Καλησπέρα!
Με την παρακάτω κανείς εμπειρία?
[quote πολλές καλησπέρες σε όλους !!!
εδώ παίζει κατί καλό (πέρα απο το Μundial) και φαίνεται να είναι ανεξάρτητη...
έχει και σελίδα...
καλό βράδυ, καλά γαμήσια !!!
η τεως χριστινα...καλη ειναι αξιζει μια δοκιμη...την ιδρωνει την φανελα παντως...
πρέπει να ανοίξουμε ένα θέμα με γυναίκες που δεν έχει πάει ο spunky και να σβήνουμε επαγωγικά
πρέπει να ανοίξουμε ένα θέμα με γυναίκες που δεν έχει πάει ο spunky και να σβήνουμε επαγωγικά
Εχει σπασει καθολου η δουλεια της μαρινας...? αν ναι θα θελα το τηλεφωνο της... Και της ναντιας
ρε κολοπαιδαραδες....γινεται να μην εχουμε σπρωξει τις παλιες..?
Nellara Πολυ καλο τεμαχιο και με αφταστο τσιμπουκακι και πισω πορτα.....ολα στην τιμη των 120 γιουρων...
Ειχε παει πτριδα της Ουκρανια.Δεν πρεπει να εχει γυρισει ακομη. Καλες κριτηκες εχει.
πως τη βρισκουμε?
Ειχε παει πτριδα της Ουκρανια.Δεν πρεπει να εχει γυρισει ακομη. Καλες κριτηκες εχει.
εχεις κατι αντιστοιχο να προτεινεις?
Μάπα είναι η Ιρις... Περιττά κιλά και χάλια πρόσωπο... Πάρε Άντζελα με κλειστά τα μάτια... μπορεί να είναι λίγο πιο κρύα στην συμπεριφορά της αλλά τα δουλεύει τα λεφτά της με το παραπάνω... Δεν είναι μούναρος αλλά σίγουρα η Ιρις που την διαφημίζουν και εδώ και δίπλα δεν λέει με τίποτα... θα απογοητευτεί όποιος πάει μαζί της... Εμένα μετά το πρώτο φιστίκωμα δεν μου σηκωνόταν βλέποντας τις πατσιές της να πετάγονται από παντού... Για 50αρικο καλή είναι η Ιρις..... 100 που ζητάει πολλά μου φαίνονται... :-
Οχι τοσο οσο να ξεκολλησει η κατω σιαγονα αλλα κατι κανει...Για αγρια πετσοκομματα ειναι η Μαρινα 60 που ειναι και πιο οικονομικημίλησα μαζί της στο τηλέφωνο, πολύ συμπαθητική, και το site της κομπλε.
ένα κακό έχει μόνο που δεν κάνει cim/cif...
τουλάχιστον mouthfuckin αντέχει;