Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
ουτε η μια ειναι ουτε η αλλη.και οι δυο εχουν σταματησει πλεον.αλλο φρουτο ειναι...κομητης τελειως...βαζει, κανει μια γερη, και μετα κανει λιγο καιρο αποχη...ετσι δουλευει...δυστυχως δεν την ειχα δοκιμασει φιλε..απλως επειδη ανεφερες γυμναστρια κλπ πηγε κει το μυαλο μου..ειναι οντως αυτη της αγγελιας στο freelist? [URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=224226-6&cityId=155&subcatId=69[/url]
η τζενη1401 παντως δεν ειναι με την καμια,δεν ειχε τετοιο βυζι,ασε που χε σταματησει..
οχι...αλλα αν γινοταν αυτο,θα τρεμαν τα κρεββατια....ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ....για μενα στο τοπ 5 των αθηναικων κρεββατιων...
μαλλον αυτη εννοει www.bourdela.com/call-girls/girls/gymnastria-tina/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/gymnastria-tina/ [/URL] ..αλλη η τζενη1401..
καλο φαίνεται ρωσικό είναι σαν να μου μοιάζει με ένα ρωσικό που ειχα παρει στην καλλιθεα σε ένα στενω δρόμο κοντα στην θυσεως..ουτε η μια ειναι ουτε η αλλη.και οι δυο εχουν σταματησει πλεον.αλλο φρουτο ειναι...κομητης τελειως...βαζει, κανει μια γερη, και μετα κανει λιγο καιρο αποχη...ετσι δουλευει...
ναι αυτη εννοουσα, η τζεναρα οχι και γυμναστρια.......το καλυτερο πηδημα
εσενα ΔΕΝ σε εχω ξεχασει..απλως δεν εχω νεοτερα.... Wink
Φιλαράκι επέτρεψε μου να σου πω ότι τα ωραιοποιείς γενικώς και με την μπαλότσα τη Αλβανιδοκρητικιά και με την λεγάμενη στον Κορυδαλλό. Γνώμη μου έτσι; Συναντήθηκα με την λεγάμενη κι εγώ πριν κανα 2μηνο και αντικειμενικά δεν είναι να την προτείνεις. Ηλικία 30 πατημένα, φάτσα στο όριο να την πεις άσχημη, ατελείωτα ψυχολογικά και πάρλα για τον γκόμενο και την κακή της μοίρα, ο οποίος της έκανε τηλέφωνα με απόκρυψη όσο ήμουν εκεί, στο σεξ καμία πρωτοβουλία, μου είπε και το κορυφαίο όταν άργησα λίγο ότι οι πελάτες της ( οι ποιοί ; ) χύνουν στο 5λεπτο και φεύγουν (μάλλον για να γλιτώσουν), ντους να κάνω δεν είχε πετσέτα, ήπιε και κάτι χάπια (δεν ρώτησα τι) έφυγα με τη γεύση της ξενέρας γιατί με τα 30 περνάς σίγουρα καλύτερα σε ένα στουντέλο. Βέβαια πιρφόροι και που δεν μελετούν υπάρχουν άπειροι σε αυτό το σάιτ, θα ζητάνε πάλι τηλέφωνα και τέτοια. Εγώ μια φορά προειδοποίησα.
Για αυτή:
γνωρίζουμε τίποτα?
η πρωτη παλιοτερα επαιζε και σαν ζευγαρι με εναν αλλον που ηταν gay... μαλλον δεν τραβηξε,και παιζει μονη της...σκυλι μαυρο ειναι για χοντρα ξεφτιλικια...αξιζει..η δευτερη ειναι γραφειο..τον πουλο....
26?...ουτε για πλακα..πατημενα 40,απλως διατηρειται..σκυλε φατσα,ελληνιδα.ωραίο το εργαλείο.
από φάτσα τι λέει; εθνικότητα;
είναι όντως 26;
26?...ουτε για πλακα..πατημενα 40,απλως διατηρειται..σκυλε φατσα,ελληνιδα.
..και για φαπες...ειναι τσαμπουκαλου,αλλα στο κρεββατι τα δινει ολα...για την Αννα λεμε? στην Καλλιθεα?
ρωταω γιατι τη σκεφτομουνα... φαινεται ιδανικη για ισπανικες!
..και για φαπες...ειναι τσαμπουκαλου,αλλα στο κρεββατι τα δινει ολα...
παιξε λιγο με τιν τιμη...την περνει για ποιο κατω... ;) ;)
παιξε λιγο με τιν τιμη...την περνει για ποιο κατω... ;) ;)
Tυπε μου μηπος την παιρνει τηλ ο γκομενος της για να επιβαιβεονη αν ειναι καλα...οσο ειναι σε συνεβρεση με πελατη. Απο οτι καταλαβαινο το κανουν μαζι με τον γκομενο της ..και ειναι και ερασιτεχνες...Φιλαράκι επέτρεψε μου να σου πω ότι τα ωραιοποιείς γενικώς και με την μπαλότσα τη Αλβανιδοκρητικιά και με την λεγάμενη στον Κορυδαλλό. Γνώμη μου έτσι; Συναντήθηκα με την λεγάμενη κι εγώ πριν κανα 2μηνο και αντικειμενικά δεν είναι να την προτείνεις. Ηλικία 30 πατημένα, φάτσα στο όριο να την πεις άσχημη, ατελείωτα ψυχολογικά και πάρλα για τον γκόμενο και την κακή της μοίρα, ο οποίος της έκανε τηλέφωνα με απόκρυψη όσο ήμουν εκεί, στο σεξ καμία πρωτοβουλία, μου είπε και το κορυφαίο όταν άργησα λίγο ότι οι πελάτες της ( οι ποιοί ; ) χύνουν στο 5λεπτο και φεύγουν (μάλλον για να γλιτώσουν), ντους να κάνω δεν είχε πετσέτα, ήπιε και κάτι χάπια (δεν ρώτησα τι) έφυγα με τη γεύση της ξενέρας γιατί με τα 30 περνάς σίγουρα καλύτερα σε ένα στουντέλο. Βέβαια πιρφόροι και που δεν μελετούν υπάρχουν άπειροι σε αυτό το σάιτ, θα ζητάνε πάλι τηλέφωνα και τέτοια. Εγώ μια φορά προειδοποίησα.
Tυπε μου μηπος την παιρνει τηλ ο γκομενος της για να επιβαιβεονη αν ειναι καλα...οσο ειναι σε συνεβρεση με πελατη. Απο οτι καταλαβαινο το κανουν μαζι με τον γκομενο της ..και ειναι και ερασιτεχνες...