σε αυτο επιτρεψε μου να διαφωνήσω..η συγκεκριμένη δεν είχε καθόλου τσαμπουκα..πιο πολυ χαζογκομενα τι λες..
μαλλον εννοει ο spunky στην εμφανιση πιο αντρακι οχι προς τους τροπους,εγω αυτο καταλαβα
οταν λες χαζογκομενα τυπου παολας22 και ετσι?
σε αυτο επιτρεψε μου να διαφωνήσω..η συγκεκριμένη δεν είχε καθόλου τσαμπουκα..πιο πολυ χαζογκομενα τι λες..
..αυτο ακριβως εννοω...μαλλον εννοει ο spunky στην εμφανιση πιο αντρακι οχι προς τους τροπους,εγω αυτο καταλαβα
οταν λες χαζογκομενα τυπου παολας22 και ετσι?
Δωσε μας την αγγελια των κοριτσιων να επικοινωνισουμε μαζι τους ευχαριστω....μετα την χθεσινη συναντηση με τις 2 τυπισσες εχω να πω τα παρακατω...ελληνιδες,η μια 20-22 μελαχρινη,ωραιο σωμα στεγνο,μικρο στηθος,πεταχτο κωλος...η δευτερη 27-30,ποιο χυμωδης,μελανρινη και αυτη,στηθος 3+,δυνατο.ηρθαν στην ωρα τους....καθησανε 1,30 ωρα περιπου,με 2 πιστολιες,με αρκετη ανεση,και γελιο...πολυ καλες στο σοσιαλ και οι 2...η δευτερη κανει δυνατο κρεββατι,και ουσιαστικα ειναι αυτη που κανει και το ποιο πολυ κουμαντο...η πρωτη ακολουθει πιστα,δεν δυσανασχετει σε τιποτα,οπως και η πρωτη,και γενικα αντεχουν και οι δυο βαθυ σφυροκοπημα χωρις προβλημα...μου πηγε στο 200αρι μαζι με το χοτελ...ιδανικη λυση για μενα ειναι η καθε μια ξεχωριστα.ποιο οικονομικα και ποιο ωραια.αυτα μαγκες.
καλημλερα σε όλους.
τελικά η συνάντηση παρόλα τα αρνητικά σχόλια που εγιναν εδω πραγμοτοποιήθηκε.
η κοπέλα αργησε περιπου ένα μισαωρο.Στα του αγώνα δεν μπορώ να έχω παράπονο 2 φορες,
μετρια πιπα αλλα με πολυ περιποιηση στα αρχίδια τελικά και κώλο 'εδωσε.Γενικά η κοπέλα οτι ζητησα δεν είπε όχι.
Συνολιή διάρκεια ραντεβου 1 ώρα, κοστος 50 ευρω.
δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιαστηκα αλλα σε καμια περιπτωσε δεν εκλαψα τα λεφτα..
οχι δεν ήταν κοκκινομαλα...σκουρο καστανο το μαλλι σχεδον μεχρι τους ώμους....
το ραντεβου κλειστηκε απο το τηλεφωνο..καθαρη οκ εκανε το ντουζακι πριν οσο για φιλια να πω την αληθεια δνε προσπαθησα γιατι δνε τα πολυ γουσταρω..
θα εγινε επαγγελματιας ρωσε....ολοι αλλαζουν τελικα....πιθανόν λοιπόν να μην είναι η ίδια...
γιατί εμένα δεν έκανε ντους πριν
τελικά ήρθε στο ξενοδοχείο ή τη μάζεψες από κάπου και αν τη μάζεψες από που;
τσεκ πμ..Δωσε μας την αγγελια των κοριτσιων να επικοινωνισουμε μαζι τους ευχαριστω.
συγνώμη... αν θυμαμαι καλά εγώ ρώτησα πρώτος...για τσεκ και εσυ...
...για δειξε το χαρτακι σου.?... ...τσεκ ΚΑΙ εσυ...συγνώμη... αν θυμαμαι καλά εγώ ρώτησα πρώτος...
εσύ, αλλά μόνο εσύ πάρε αυτήν ...πληροφορίες pm που λέει και ο unforgetable
φωτο ΔΕΝ παιζει,και μαλλον δεν θα παιξει γενικα...δεν γουσταρουν.... :-...ενα ξερο τηλ.τι ηθελες να σου βαλω και κορδελες μαζι?...τι? ένα ξερό τηλέφωνο... καμιά φωτό δεν έχει? στα τυφλά θα πάμε?
Ραντεβού στα τυφλά ή παίρνεις κώλο ή παίρνεις τον κώλο σου και φεύγεις.τι? ένα ξερό τηλέφωνο... καμιά φωτό δεν έχει? στα τυφλά θα πάμε?
πω πω ειδικές αποστολές!! ούτε σεξ κομμάντο να ήμουνα...φωτο ΔΕΝ παιζει,και μαλλον δεν θα παιξει γενικα...δεν γουσταρουν.... :-...ενα ξερο τηλ.τι ηθελες να σου βαλω και κορδελες μαζι?...
;)...για δειξε το χαρτακι σου.?... ...τσεκ ΚΑΙ εσυ...
αν κρινω απο τα γαλονια,ΜΑΛΛΟΝ εισαι...πω πω ειδικές αποστολές!! ούτε σεξ κομμάντο να ήμουνα...
Έχω κανονίσει για σήμερα αλλίως θα έκανα εγώ τον κομμάντο.πω πω ειδικές αποστολές!! ούτε σεξ κομμάντο να ήμουνα...
καλο το μωρο?....Έχω κανονίσει για σήμερα αλλίως θα έκανα εγώ τον κομμάντο.
Γνωστό, μην φανταστείς κάτι που δεν ξέρεις.καλο το μωρο?....