Barak Ompamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
...παιδια σας ευχαριστω ολουες θερμα,για τα καλα λογια..θα κανω οτι μπορω,για να ανεβουμε επιπεδο,σε υπηρεσιες,και να εχουμε ποιο προσιτες τιμες,στα μωρα....
...παιδια σας ευχαριστω ολουες θερμα,για τα καλα λογια..θα κανω οτι μπορω,για να ανεβουμε επιπεδο,σε υπηρεσιες,και να εχουμε ποιο προσιτες τιμες,στα μωρα....
επικοινωνια προ καιρου...μου ειπε οτι ειναι βραζιλιανα(απο την σαλαμινα),ζηταει/ζητουσε 70 ευρω μια φορα,πιπα ακα,χυσιμο στο σωμα...μου ειπε οτι ειναι αδυνατη,με ωραιο κολο,και μεγαλο στηθος...ΔΕΝ προχωρησα..κατι μου ελεγε να μην επιχειρησω...ΤΗΝ κυρια την ξερει κανεις?
επικοινωνια προ καιρου...μου ειπε οτι ειναι βραζιλιανα(απο την σαλαμιαν),ζηταει/ζητουσε 70 ευρω μια φορα,πιαπα ακα,χυσιμο στο σωμα...μου ειπε οτι ειναι αδυνατη,με ωραιο κολο,και μεγαλο στηθος...ΔΕΝ προχωρησα..κατι μου ελεγε να μην επιχειρησω...
έχουμε να προτείνουμε καμία με τατού στην πλάτη ή/και στο κωλομέρι; όσο περισσότερα/μεγαλύτερα τόσο το καλύτερο
μερσί προκαταβολικά
80 είναι!τωρα ζηταει 60 € (σιδεροκεφαλος μαν , πανω & κατω κεφαλια)
Δικαιώτατη προαγωγή, συγχαρητήρια κι από μένα. Μείνε απλός, καταδεκτικός και περιεκτικός και συνέχισε να πληροφορείς το λαό σου έτσι όπως ξέρεις
...αυτο θα κανω....ποτε δεν με προδωσε αλλωστε...ευχαριστω μαν.Δικαιώτατη προαγωγή, συγχαρητήρια κι από μένα. Μείνε απλός, καταδεκτικός και περιεκτικός και συνέχισε να πληροφορείς το λαό σου έτσι όπως ξέρεις
καλυτερα...70 για το προγραμμα της ηταν πολυ...60,και κανα 20αρικο το χοτελ οκ...ευχαριστω μαν. ;)τωρα ζηταει 60 € (σιδεροκεφαλος μαν , πανω & κατω κεφαλια)
δεν ισχυει το 60 μάγκες!καλυτερα...70 για το προγραμμα της ηταν πολυ...60,και κανα 20αρικο το χοτελ οκ...
;)Συγχαρητήρια Spunky, στηρίζουμε.
;)Συγχαρητήρια spunky13,σου εύχομαι τα καλυτερα