι ευκολο!!!τυπε αν δεν γνωριζεις απλα μην απαντας...την μαρινα60 την ηξερα πριν γεννηθεις δεν περιμενα εσενα να μου την πεις...
εγω αυτο που ζητησα ψαχνω προφανως δεν εχεις ιδεα οποτε απλα μην ασχολεισαι...
και ετσι για να σε διαφωτισω εχω ηδη 3 προτασεις σε πμ..καλημερα