sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
τι η βάλεις τι ει η ουσία είναι οτι θα περιμένεις .."σειρά"
τι η βάλεις τι ει η ουσία είναι οτι θα περιμένεις .."σειρά"
Μηνιατικο της εχεις δωσει δηλαδη!! Ποσες εκτονωσεις-ωρες?
χαααχχα μηνιατικο....ετσιιι!δεν εχει ποσες,απλα οταν τελιωσεις μπανιαρισμα και φευγει...εκτως αμα της πεις θελω αλλη μια (+20)!!!!
Εσυ τις ζητας και δευτερη?
Εαν σε ενδιαφερει πηγαινε να την συναντησεις..! Θα το ξαναπω γιατι ο τυπος που μιλησε μαζι της δεν τα λεει ολα... Η κοπελα εχει ψυχολογικα προβληματα σιγουρα... εαν μιλησεις λιγο μαζι της το καταλαβαινεις ανετα....ζηταγε 30 ευρω τωρα το εριξε στα 20 κανενα ζακι θα ειναι...επισης εχει μισο ξυρισμενο κεφαλι κ σκουλαρικια ματια μυτη στομα.....!15 λεπτα μου ελεγε για τον πρωην της κ πως της φερθηκε...οποιος εχει τα @@ ας την συναντησειΔοκιμασε κανεις?? Με ενδιαφερει..
την αλικη ενταξει την ξερουμε...η αλεξανδρα ποια ειναι παλι?....
σε αλλες ναι!στην συγκεκριμενη οχι!!μου την σπαει το +20
Καλα το 20αρικο βρηκε να σου την σπασει απο την συγκεκριμενη???
Εαν σε ενδιαφερει πηγαινε να την συναντησεις..! Θα το ξαναπω γιατι ο τυπος που μιλησε μαζι της δεν τα λεει ολα... Η κοπελα εχει ψυχολογικα προβληματα σιγουρα... εαν μιλησεις λιγο μαζι της το καταλαβαινεις ανετα....ζηταγε 30 ευρω τωρα το εριξε στα 20 κανενα ζακι θα ειναι...επισης εχει μισο ξυρισμενο κεφαλι κ σκουλαρικια ματια μυτη στομα.....!15 λεπτα μου ελεγε για τον πρωην της κ πως της φερθηκε...οποιος εχει τα @@ ας την συναντησει
Μπραβο ρε ηρωα....αν και νεος θα σε πω ηρωα...! Εμφανισιακα τι λεει? Οσο για τον γκομενο τυπε αυτα ειναι επικινδυνα.....φανταζεσαι να σκασει μυτη απο καμια ντουλαπα??? Οχι φιλε ευχαριστω δεν θα παρω...ναι ωντοσ ετσι εινε!!επισκεπτικα πριν κανα 2μηνο!!ειδα αγγελια χωρις φωτο,εψαξα στο γοογλε και ειδα οτι δεν εινε γραφειο αλλα ανεξαρτητη...μενω κερατσινι οποτε νικαια εινε διπλα μου...να ρωτησω τιμες πηρα αλλα πιασαμε μπαρλα κανα 20λεπτο....με τα πολλα τιν επισκεπτικα..με χαλασε το μαλλι και το σκουλαρικι..αλλα καταταλα ολα οκ...και καλη συμπεριφορα,πλακα,και ολα!
στα σχετικα τωρα δεν τα πινει...(λεει και γελασα οτι μονο στην σχεση μου τα πινω)λες και εχει διαφορα στην γευση και ποσοτητα!αχαχα
δεν δινει κωλο (γιατι ποναει μεν...αλλα θα την καταλαβει λεει ο γκομενος!!(χριστε μου)
και γουσταρει τρελλα να χυνεις οταν τιν γαμας(με καποτα ενοειτε)
αααα και εζησα την εμπειρια που γαμας,και ξαφνικα χτυπα τηλ γκομενου που εχει δουλεια στην παληνη και πηρε για να ελενχο και ακουου απο το τηλ ανασα και αν εχει καποιο...(κατα τα λεγομενα της λεει την ειχε πιασει στα πρασα και δεν της εχει εμπιστοσηνη οποτε την περνει τηλ τακτικα για εφοδο)καλως μαλακας δλδ!!
|Μπραβο ρε ηρωα....αν και νεος θα σε πω ηρωα...! Εμφανισιακα τι λεει? Οσο για τον γκομενο τυπε αυτα ειναι επικινδυνα.....φανταζεσαι να σκασει μυτη απο καμια ντουλαπα??? Οχι φιλε ευχαριστω δεν θα παρω...
to til paizei file?
|
χαχαχα νασαι καλα
απο εμφανηση καλα ειναι..σαν μια απολη κοπελα που την βλεπεις στον δρομο για καφε η για βολτα...δεν αλλαζει τπτ..
κλαμα πολλυ για τον λογο λογαριασμους και αλλα...βυζακι μικρο ψιλο πεσμενο αλλα καλα κρατιετε!κολοσ εινε αχλαδωτος αλλα δεν δινει οποτε μαπα για μενα....
αν εσκαγε απο ντουπαλα δεν θελω να φανταστω την συνεχεια.... θα ειμουνα Εθνικος Σταρ στα καναλια μετα και στην τηλεθεαση!
Δεν παω σε σπιτια παντρεμενης,γκομενα που εχει σχεση....κ πουτανας..! 1 φορα γαμουσα μια παντρεμενη με τα ρουχα γιατι φοβομουν μην ερθει ο μαλακας της.... και στο διπλανο δωματιο ηταν τα παιδια της..!Τυπε δεν το ξανακανω...μολις εφυγα σκεφτομουν τι μαλακια εκανα|
χαχαχα νασαι καλα
απο εμφανηση καλα ειναι..σαν μια απολη κοπελα που την βλεπεις στον δρομο για καφε η για βολτα...δεν αλλαζει τπτ..
κλαμα πολλυ για τον λογο λογαριασμους και αλλα...βυζακι μικρο ψιλο πεσμενο αλλα καλα κρατιετε!κολοσ εινε αχλαδωτος αλλα δεν δινει οποτε μαπα για μενα....
αν εσκαγε απο ντουπαλα δεν θελω να φανταστω την συνεχεια.... θα ειμουνα Εθνικος Σταρ στα καναλια μετα και στην τηλεθεαση!
χαχαχα νασαι καλα
απο εμφανηση καλα ειναι..σαν μια απολη κοπελα που την βλεπεις στον δρομο για καφε η για βολτα...δεν αλλαζει τπτ..κλαμα πολλυ για τον λογο λογαριασμους και αλλα...βυζακι μικρο ψιλο πεσμενο αλλα καλα κρατιετε!κολοσ εινε αχλαδωτος αλλα δεν δινει οποτε μαπα για μενα....αν εσκαγε απο ντουπαλα δεν θελω να φανταστω την συνεχεια.... θα ειμουνα Εθνικος Σταρ στα καναλια μετα και στην τηλεθεαση!
κακο παιδακιΔεν παω σε σπιτια παντρεμενης,γκομενα που εχει σχεση....κ πουτανας..! 1 φορα γαμουσα μια παντρεμενη με τα ρουχα γιατι φοβομουν μην ερθει ο μαλακας της.... και στο διπλανο δωματιο ηταν τα παιδια της..!Τυπε δεν το ξανακανω...μολις εφυγα σκεφτομουν τι μαλακια εκανα
Το εχω κανει αρκετες σελιδες πισω αδερφε.....τωρα οποιος θελει να δοκιμασει προβλημα του...ασχετα απο την εμφανιση δεν προτεινεται ολο αυτο το σκηνικοΦιλαράκι επέτρεψε μου να σου πω ότι τα ωραιοποιείς γενικώς και με την μπαλότσα τη Αλβανιδοκρητικιά και με την λεγάμενη στον Κορυδαλλό. Γνώμη μου έτσι; Συναντήθηκα με την λεγάμενη κι εγώ πριν κανα 2μηνο και αντικειμενικά δεν είναι να την προτείνεις. Ηλικία 30 πατημένα, φάτσα στο όριο να την πεις άσχημη, ατελείωτα ψυχολογικά και πάρλα για τον γκόμενο και την κακή της μοίρα, ο οποίος της έκανε τηλέφωνα με απόκρυψη όσο ήμουν εκεί, στο σεξ καμία πρωτοβουλία, μου είπε και το κορυφαίο όταν άργησα λίγο ότι οι πελάτες της ( οι ποιοί ; ) χύνουν στο 5λεπτο και φεύγουν (μάλλον για να γλιτώσουν), ντους να κάνω δεν είχε πετσέτα, ήπιε και κάτι χάπια (δεν ρώτησα τι) έφυγα με τη γεύση της ξενέρας γιατί με τα 30 περνάς σίγουρα καλύτερα σε ένα στουντέλο. Βέβαια πιρφόροι και που δεν μελετούν υπάρχουν άπειροι σε αυτό το σάιτ, θα ζητάνε πάλι τηλέφωνα και τέτοια. Εγώ μια φορά προειδοποίησα.
Αστο φιλε το ποιο γρηγορο γαμιση... οπως ειμαι κατεβαζω παντελονι κ αρχιζει το γαμιση χαχαχαχαχα στο 10λεπτο ημουν στον δρομο τις επιστροφης..κακο παιδακι