Nellara Πολυ καλο τεμαχιο και με αφταστο τσιμπουκακι και πισω πορτα.....ολα στην τιμη των 120 γιουρων...
Δωστε και κανενα λινκ
Nellara Πολυ καλο τεμαχιο και με αφταστο τσιμπουκακι και πισω πορτα.....ολα στην τιμη των 120 γιουρων...
Ε,ρε τι μωρα σας στελνουμαι....
αρχηγε μου ειναι γραφειο....μπορει να σου ερθει καποια που να μοιαζει,αλλα θα χρειαστεις χαρτι και μολυβι,για να κανεις την πραξη...80+ 20 +20 +20 +20 +20 +20 ..κτλ,κτλ,κτλ...οποτε αστο καλυτερα...
Συνφορουμίτη διαφωνώ οριζοντίως,πλαγίως και καθέτως μαζί σου!!! Με την 'Ιριδα έχω κάνει τα καλύτερα γαμήσια αντιθέτως με την Άντζελα κόντεψε να μου καρφωθεί κάποιο από τα κόκκαλα της.... Επίσης είναι λίγο κρυόπλασμα!!!
Μάπα είναι η Ιρις... Περιττά κιλά και χάλια πρόσωπο... Πάρε Άντζελα με κλειστά τα μάτια... μπορεί να είναι λίγο πιο κρύα στην συμπεριφορά της αλλά τα δουλεύει τα λεφτά της με το παραπάνω... Δεν είναι μούναρος αλλά σίγουρα η Ιρις που την διαφημίζουν και εδώ και δίπλα δεν λέει με τίποτα... θα απογοητευτεί όποιος πάει μαζί της... Εμένα μετά το πρώτο φιστίκωμα δεν μου σηκωνόταν βλέποντας τις πατσιές της να πετάγονται από παντού... Για 50αρικο καλή είναι η Ιρις..... 100 που ζητάει πολλά μου φαίνονται... Undecided
Φίλε μου περί ορέξεως.... Πάρτην πόρτα και φύγε!!! Χοντρή δε την λές την κοπέλα μην τρελλαθούμε κιόλας!!! Όσο για το σώμα που πολύ μικρότερες θα ζήλευαν... είναι θέμα καθαρά γούστου !!!
Είναι η γνωστή που πάει πακέτο με μια Ιωάννα μικρότερη. Από τις δύο προφανώς και διαλέγεις την μικρή. Εντάξει γκόμενα του 20ρικου όπως αυτές που κάνουν πιάτσα έξω... κατά τα άλλα το απόλυτο μηδεν
Kαι μια που μιλαμε για την Ιριs , που ειναι αυτο το παιδι ? ξερουμε αν ειναι Ελλαδα ή εμεινε πισω στα πατρια .... ??? ΕυχαριστωΜιας και μιλαμε περι ορεξεως ..................... τα γουστα τα αφηνω στους υπολοιπους να κρινουν.
Αντζελα.... και πλέον με βυζι τουμπανο!!!!!!Μιας και μιλαμε περι ορεξεως ..................... τα γουστα τα αφηνω στους υπολοιπους να κρινουν.
Kαι μια που μιλαμε για την Ιριs , που ειναι αυτο το παιδι ? ξερουμε αν ειναι Ελλαδα ή εμεινε πισω στα πατρια .... ??? Ευχαριστω
φωτο πραγματικη,αλλα οχι ανεξαρτητη...απο γραφειο ειναι...
γραφειο ΚΑΙ εδω...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
* Μην γράφεις μόνιμα με κεφαλαία!
,Tίποτα δοκιμασμένο να προτείνη κανείς θεσσαλονίκη?